MAGIC is MIGHT – Een Harry Potter geïnspireerde kaarsenbox met goodies.

Geplaatst op 11 januari 2018 door Emmy in Merchandise / 5 Comments

Al een tijdje was ik met de gedachte aan het spelen om mijn bedrijf uit te breiden met het maken van boxen van mijn kaarsen. Veel kaarsenshops zie ik het ook doen; een themabox met een aantal kaarsen en eventueel andere goodies. En dat wilde ik ook! Als vormgever kan ik natuurlijk gemakkelijk schakelen en heb ik nog meer mogelijkheden.

En dus begon ik te rekenen. Maakte ik budgetten. Zocht ik. Brainstormde ik. En toen besloot ik het gewoon te gaan doen!

box

Het eerste thema moest natuurlijk slaan op mijn eigen favoriete fandom; Harry Potter. En daarom is hier de Magic is Might box!

De boxen zijn NU te koop voor €22,50 exclusief verzendkosten. De boxen worden in februari verstuurd en voor de mensen in België wil ik graag de moeite nemen om naar een UPS te gaan.

Maar wat krijg je nu voor die 22,50?

Sowieso twee exclusieve kaarsen, die niet in de shop zullen komen en speciaal voor de box zijn gemaakt. Misschien als er wat over blijft dat je ze op een event kunt scoren, maar dat zal misschien niet zo snel gebeuren.

Daarnaast zitten er 3 tot 5 andere goodies in. Hierbij probeer ik zo veel mogelijk nuttige goodies te ontwerpen. Zo nu en dan zal ik ook gaan samenwerken met andere bedrijfjes. (Mocht je zo’n bedrijfje zijn, mail me dan gerust!)

De volgende box krijgt weer een ander thema en elke box is slecht in een gelimiteerde oplage beschikbaar. Dus op = op!

Bestel je box snel en wie weet heb jij in februari een fantastische box in je bezit!

 

Tags:

Divider

5 responses to “MAGIC is MIGHT – Een Harry Potter geïnspireerde kaarsenbox met goodies.

  1. Marjolijn

    Cool! Ik heb hier meteen vriendinnen over geappt, want die waren ook enthousiast over dingen die ik eerder (voor hen) kocht bij jou 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.