Dagboek: Glow in the dark midgetgolf, high tea en op bezoek bij bol.com

Geplaatst op 25 juni 2018 door Emmy in Persoonlijk / 6 Comments

Afgelopen week deed ik weer een aantal leuke dingen. Zo ging ik lekker uit eten met mijn besties en ging ik op zaterdag met mijn zusje en nichtjes glow in the dark midgetgolfen en deden we een high tea. Ook ging ik donderdag lang bij Bol.com voor een brainstorm.

Maandag

Het is weer maandag en dus weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Vandaag was een goede dag. Lekker gesport, goede gesprekken. En daarna naar Utrecht om mijn lieve besties te meeten. Ik heb ze zo gemist <3. We zijn lekker uit eten gegaan.

Ik kijk nu alweer uit naar een nieuw kopje thee.

Dinsdag

Vandaag hoef ik niet te werken, maar ik ga natuurlijk wel lekker sporten! Hoewel ik eigenlijk niet heel veel zin heb, ga ik toch en daar ben ik trots op. ‘S Avonds ga ik ook nog een stukje wandelen; vandaag is namelijk zo’n dag waarbij ik qua eten keihard faal (voor mijn gevoel). Die dagen zitten er nu eenmaal bij.

Ik maak kaarsen deze week en ik laat er eentje vallen waardoor hij helemaal kapot is. KAK!

Woensdag

In de ochtend werk ik bij de bibliotheek; het is niet heel druk en ik krijg de keuze om eerder naar huis te gaan maar dat doe ik niet. Iets met geld enzo. Dan fiets ik richting het PostNL punt om een pakket weg te brengen; storing! Urgh. Dit gaat eigenlijk de hele dag zo door; mijn creditcard die moeilijk doet, moeilijke mailtjes… Ik raak er helemaal van overprikkeld en ben enorm van streek; dit is niet wat ik had bedacht bij een vrije middag! ‘S Avonds gaat D&D niet door en hoewel ik best wel weg wil, besluit ik toch dat ik een rustige en vooral stille avond nodig heb. Ik lees veel en kijk ook twee afleveringen van Vikings. Dan ga ik met mijn boek in bed liggen en val ik met mijn bril nog op mijn neus en mijn boek nog in mijn handen in slaap. Gelukkig maakt Rob me nog op tijd wakker!

Donderdag

Vandaag geen lesgeven, maar in ieder geval de ochtend in de mediatheek. De laatste schakelweek (een soort toetsweek) begint en daardoor is de bibliotheek zo goed als uitgestorven. Hopelijk kan ik eerder weg, zodat ik ‘s middags naar een afspraak bij Bol.com kan gaan!

Superfijn wanneer dat kan!

Ik plak ook boeken enzo.

En dat lukt… En dus vertrek ik naar Utrecht voor een brainstom bij de bolle blauwe man. Ik kom een aantal anderen al tegen in de bus, dus we kunnen gezellig samen reizen. De brainstorm zelf was vooral gericht op het leesmagazine van Bol.com en hoe ze dat aantrekkelijker voor YA lezers kunnen maken. We hebben heel wat ideeën over en weer gegooid en ik denk dat ze daar wel veel aan hebben gehad.

Sinds deze week rijdt er een biebbus door de stad. De eerste medewerker die hem spotte kon een prijs winnen. EN IK SPOTTE HEM. Dik op de rem natuurlijk voor een foto!

Daarna ga ik naar Bol. Wat een IMMENS gebouw. Jeetjemina.

Ik deed na het sporten mijn favoriete pyjamabroek aan…

Vrijdag

Vandaag werken! Wat langer dan gisteren, maar ook weer heel anders, want vandaag komen er twee auteurs naar school: Buddy Tegenbosch en Marlies Slegers! Ik heb bij allebei een bezoek gevolgd en dat vond ik erg leuk! Rond half drie ben ik naar huis gefietst.

In de avond was de Bossche leesclub waarbij de Ontworteld bespraken. Het was weer erg gezellig.

Zaterdag

Vandaag ga ik samen met mijn zusje en nichtje op pad, nog voor mijn nichtje’s verjaardag! We gaan naar Houten, want dat is lekker centraal voor ons. We gaan eerst lekker een high tea doen; het is echt heel erg lekker en natuurlijk veel te veel. Gelukkig kunnen we daarna een heel stuk lopen, want we gaan glow in the dark midgetgolven en dat is aan de rand van Houten. Was ook erg leuk, al ben ik er niet zo goed in. Daarna ga ik weer naar huis en doe ik lekker rustig aan. Weekend!

Zondag

Vandaag ben ik lekker vrij! Dus ik sport wat, ga een uurtje wandelen, maar wat nieuwe boekenleggers en ben vooral lekker aan het lezen; lekker rustig lezen. Chilll.

Als ik ga wandelen speel ik vaak pokemon go terwijl ik een luisterboek luister. Eindelijk alle Eeveelutions compleet!

7 nieuwe boekenleggers. YAY!

Heerlijk ontspannend dit!

Haul

Naast dat ik allerlei pakketjes binnen krijg voor nieuwe boekenlinten, krijg ik op woensdag ook een boek binnen. Van Best of YA heb ik namelijk een recensie-exemplaar van De Outcast gekregen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze prequel! Daarnaast krijg ik Bravelands binnen in een heel speciaal pakket, en De hemel in het ijs! YAY

Gelezen

Voor de leesclub in Den Bosch is het tijd om een boek te herlezen; Ontworteld. Daar ben ik vanaf zondag tot en met dinsdag mee bezig; het is immers een flinke dikkerd met vrij complex taalgebruik. Op woensdag sta ik twijfelend voor mijn boekenkast; ik weet gewoon echt niet waar ik zin in heb. Mijn recensie-exemplaren en andere gekregen boeken kijken me boos aan, maar ik besluit toch even te gaan voor een boek wat al erg lang in mijn kast staat (zonde!). Het wordt: Claire de Lune. Omdat ik ook serie besluit te kijken, krijg ik hem woensdag niet uit; daar is de donderdag voor. Donderdag begin ik na het uitlezen van het weerwolvenboek, in Scent of magic. Op zaterdag lees ik dit in de trein uit, waarna ik was verder lees op mijn ereader aan Ash & Quill. Deze krijg ik niet uit. In het weekend herlees ik ook nog De hemel in het ijs. Zo veel liefde voor dit boek!

Ik heb zo veel zin om heel erg veel te lezen… Maar echt zo veel als eerst lukt me niet meer… Gelukkig is mijn leeszin wel helemaal terug.

Blogposts

Komende week weer een paar dagen werken en met de kers op de taart het YA event bij Van Piere. Daar heb ik vet veel zin in!

Voor alle pokemon go spelers. 

Tags: ,

Divider

6 responses to “Dagboek: Glow in the dark midgetgolf, high tea en op bezoek bij bol.com

  1. Dat niet meer zoveel als eerst lezen herken ik wel. Maar op zich vind ik het niet erg. Deze week heb ik weer een drukke week voor de boeg maar goed dat overleven we ook wel weer.

  2. Aniek

    Wat leuk dat jij ook nog altijd PokemonGo speelt! Ik speel namelijk ook: ik heb je toegevoegd als vriend. Mijn gebruikersnaam is KeinaT

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.