Dagboek: Het lesgeven is alweer voorbij…

Geplaatst op 18 juni 2018 door Emmy in Persoonlijk / 6 Comments

Weer een lekkere volle week de afgelopen week. Ik kijk wel uit naar de zomer, als het toch wat rustiger wordt en ik meer dingen van mijn to do list kan gaan vingen. Maar voor nu ben ik tevreden. Ik neem jullie graag weer mee naar de afgelopen week.

Ik ben wel blij met de keuze om even alleen een dagboek te plaatsen op de maandag.. Scheelt al wat stress. 🙂

Maandag

Lekker lezen in de trein!

Vandaag moet ik weer naar Rotterdam. Ik heb er zin in en ik ben er helemaal van overtuigt dat er wat af moet zijn. Viel een beetje tegen toen het niet zo bleek te zijn. Maar goed, ik blijf mijn best doen en blijf positief. Daarna gingen we sporten; volleybal dit keer! Ah, dit kan ik tenminste een beetje. Na wat geoefend te hebben gingen we naar buiten.. Beach volleybal. NICE! Dit vond ik echt heel leuk, al ben ik echt niet goed.

D&D!

Papa en zijn vriendin moeten het hele huis opnieuw stucen en dus gaat mijn muurschildering eraan. Jammmmmer.

Dinsdag

SPIERPIJNNNNN. Voornamelijk nog van zondag, denk ik. Het weerhoud me er niet van om lekker te gaan zwemmen. Ik doe ook nog boodschappen en pak pakketjes in.

Woensdag

Vandaag ben ik vrij. Ik geef een uurtje bijles en daarna doe ik mijn eigen ding. Ik fiets naar de Bruna om wat te versturen en nieuwe printerinkt te halen.. En daarna is mijn printer kapot!? NOOOESSSS. Gelukkig weet Rob hem te fixen. Verder doe ik een beetje mijn ding en in de avond hebben we weer D&D. Dat is natuurlijk weer erg gezellig. Love it.

Ik loop naar bijles en de weg wordt geblokkeerd door een zwanenfamilie. Even omlopen dus.

Urghhhh. balen! Daarna ging de printer ook nog een soort van kapot?

Ik las Sabel, een boek over een jongetje met zijn kat en mijn beiden katten kwamen op schoot zitten.

Er was een pakketje kwijtgeraakt bij de Secret Sante swap van Kwante, waarbij iedereen bijlegde om me een tof cadeau te geven. Ik kreeg echt een fantastisch pakket… en dan ook dit nog. WAUW. Dankjewel!

Donderdag

Vandaag een lange dag! Ik moet eerst even langs de Bruna om wat pakketjes weg te brengen en daarna fiets ik naar school, waar ik mijn laatste les CKV geef. Wow, het is zo snel gegaan! Ik ga het ook wel missen, want het is een hele leuke klas. Daarna fiets ik door naar de bieb, want daar werk ik tot kwart over acht. Ter afwisseling zit ik ook nog eens een uurtje op de jeugd. Yay!

Als ik rond half 9 thuis kom, doe ik niet zo veel meer. Een beetje lezen en tv kijken, al is er niks boeiends op.

Vrijdag

Hoewel vrijdag echt een hele fijne werkdag is, sta ik op met een nogal vol hoofd; er zijn behoorlijk wat dingen die ik op korte termijn wil fixen en ik weet niet of dit wel haalbaar is binnen de tijd waarop ik het graag zou zien. Ik probeer realistische doelen te maken, waardoor het misschien wel gewoon gaat lukken.

‘s Avonds of nee eigenlijk aan het eind van de middag ben ik thuis en hoewel ik dus mijn mega to do list inmijn achterhoofd heb, kom ik eigenlijk nergens meer aan toe. Ik ben moe en op en kijk stiekem een beetje tegen de rest van de werkweek op. Ik doe nog wel even wat boodschappen.

Linten!

Zaterdag

Vandaag moet ik de hele dag werken. Rob brengt gelukkig pakketjes weg en doet de boodschappen. ‘s Avonds doe ik niks meer, behalve gekke programma’s kijken op tv.

Ik appte mijn baas met deze foto: mijn kat laat me niet gaan. Help.

Wat zouden ze zien?

Zondag

Ik sta later op dan verwacht. ‘s Morgens doe ik mijn huiswerk voor maandag, ga ik sporten, ruimen we wat op en ontbijten we. Ook pak ik alvast mijn tas voor morgen in. Daarna ik het bijna tijd om te gaan werken. Ik hoop dat ik vanavond nog wat voor elkaar krijg.

‘s Middags fiets ik door een enorme regenbui naar huis. Na een aflevering Breaking Bad besluit ik dat ik nog heel wat kan en wil doen, dus ik maak deze blogpost af en daarna ga ik nog wat tekenen. Misschien nog wat lezen.

Haulllll

Op woensdag krijg ik twee toffe dingen. Allereerst het boek Heerstraat en Rozenlaan, die ik van Blossom Books krijg opgestuurd. Dankjewel! Daarna krijg ik, als ik bij Annabel ben, nog een verlaat cadeautje voor de Secret Santa swap. Whoooooo. Het is een funko van Neville en WOW, wat cute!

Gelezen

Op maandag lees ik eerst The Testament of Loki uit in de trein, waarna ik op de terugreis begin in het nieuwste boek van Julie Kagawa, Inferno. Op dinsdag lees ik dit boek uit.

Op woensdag lees ik – met een kat op schoot en de andere in mijn nek – het boek Sabel, een ontroerend en klein verhaal over het Joodse jongetje Max en zijn kat. Op donderdag begin ik in de reread van Het van IJs en Sterren. Deze lees ik op zaterdagavond uit.

Blogposts

 

Tags:

Divider

6 responses to “Dagboek: Het lesgeven is alweer voorbij…

  1. Drukke week! Ik moet eerlijk zijn nu in mijn social media pauze ben ik wel dankbaar dat je een dagboek schrijft op je blog. Zo kan ik jou toch een beetje volgen in die tijd 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.