Dagboek: Een bouwpakket van een fiets

Geplaatst op 21 augustus 2017 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Deze week was een beetje rommelig, want ik had tot zaterdag geen fiets en dan merk je pas hoe afhankelijk je er van bent. Verder werkte ik veel (in de bieb en thuis) en ging ik naar de paraview. Lees je mee?

Maandag

Vandaag een doedag. Een thuiswerkdag. En D&D. Eigenlijk kan ik me niet heel veel meer van vandaag herinneren.. Behalve dan dat ik het fantastische nieuws kreeg om toch zeepjes te mogen verkopen. Dat kan nu dus…

Dinsdag

Vreemde dag vandaag. Mijn fiets zou vandaag komen, maar ik moest gewoon werken. Aaaaah. Op het werk had ik overleg over onze Harry Potter party en daarna kon ik alweer bijna gaan. Snel met de bus naar huis… En ik kon nog net een pakketje voor mijn man opvangen (oke, er zat ook een funko voor mij tussen (Harry Potter op zijn bezem)). Daarna was het wachten.. En wachten… Vier uur na de eigenlijke aflevertijd was hij er.. Mijn fiets – eh.. Bouwpakket. Ik begon meteen maar ik vond de handleiding zoooo vaag en onduidelijk. Vloekend en tierend moest ik opgeven, want ik zou gaan eten bij mijn vader en zijn vriendin. Dat was gelukkig wel heel gezellig; we gingen uit eten! Ik was laat thuis en heb toen nog even aan mijn fiets proberen te sleutelen, maar ik miste aardig wat gereedschap.

Woensdag

Om langs de bouwmarkt te kunnen voor gereedschap, leende Rob mij zijn fiets om naar het werk te kunnen. Ik fiets dan immers langs een aantal doe-het-zelf-zaken. Vandaag was zo’n echte regeldag. Na het werk had ik koppijn en was ik er wel even klaar mee.

Donderdag

Vandaag was het een drukke dag. Meestal ben ik vrij op donderdag, maar ditmaal moest ik werken. Alleen de ochtend en het begin van de middag, dat wel. Om half 2 was ik klaar en ging ik even de stad in; ik mocht mijn telefoon ophalen, moest nog wat boodschapjes doen en ik wilde even rondsnuffelen. Toen hop naar huis om nog wat opdrachten te maken voordat Sara zou komen. ‘s Avonds was ik helemaal op.

Vrijdag

Ik begin de dag met ontwerpen en bloggen, want ik kan niet zo veel zonder fiets. Wel moet ik op tijd weg, want ik moet met de bus naar mijn werk. Duurt dubbel zo lang nu. BUH. Ik werk lekker en na mijn werk en na het eten besluit ik nog maar even verder te gaan met mijn fiets. Ik kom een heel eind!

Zaterdag

Vandaag moet ik werken in Rosmalen op de jeugdafdeling. Ik maak me alweer helemaal klaar om met de bus te gaan, als we toch besluiten om mijn fiets even af te maken. Yes, ik kan weer fietsen! Ik ben heeeeel blij met mijn mintgroene fiets. Nu nog een kistje of krat voor mijn voorrek en ik ben helemaal tevreden.

Op mijn werk begint de dag rustig, dus ik maak wat kleine klusjes af onder het genot van een glas thee.

De dag gaat langzaam voorbij… Op de jeugd is toch heel anders dan opruimen, maar toch heb je bij beiden dagen die sneller lijken te gaan dan anderen. De ochtend ging vandaag snel, maar de middag: eindeloos.

Zondag

Vandaag vroeg op; ik heb met Esmee afgesproken om naar een spirituele beurs te gaan. Zij wilde dat graag en ik ging graag mee. Ik vind het namelijk machtig interessant en ik ben al wel eens op zo’n beurs geweest. We gaan naar Maarssen.

Ik vond het een heel indrukwekkende middag. Oma kwam een lezing onderbreken en we werden er een paar keer uitgepikt. Ik was helemaal kapot toen ik thuiskwam, maar het was het waard.

Nieuwe boeken

Deze week is een goede week voor mijn TBR, want ik heb maar een boek binnen gekregen; Aan het hof van Eden. Dit is het nieuwe boek van Joelle Charbonneau en ik heb hem ontvangen van de uitgever. Ik pre-orderde wel een boek, maar dat is natuurlijk nog niet binnen.

Gelezen

Naast dat ik deze week weer een flink aantal w.i.t.c.h. Strips herlees, heb ik ook weer een aantal andere boeken gelezen. Zo veel, dat ik zelfs de 200 al heb aangetikt en dus mijn reading challenge heb gehaald!

Op dinsdag lees ik Fool’s Gold uit in de trein naar papa. Ik maak daarna meteen een beginnetje in Magic of Blood and Seas en die lees ik op woensdag uit. Vervolgens lees ik Verraad in Texas. Op donderdag maak ik een beginnetje in Aan het hof van Eden, welke ik zondag uitlees.

Vier boeken uit!

Blogposts

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: Een bouwpakket van een fiets

Geef een reactie