Dagboek: Alle dagen zondag?

Geplaatst op 30 april 2018 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

Ken je dat, dat je alle dagen van de week een beetje kwijt bent? Dat had ik deze week tenminste, want de halve week voelde aan als een zondag. Superraar!

Maandag

Ik word wakker met me een partij migraine. Jeetje. Gelukkig heb ik een lift naar Rotterdam. Rond 6 uur ben ik weer thuis en maak ik me klaar voor D&D. In tegenstelling tot vorige week heb ik vandaag veel meer energie!

Dinsdag

Vandaag ben ik vrij, maar er komen monteurs voor het gas dus ik kan niet zwemmen. Ik doe lekker rustig aan. Heb ik wel verdiend! Ik heb ook een beetje spierpijn van gisteren. Ik werk vooral aan mijn webshop vandaag… Items tellen en toevoegen.

En ik doe een live boekenkasttour!

Woensdag

Vandaag werk ik ’s morgens in de stad en ’s middags in Rosmalen. Zo erg vind ik het niet dat D&D vanavond niet door kan gaan; even uitrusten. ’s Avonds doe ik nog wel mijn oefeningen.

Donderdag

Ik werk in de ochtend en ’s middags doe ik een beetje rustig aan. ’s Avonds ga ik lekker spontaan tekenen. Ik wilde andere dingen doen, maar ik had er opeens vet veel zin in.

Vrijdag

Vandaag is het koningsdag! Maar in plaats van de vrijmarkt gaan wij naar Ikea en het tuincentrum. We kopen onder andere een nieuwe bank, nieuwe matrassen en een nieuwe salontafel. Het was allemaal echt aan vervanging toe! Ik ben echt heel blij me onze nieuwe meubel!

Ook kopen we wat nieuwe plantjes voor in de tuin. Luv bloemen.

De hele middag zijn we bezig met het verbouwen van de boel; oude spullen naar boven enzo. ’s Avonds wil ik lekker mijn ding doen, maar ik heb zo’n hoofdpijn. Urgh.

Zaterdag

Het voelt vandaag echt als zondag. Ook als ik aankom op mijn werk in Rosmalen. Er staan amper fietsen. HUH?! Ja, het is dus mega rustig, dus ik poets voornamelijk babyboekjes. En ik smeer mensen fantasyboeken aan. Dat is wat ik het liefst doe dus yes.

’s Avonds gaan we lekker borrelen en kijken we supernatural. Ik sluit af met het schrijven aan Supernerd, ik zit al over de 30k. Oh en ik sport.

Zondag

Vandaag is het dan echt zondag en ik heb 0,0 zin om te werken, maar ik moet zo toch echt door te regen. In de ochtend vul ik de webshop nog even aan, lees ik wat en speel ik de HP game. Hopelijk krijg ik vanavond nog het een en ander uit mijn vingers, want ik wil nog wat blogposts afmaken en aan Supernerd schrijven.

Na werk (de tijd ging echt langzaam vandaag) kijk ik nog wat tv en daarna werk ik aan mijn blog en schrijf ik nog wat; ik probeer elke week een bepaald schrijfdoel te halen, want ik wil Supernerd dit jaar afronden.

Haul

Deze week kreeg ik drie nieuwe boeken binnen! Ik kreeg ze allemaal toegestuurd. Ik krijg de nieuwe Krystal Sutherland: Een bijna definitieve lijst van nachtmerries, een boek over angsten, De duistere oorlog 2: tocht der schaduwen van Kevin Deckers en tot slot De macht van het Wonderwoud van Elizabeth Visser.

Gelezen

Op maandag lees ik Scythe uit en dit boek vond ik fantastisch. Daarna las ik The Alchemist of Loom en die kon niet helemaal aan mijn verwachtingen voldoen? Daarna begon ik aan Between the blade and the heart, waar ik ook torenhoge verwachtingen bij had, maar die ook niet helemaal tot hun recht kwamen. Meh. Ik kijk gewoon teveel uit naar een paar andere boeken.

Blogposts

 

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.