New in: Juni

Geplaatst op 29 juni 2014 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Ook deze maand mag ik weer van het geluk spreken dat er een aantal boeken hun weg naar mijn boekenkasten vonden. Van al die boeken heb ik er 3 zelf gekocht, wat netjes is, maar toch ben ik niet zo goed in het vasthouden van die knip.

Dit zijn mijn aanwinsten van juni!

 photo Foto25-06-14210028_zps32c2fa13.jpg

Laten we ze eens van boven naar beneden bekijken…

Allereerst Het Huis aan de Gouden Bocht, van Jessie Burton, welke ik kocht tijdens de boekpresentatie in het Rijksmuseum. Dit wilde ik eigenlijk helemaal niet doen, maar de presentatie was zo overtuigend… Argh! Ik heb het boek al gelezen en komende weer verschijnt mijn recensie. Ik kan jullie in ieder geval verklappen dat ik het helemaal GEWELDIG vond! Wat een mooi boek!

Het volgende boek, deze lekkere dikkerd, nam ik over van Liz. Breek me, heb ik al gelezen en hoewel het nooit mijn favoriete serie zal worden, waas ik toch van mening dat ik hem in mijn kast wil hebben staan. En tweedehands overnemen is natuurlijk qua budget gezien altijd een mooie oplossing!

Legend,van Marie Lu heb ik OOK al eerder gelezen, maar voor 5 euro kon ik het boek niet laten liggen. Deze toffe trilogie moet uiteindelijk natuurlijk wel compleet in de kast komen te staan! Mijn recensie is hier te lezen.

Vervolgens kreeg ik Onbreekbaar van Kami Garcia als recensie-exemplaar van uitgeverij Moon. Hiervan is de recensie al geschenen, welke je hier kunt lezen.

Een ander recensie-exemplaar wat ik mocht ontvangen is Mystiek,van Alyson Noel. Ook dit boek heb ik al gelezen en daar is afgelopen week mijn mening over verschenen. Ik ben erg blij dat ik dit boek heb mogen lezen, want het is echt super leuk! Helemaal mijn ding, met al die spiriwiri thema’s.

Om in de sfeer van het WK te blijven, kreeg ik dit knal oranje vrouwvriendelijke voetbalboek ‘De tranen van ’88‘ thuisgestuurd. Nu ben ik niet zo’n voetbalfreak, maar de achterflap beloofd ‘All Stars’ in boekvorm, en dat vind ik wel leuk.. Dus ik ben benieuwd!

Bij de Boekbloggersdag van uitgeverij Meulenhoff/Boekerij mochten we onze eigen goodiebag samenstellen. Helaas lag mijn grote held er niet meer, maar toch wist ik drie mooie (hopelijk!) boeken uit te kiezen. Ik koos de volgende en ik hoop ze snel te kunnen lezen: De jongen die zijn vader zocht, het huwelijkscontract &De Dissidenten. Ik ben benieuwd, wat jullie?

Onderaan de stapel (ik lijk wel een tourguide) zie je Het kleurboek voor volwassenen op reis liggen en een jawel, Bodieboost/bikiniboostliggen. De ene vind ik super, voor de andere ben ik een beetje bang. Over beide laat ik binnenkort weten wat mijn eerste indruk is!

Oh my, vergeet is zomaar Fangirl op de foto te zetten.. Een van de boeken die ik WEL al gelezen heb, en helemaal awesome vond! Lees dus snel mijn recensie om te weten waarom!

Dit waren alle 12 de boeken die ik deze maand heb mogen krijgen.. Jeetje, wat veel weer! Maar als je bedenkt dat ik meestal meer dan 12 boeken per maand lees, is het wel weer eerlijk. Toch? TOCH?

Tja, en welke boeken hoop ik komende maand te krijgen/kopen? Ik ben 8 juli jarig, dus ik hoop op wat boeken, maar je weet maar nooit! Stiekem wil ik heeeeeel graag Het Examen en City of Heavenly Fire.. Want fangirl enzo.. Maar eigenlijk is mijn wishlist te schandalig lang om hier te plaatsen.

 photo Foto25-06-14205955_zps01cf5037.jpg

 

Tags: , ,

Divider

8 responses to “New in: Juni

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.