Dagboek: Webshop bouwen

Geplaatst op 16 januari 2017 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Deze week werkte ik veel thuis. Zo maakte ik onder andere de webshop van Letters & Lights. Ik vertel je over mijn week en wat ik allemaal las.

Maandag

Deze week werk ik voornamelijk thuis en dat vind ik erg prettig, want ik heb nog heel wat opdrachtjes liggen! En ik wil de website van Letters & Lights natuurlijk maken. Daar ben ik vandaag vooral veel mee bezig en ’s avonds hebben we Dungeons & Dragons. Vandaag wacht ik ook de hele dag op DHL, want die zouden vandaag eigenlijk komen.. Maar niet dus. ’s Middags geef ik het wachten op en cross ik naar de Bruna om heel veel prijzen weg te brengen, dan naar de action voor de markers (YES ZE HEBBEN ZE WEER!) en dan naar de supermarkt om boodschappen te doen. PHOE. Dat ook weer gedaan.

Dinsdag

Vandaag maak ik de webshop zo goed als af en daarna maak ik wat ontwerpen, waaronder labels voor de nieuwe kaarsen! Ik ben lekker aan het werk en ik geniet enorm van dit soort dagen. ’s Avonds gaan we naar de film; Assassin’s Creed. Wij thuis zijn groot fans van de games (en alles er omheen). Ik keek enorm uit naar de film, maar hoopte constant dat hij niet superslecht zou zijn.

Ik vond hem leuk! Ik miste wel een grotere plotlijn in het verleden en ik vond de muziek echt zwaar tegenvallen, maar hij was vermakelijk en daar gaat het uiteindelijk om. Het blijft immers een Hollywood adaptie. De games blijven beter.

Woensdag

’s Morgens heb ik een evaluatiegesprek over een event en daar krijg ik tof nieuws. Ha. Fijn. ’s Middags ruim ik wat op en werk ik verder aan wat vormgevingsopdrachtjes. Dan ga ik lezen en kruip ik met Reign op de bank. Ik moet goed opletten dat ik niet te hard van stapel loop en teveel in een dag doe.

Donderdag

Ik werk thuis en spreek af met Nakita, zodat zij wat boeken op kan halen. Daarna probeer ik nog wat te werken, maar er komen wat dingen tussen die mijn tijd opslokken. ’s Avonds vind ik dat ik dat ik het verdien om Reign te kijken. Morgen weer een dag.

Vrijdag

Ik werk thuis en vertrek dan op tijd naar Eindhoven. Ik moet voor 16.00 uur ingecheckt zijn om gratis te reizen. Veel mensen konden vandaag niet naar de leesclub komen, maar gelukkig waren er ook een paar nieuwe mensen. Het was weer heel gezellig en we hebben Harteloos kritisch besproken. Volgende keer bespreken we Rood van Pierce Brown.

De top 3 van 2016 volgens de Leesbeesten Leesclub.

Ook worden vandaag de nieuwe kaarsen gemaakt.

Zaterdag

Vandaag werk ik.

Zondag

’s Middags werk ik aan de illustraties voor Piper Perish en Celebrate Books. ’s Avonds kijken we A serie of unfortunate events.

Ik sta in het nieuwe Best of YA magazine!

Nieuwe boeken

Op maandag kreeg ik het eerste boek van het jaar binnen: De hamer van Thor, het tweede deel van Magnus Chase, geschreven door Rick Riordan. Ik heb dit boek ontvangen van Best of YA en ik heb er zo veel zin in! Ik vind Rick Riordan echt fantastisch en ik wil echt alles van hem lezen!

Op woensdag ontving ik Calamity, het slotdeel van de trilogie van Brandon Sanderson. Ik ben er zo benieuwd naar en het boek ziet er prachtig uit. Ook kocht ik de 3 pottermore specials op ebook. Ik hoop echt dat deze ooit nog als gedrukte bundel verschijnen.

Op donderdag krijg ik een boek binnen van uitgeverij Harper Collins: Koningin. Ook krijg ik van Nakita het boek Tales of the Peculiar.

Op vrijdag wil ik mijn vvv-bonnen uitgeven, maar ik kan niet genoeg toffe boeken vinden. Toch koop ik er een: Water’s Wrath. Nu heb ik de serie eindelijk compleet (en ik heb het boek al gelezen, dus mijn tbr wordt er niet groter van!)

Gelezen

Op maandagavond las ik in bed The Prophecy of Shadows van Michelle Madow uit. Dit is het eerste deel van de Elementals serie.

Woensdag lees ik Slaves eindelijk uit en hoewel ik er een paar dagen over gedaan heb, vond ik hem wel erg leuk Ook las ik mijn eerste Pottermore special: Zweinstein: een incomplete en onbetrouwbare gids. En wat was het heerlijk om de magie weer te voelen. Ik wist het meeste al, maar meer is altijd beter. En ik vind het commentaar van Rowling erbij erg goed; ze reflecteert heel goed en beschrijft ook hoe ze ergens op is gekomen. Zo tof! De andere twee lees ik die avond ook: Korte verhalen van Zweinstein: macht, politiek en kakelende klopgeesten en Korte verhalen van Zweinstein: heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby’s.

Donderdagavond begin ik in Heartless. Het was het doel om het boek voor de leesclub nog herlezen te hebben, maar ik vrees dat hem dat niet gaat worden. Ik heb het boek pas nog gelezen natuurlijk. Niet zo handig.

Toch lukt het! Omdat ik vrijdag op tijd in Eindhoven ben en geen zin heb om buiten rond te lopen, ga ik direct naar de boekhandel en lees ik daar in Heartless onder het genot van een warme chocolademelk. Ik krijg hem zowaar uit! Op de terugweg (veel van de mensen met wie ik normaal reis, konden helaas niet) lees ik in The Blood of the Hydra op mijn telefoon. Thuis begin ik in Crystal Crowned,
waar ik in het weekend nog meer in lees, maar nog niet uit.

6 boeken gelezen (waarvan 3 korte ebooks) en nog bezig in The blood of the hydra . en Crystal Crowned Wat een goede leesweek… En dat terwijl ik dacht dat het tegenviel!

Blogposts

Tot volgende week!

 

 

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Webshop bouwen

  1. Ik ben zo nieuwsgierig naar de Pottermore specials. Maar twijfel toch om ze als eBook te kopen.
    Hopelijk worden ze ook als boek uitgegeven *fingerscrossed*

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.