Dagboek: Vet veel nieuwe boeken, arme TBR

Geplaatst op 3 december 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Deze week was weer erg vol en ik keek dan ook enorm uit naar de dag waarop deze blogpost online zou komen, omdat ik die dag lekker vrij ben! Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan?

Maandag

Vandaag slaap ik een beetje uit en word ik wakker van een appje waarin mama aangeeft dat er een mega file op de A2 staat. Ik hou het een beetje in de gaten en ik neem uiteindelijk een andere route naar Rhenen. Ik lever de auto af en samen gaan mama en ik naar Rotterdam. Vandaag is het namelijk partnerbijeenkomst. Sorry mam, het wordt tijd om te sporten.

We gaan spinnen en hoewel ik fietsen niet heel tof vind omdat ik het elke dag doe en het heel zwaar schijnt te zijn, vond ik het eigenlijk wel tof! Daarna hadden we nog de groepstherapie en toen konden we weer naar huis. In de avond kon ik vrijwel meteen aanschuiven bij D&D.

De komende tijd hoef ik minder naar Rotterdam – we moeten het meer zelf gaan doen – en dat vind ik aan de ene kant jammer omdat de meiden fijn zijn en de samenkomsten ook, maar aan de andere kant is het wel lekker om eens een vrije dag te hebben!

Dinsdag

Tijd om een ochtendje te werken in de bibliotheek. Daarna doe ik wat boodschapjes en daarna heb ik een interview. De rest van de middag ga ik lekker lezen, neem ik me voor. Dat lukt niet helemaal, maar ik doe wel rustig aan. Ik krijg daardoor best wel veel voor elkaar, eigenlijk!

Woensdag

Na een uurtje bijles te hebben gegeven, kom ik aan op school. De tijd gaat heel snel en voor ik het weet kan ik naar huis toe. Daar lees ik vooral lekker. In de avond hebben we weer D&D.

Wat is het grijs…

Donderdag

Dit is op school altijd mijn langste dag, omdat ik ‘s middags ook nog help bij de huiswerklas. Ik regel vanalles, maar werk vandaag ook aan mijn manuscript. In de avond kijk ik lekker Expeditie Robinson. De plottwist aan het einde vond ik nice.

Vrijdag

Ook vandaag werk ik weer op school. De tijd gaat echt heel snel en voor ik het weet lig ik in het zwembad om een uurtje baantjes te trekken. Daarna plof ik lekker op de bank, want ik moet morgen gewoon weer werken. Wel maak ik nog wat kaarsjes!

Vandaag rond ik ook de herschrijving van Supernerd af. Zo gek!

Lang leven thuis kunnen inloggen.

Zaterdag

Vandaag moet ik de hele dag werken en daar kijk ik toch een beetje tegenop omdat ik al zo moe ben. Toch gaat het vandaag heel snel en omdat ik ook nog eens een uurtje eerder weg mag, viel het me allemaal mee! Ik mag een uurtje eerder weg omdat we vandaag sinterklaas gaan vieren. Ik word echt ENORM verwend en binnenkort laat ik zien wat ik allemaal kreeg. Aan het eind van de avond was ik echt helemaal kapot.

Zondag

Ook vandaag moet ik werken, maar pas in de middag dus ik hoef geen wekker te zetten. Ik krijg niet helemaal gedaan wat ik wilde, maar dat is prima zo.

Op werk is het rustig en hoef ik eens niet de benen onder mijn lijf vandaan te rennen. Na werk fiets ik door naar Happy Italy, waar we met de Den Bosch Leesclub hebben afgesproken om gezellig te eten en onze lootjes uit te pakken. Ik word verwend met een toffe zelfgemaakte Harry Potter theeset en ik vind hem fantastisch!

Daarna zijn we thuis karakters aan het bouwen voor twee nieuwe spelers en spelen we nog een klein stukje D&D ter voorbereiding op morgen.

Gelezen

Op maandag begin ik in The Bone Wish, een boek waar ik mega benieuwd naar ben, maar waar echt heel veel gemengde reviews over zijn verschenen. Uiteindelijk lees ik het woensdagavond na D&D uit, omdat ik nog maar een hoofdstuk hoefde. Donderdagochtend begin ik in Lichtjaren, welke ik vrijdagavond uitlees. Daarna begin ik in Iskari 2, De gevangen koningin, maar die krijg ik deze week niet meer uit.

Nieuwe boeken

Deze week heb ik weer veel nieuwe boeken aan mijn collectie mogen toevoegen. Niet alleen kreeg ik er heel veel van de Sint, ook uitgeverijen stuurden mij er aantal op. Ik bespreek alleen de niet-Sint boeken, want de anderen komen terug in een blogpost.

Ik heb dit jaar twee adventskalenders voor mezelf, de Harry Potter funko en de Celebrate Books. Ik vind ze ZO leuk! Ik heb al een toffe Selectie-mok en mooie boekenleggers en een Harry en een Terzieler.

Ik kreeg één non-fictieboek opgestuurd, namelijk Proudly imperfect, een boek dat ingaat op het feit dat niet alles perfect hoeft. Ik denk dat ik hier wel veel van kan leren!

Van clavis kreeg ik een enorm pakket met wel vier boeken. WOW! Daarin zaten Slaves Dante 2 en De kaart der dagen waar ik enorm naar uitkijk, maar ook Dodelijk bericht en Een gedroomd einde. Daar had ik nog niet van gehoord, dus ik laat me verrassen!

Ook kreeg ik de novelle Wolksters reis, van Erin Hunt, een eigen exemplaar van Animax (gesigneerd!) en een exemplaar voor jullie én het nieuwe boek van Joelle Charbonneau, Tijdbom. Ik ben benieuwd! Geen idee welk boek ik het eerst ga lezen, tho!

De boeken die ik tijdens de sinterklaasviering kreeg, bespreek ik in een andere blogpost. Maar laten we maar zeggen dat het er heul veul zijn.

Blogposts

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: Vet veel nieuwe boeken, arme TBR

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.