Young Adults die uitkomen in december

Geplaatst op 30 november 2018 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Brrrr, vinden jullie het ook al zo koud? Echt tijd om zo veel mogelijk met een kop thee en een warm dekentje op de bank te liggen, terwijl je met je neus in een tof boek zit. En mocht je nu denken; ja, maar ik weet niet wat ik wil lezen, laat je dan inspireren door de Young Adults die uitkomen in december. Wie weet kan je nog een boek toevoegen aan je verlanglijstje!

Net als altijd heb ik weer een lijst gemaakt van de YA boeken die in het Nederlands verschijnen, alsmede de Engelse releases. Als je op het omslag klikt, kan je meer over het boek lezen.

Nu wil ik er wel even bij zeggen dat december meestal een vrij rustige maand is met boeken die uitkomen; de meeste boeken hebben wij al zien uitkomen in oktober en november. Deze rustige maand is goed voor onze TBR, maar ik moet zeggen dat er toch een paar boeken uitkomen die er erg gaaf uit zien.

Nederlands

The Renegades 2 - AartsrivalenShowstopper 2 - ShowstealerSpellslinger 3 - Talisbinder

Talisbinder is blijkbaar verplaatst naar december, dus ik ben benieuwd! Ik kijk vooral heel erg uit naar Aartsrivaal, want ik vind deze reeks van Marissa Meyer weer erg leuk!

Aru Shah en het einde van de tijdEen lied dat alleen ik kan horenMoordgeheim

Het einde van de tijd wordt aangeraden aan fans van Rick Riordan, dus vanzelfsprekend kijk ik er enorm naar uit!

Engels

Queen of Air and DarknessThe Fork, the Witch, and the WormEvermore

Hoewel Cassandra Clare echt heel wat blikken shadowhunters heeft opengetrokken, vind ik deze trilogie toch erg leuk. Ik kijk dan ook uit naar Queen of Air and Darkness, maar ik koop hem later wel; het heeft geen haast. Liever zou ik Evermore preorderen! Maar deze lees ik liever in het Nederlands.

Once a KingPulpAce of Shades

December is vaak de maand waarin er veel paperbackedities verschijnen van hardcovers. Zoals Ace of Shades, die best wel hoog op mijn verlanglijst staat.

The CursesUnearthedThe Cruel Prince

Zou The Curses dan eindelijk uitkomen… De andere twee zijn de paperbackedities van de eerder verschenen boeken.

This Is Not A Love LetterOutrun the WindThree Sides of a Heart

Outrun the wind klinkt stiekem wel leuk.. Maar Three sides of a heart ook. Dit is een verhalenbundel over love triangles. Grappig joh!

De young adults die uitkomen in december zien er stuk voor stuk weer tof uit… Maar naar welke kijk jij het meeste uit? 

Tags: ,

Divider

4 responses to “Young Adults die uitkomen in december

  1. Talisbinder vooral! Van Everless was ik echt geen fan dus heb ik met mezelf afgesproken om niet verder te lezen, je hebt immers maar zoveel leestijd haha dus beter kan ik wat anders lezen. De rest komt me eigenlijk niet zo bekend voor, once a king zou ik door de cover dan wel weer graag willen lezen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.