Dagboek: Evaluaties in Rotterdam + Een weekend Dutch Comic Con

Geplaatst op 26 november 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Dit was echt een heel drukke week; ik begon met evaluaties in Rotterdam en knalde toen de rest van de week door, met onder andere een super druk weekend; Dutch Comic Con. Benieuwd wat ik allemaal deed? Lees dan verder!

Maandag

De wekker gaat vandaag vroeg, maar niet zo vroeg als altijd wanneer ik een afspraak heb in het ziekenhuis bij de gynaecoloog. Om half 10 is mijn afspraak pas, dus ik moet tot dan toe nuchter blijven. Bij de gyn heb ik nog nooit zo’n prettige (zover dat kan) afspraak gehad; alles werd duidelijk uitgelegd en vergeleken. Maar hoe netjes het daar ging, hoe rot het bloedprikken was. Ik heb er nooit pijn bij, maar dit keer.. (tmi: ze heeft niet goed geprikt en bleef duwen en porren, au).

Daarna een paar uur moeten wachten op de evaluaties. Ik ben er altijd en ik doe goed mijn best, dus eigenlijk was het vooral positief. Behalve dan dat ik teveel werk en te weinig rust neem. Dit kwam toch wel hard aan, ofzo.

Gelukkig ‘s avonds D&D, maar ik voelde me al snel niet heel lekker.

Dinsdag

Voor de zoveelste dag achter elkaar hoofdpijn en ik voel me kut en te druk in mijn lijf en in mijn hoofd. Gelukkig ben ik vanmiddag vrij, zodat ik lekker mijn eigen ding kan doen. Dat is ook wel even nodig, want de rest van de week gaat druk en vol zijn.

Woensdag

Oh god ik ben zo moe en ik ben pas 3 december weer een dag vrij. Mijn hemel, wat doe ik mezelf toch aan! Vandaag werk ik op school, wat prima is, totdat mijn tekentablet er mee op houdt. KAK. Ik wilde juist wat labels ontwerpen! Het blijkt door de update van mijn besturingssysteem te komen, dat de drivers van wacom niet meer ondersteund worden.Ik hoop van harte dat de tablet die ik thuis nog heb liggen (hij is nieuwer) het wel doet.

Meteen naar huis om te testen gaat echter niet, want ik moet door naar Eindhoven! Ik heb daar een interview met illustrator Cyarin. Het is erg gezellig en voor ik het weet is het tijd om naar huis te zijn.

Thuis test ik snel het tablet. EN HIJ WERKT! En wow, hij is zo veel beter dan mijn vorige.. Waarom heb ik deze zo lang in de kast laten liggen?! Daarna is het tijd voor D&D, waar we behoorlijk melig zijn.

Donderdag

Vandaag hoef ik in ieder geval niet door de kou te fietsen, want ik ga na mijn werk meteen door naar mijn moeder om daar te eten en de auto te lenen. Maar eerst een werkdag, waarbij ik teken, kinderen help en ook nog wat dingen voor DCC probeer te maken. Voordat dat ik morgen ook werk is dat ik de zooi kan laten liggen haha. Ik sluit de werkdag af met twee uur huiswerkklas, alvorens ik op pad ga.

Vrijdag

Net al de eerdere dagen werk ik ook vandaag op school. Ik regel heel veel dingen en de dag gaat eigenlijk te snel, waardoor ik niet alles af krijg van wat ik wil. Maar geen tijd om te treuren, want daarna ga ik zwemmen met Nikki. Minder lang dan normaal, maar ik neem me voor komende week wel weer normaal te gaan (een uur, dus). Daarna plof ik op de bank; ik kan echt niet meer, hoewel we de auto ook nog moeten inpakken. Ik besluit de leesclub van vandaag af te zeggen.. Vet jammer.

Zaterdag & Zondag – Dutch Comic Con

Ik kan deze dagen natuurlijk splitsen, maar dat vond ik nogal overbodig, want deze dagen leken nogal op elkaar. Op zaterdag om half 6 op om op tijd te kunnen opbouwen, zondag een uurtje later. Lange en drukke dagen een stand draaien, wat heel gezellig is, maar ook kapot vermoeiend. Maar het was het waard.
Zondagavond heb ik nog heel hard gewerkt om dit dagboek af te krijgen, maar ook om alle voorraden te tellen en een deel weer op aanwezig te zetten.

Gelezen

Deze week heb ik niet heel veel leesmomenten gehad, maar omdat ik af en toe met de trein moest, heb ik toch wel wat kunnen lezen. Op maandag begon ik in Midnight Jewel, welke ik dinsdag uitlas. Op woensdag begon ik in Gilded cage. Dit boek leende ik van de bieb en ik had er echt heel andere verwachtingen bij.

Op zaterdagavond las ik Seafarer’s kiss uit… Dit was mijn 200e boek van het jaar en daarmee heb ik mijn reading challenge van 2018 gehaald. YES. Lekker bezig! Hopelijk kan ik de komende weken nog lekker met mijn TBR bezig. Tackelen die handel!

Nieuw!

Ik voegde deze week een boek toe aan mijn verzameling; Origin van Jennifer L Armentrout. Dit is het nieuwste deel in de Lux serie.. Het wordt hoog tijd dat ik verder ga met de serie!

En we kochten deze supernatural sleutelhangers op DCC.

Komende week verschijnen er weer gewoon blogposts… én ik maak mijn blog klaar voor de boeken adventskalender. Spannend! Hebben jullie er al zin in?

Het wordt overigens ook weer een volle week.. Maar ik hoef niet de hele tijd zo vroeg op.. dat is fijn!

 

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: Evaluaties in Rotterdam + Een weekend Dutch Comic Con

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.