Dagboek: meelopen, bijles en lekker een weekendje vrij

Geplaatst op 5 februari 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

De vijfde week van het jaar is alweer voorbij en ook deze week was weer lekker vol met vanalles en nogwat. Zo ontwierp ik nog wat dingen voor komende boxen en zette ik heel veel goodies voor de eerste box in elkaar. Ook gaf ik bijles en mocht ik meelopen in een schoolmediatheek.

Maandag

Vandaag heb ik heel veel dingen staan om te doen, maar ik heb er de volle 100% energie voor, lijkt het. ’s Morgens knal ik even door het huis en dan fiets ik naar de school waar ik vorige week over sprak. Vanaf eind februari ga ik een dag in de week in de mediatheek werken. ZO TOF.

Daarna doe ik snel wat boodschappen, lunch ik en stuur ik er wat mailtjes uit voordat ik richting het ziekenhuis ga.

Mijn afspraak loopt nogal uit. Alle afspraken eigenlijk, want ik ben pas een half uur later aan de beurt.

Na het ziekenhuis haal ik nog even wat op en dan ben ik rond het eind van de middag thuis. Later dan ik had verwacht, dus veel doe ik niet meer. In de avond staat de D&D crew immers weer voor de deur!

Dinsdag

Vandaag ben ik vrij, maar ik heb wel aardig wat op het programma staan! Zo maak ik twee batches kaarsen, ga ik zwemmen, maar ik foto’s, wandel ik een heel stuk, doe ik boodschappen en lees ik wat. Ook komt er vandaag drukwerk binnen voor in de Magic is Might box en wow, ik ben echt dik tevreden!

’s Avonds kijk ik lekker tv, naar de Bachelor, want dat is een beetje guilty pleasure. Ik sluit de dag af met een aflevering van Ghost Adventures.

Woensdag

Ik had in de ochtend een aantal dingen staan die ik graag wilde doen voor ik naar werk moest. Het lukte niet allemaal, maar de belangrijkste dingen lukte wel. De rest had sowieso geen prioriteit, dus dat kan ik tijdens mijn vrije weekend wel doen.

Rond één uur is het tijd om naar het werk te fietsen. Jammer van het weer…

En WOOWWWWW wat is het druk vandaag. Ondanks dat ik hulp heb van een collega bij het opruimen, is het amper bij te houden. Mensen staan geregeld op me te wachten voor hulp, en als ik klaar ben staat de volgende al klaar. EN dat is prima, want dat vind ik juist heerlijk! De tijd vliegt voorbij.

’s Avonds gezellig D&D, met een nieuw koppel. Super gezellig!

Donderdag

Vandaag beloofd een drukke dag te worden. ’s Morgens doe ik het rustig aan, voornamelijk met een boek. Ik wacht ook een telefoontje van het ziekenhuis af.. Gelukkig bellen ze ditmaal wel op tijd! Daarna cross ik naar de middelbare school waar ik vorige week ook heen ging, om ingewerkt te worden!

’s Avonds geef ik nog een groepsbijles Engels voor twee meiden, waar we ons voornamelijk focussen op leesvaardigheid. Helemaal mijn ding, dus!

Vrijdag

Ik had een heel idee voor vandaag, maar toen ik op mijn werkkamer kwam schrok ik van de bende. Ik begon op te ruimen en heb een deel van de kamer netjes gemaakt. Nu de rest nog. Ik ga er komende tijd heel kritisch doorheen; wat wil ik houden? Wat niet? Nu mijn bureau leeg is kan ik deze gebruiken voor bookstagram. Ook heb ik een doos gemaakt vol nuttige bookstagram items.

Een deel van mijn voorraad.

In de middag ben ik vooral bezig met het poetsen van kaarsen en het in elkaar zetten en verpakken van items voor in de boxen.

’s Avonds gaan we naar Annabel en haar man om film te kijken. Super gezellig!

Zaterdag

Vandaag verpak ik verder. Veeeeel werk! Gelukkig kan ik tegelijk Netflixen hahaha. Vandaag doe ik vanalles… Niet alles wat ik wil, maar ik mag eigenlijk niet klagen. Ik heb dit weekend namelijk lekker vrij en die tijd kan ik heel goed gebruiken.

Ik doe een Pokemon Go raid. Heel alleen. Maar ik win.

Zondag

Waar is mijn zondag? De dag was opeens voorbij? Oke, we hadden plots visite, oma belde en ik speelde een tijdje de sims. En toen was het avond en had ik niet gelezen wat ik wilde, niet alle blogjes getypt die ik wilde typen en ook mijn cursus nog niet gedaan. Oeps.

Ik vind het altijd grappig om mijn Dungeons & Dragons personages na te maken. Grappig; mijn personage kan niet koken en mijn Sim dus ook niet.

Er zat een bruisbal in mijn hp box met pepermunt geur.

Gelezen

Ik beging de week met het uitlezen van de nieuwste Magnus Chase. Deze trilogie is een van mijn favorieten van Rick Riordan, omdat het over de Noorse mythologie gaat. Daarna begin ik in Vlucht naar het Noorden, het vijfde deel in de Het ongetemde Amerika serie. Deze heb ik op woensdag uit en dan pak ik The Cruel Prince. ZOOO benieuwd naar dit boek. Helaas heb ik op woensdag geen tijd meer om te lezen omdat ik moet werken. Donderdag denk ik ook geen tijd te hebben, omdat ik best wel wat afspraken heb staan, maar tussen de bedrijven door, lukt het me gewoon het hele boek te lezen. WOW.

Op vrijdag begin ik in Hazelwoud, waar ik slechts een beginnetje in maak. Uiteindelijk lees ik hem op zondag uit. Ook lees ik stukjes in wat andere boeken.

Op zaterdag lees ik eindelijk het eerste boek van Een dans met draken uit. Ik heb er maanden over gedaan (op mijn ereader). Ik wilde hem perse uithebben voor ik op vakantie zou gaan, want ik heb een aantal nieuwe ebooks gescoord.

Vijf boeken uit en in nog wat boeken bezig. Niet slecht!

Nieuwe boeken

Deze week krijg ik de Celebrate Books box binnen, waar onder andere Hazelwoud en De Stem van de Zee inzitten!

Blogposts

Volgende week even geen dagboek, want vanaf donderdag ben ik een lang weekendje weg. Tot over 2 weken!

 

Volgende week geen dagboekje, want dan ben ik nog in Londen! Tot over 2 weken!

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: meelopen, bijles en lekker een weekendje vrij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.