Celebrate Books Unboxing – Dark Fairytale

Geplaatst op 3 februari 2018 door Emmy in Haul / 8 Comments

Het is alweer een tijd geleden dat ik een unboxing van een boekenbox op mijn blog heb geplaatst. Maar in dit nieuwe jaar heb ik er ontzettend veel zin in om hauls en unboxings vaker terug te laten komen. Afgelopen week ontving ik de januari Celebrate Books Box met het thema Dark Fairytale. Omdat ik al wist welk boek er in zou zitten, moest ik de box gewoon hebben. En wow, hij heeft me absoluut niet teleurgesteld!

Bovenin de box vind ik een gesigneerde Iskari deurhanger. Ideaal voor iedereen die haar bezoek gemist heeft! Als je hem niet gaat gebruiken, zou je hem altijd in je boek kunnen plakken.

Daarnaast natuurlijk de spoilerkaart en de nodige boekenleggers. Die van Voorlopers is ook gesigneerd. En het allernieuwste Best of YA magazine zat er ook weer in.

Op naar de andere goodies in deze goedgevulde box!

In elke box zitten 3-5 goodies. De ene keer is dit meer dan de andere keer en dat is helemaal oke. Sommige goodies zijn nu eenmaal erg duur in de aanschaf en ook alle vormgevers moeten betaald worden. Nu ik zelf boxen samenstel heb ik nóg meer respect voor Sandra gekregen, want het is zoooo veel geregel en niet goedkoop qua investeren.

In deze box zat een My never ending bookish wishlist blokje van Sarah J Maas. Deze heb ik mogen ontwerpen. Hij past natuurlijk perfect bij de eerdere Harry Potter TBR editie.

Daarnaast zat er een pin van Fable & Black in en een magneet van Manon (Throne of Glass).

En natuurlijk de eerste set met kaarten van het Celebrate Books Kwartet.

Ik vind de art op de magneet echt heel stoer en ik ben heel blij met de kwaliteit van het kwartet. De kaarten zijn echt heel stevig en van een fijn formaat! Ik heb zelf het stramien mogen ontwerpen, wat een superleuke klus was!

Op de pin staat Drink tea and read books. Mooi motto, mooi motto.

Allemaal zo pretty! Wel had ik ergens meer gehoopt op sprookjes? Want hoewel ACOTAR en ToG wel gelinkt aan sprookjes zijn, waren er nog zo veel meer mogelijkheden geweest. Niet dat ik klaag, hoor. Ik vind de box namelijk echt heel erg tof! Ik had alleen meer sprookjes verwacht.

En dan nu op naar het boek. Of misschien moet ik boeken zetten, want er zouden er twee inzitten! Echte geluksvogels hadden er zelfs drie, want een winactie zorgde ervoor dat vijf geluksvogels ook nog Showstopper zouden krijgen. Wow!

Het hoofdboek uit deze box is natuurlijk Hazelwoud! Een boek waar ik enorm naar uitkeek en die er werkelijk prachtig uitziet! Het is namelijk een hardcover met stofomslag. Net als de Engelse hardcovers waar ieders hart harden van lijkt te gaan kloppen. Ik vind hem vooral heel erg mooi. En de quotekaart (gesigneerd!!) is dit keer helemaal in de stijl van het boek.

Het extra boek is De stem van de Zee, een heruitgave bij DVP. Ik heb de eerste editie van dit boek gelezen en ben benieuwd hoe de nieuwe versie mij zal bevallen.

Ik ben echt heel erg blij met deze box en kijk nu al enorm uit naar de volgende! Het was weer een feestje op mijn deurmat.

Wat vond jij het tofste item uit deze box?

Tags: ,

Divider

8 responses to “Celebrate Books Unboxing – Dark Fairytale

  1. Do

    Leuke unboxing! Ik vind het wishlist notitieblokje echt heel leuk. De pin is ook echt mooi. Wel jammer dat er niet meer ‘klassieke’ sprookjes goodies inzaten, maar gelukkig zijn de andere goodies ook erg leuk. De Nederlandse cover van Hazel Woud is echt prachtig!

  2. Ik vind de quotekaarten telkens zo mooi maar bij deze box ben ik van meerdere items fan. Die Drink Tea Read Books pin vind ik super leuk, het notitieblok ook én dat kwartet is ook heel tof. Als ik me niet vergis was dat een van de ideetjes die ik had ingestuurd toen ze vroegen wat voor items ons leuk leken. Ik vind het alleszins een leuk idee dat je beetje bij beetje je spel bij elkaar verzameld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.