Deze young adults komen uit in februari 2018

Geplaatst op 31 januari 2018 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Er is alweer een maand voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw overzicht van te verschijnen young adult boeken. Het zijn er deze maand niet heel erg veel, maar de kwaliteit ligt weer enorm hoog! Ik ben in ieder geval benieuwd naar een hele hoop boeken.

Ik heb in ieder geval erg veel zin om weer heel veel boeken te gaan lezen komende maand. Zo ga ik een paar dagen naar Londen en hoop ik daar ook weer lekker te lezen (en natuurlijk nieuwe parels te scoren en te zien!). Ik ben er trouwens van overtuigd dat dit jaar vol toffe nieuwe boeken zit!

Nederlands

Er verschijnen deze maand niet heeeeel veel boeken. In maart en april komen er meer boeken uit. Maar zie dat maar als iets goeds; kunnen we onze TBR een beetje tackelen! Klik weer om het omslag om meer over het boek te lezen.

Glazen troon 6 - Toren van de dageraadDe Laatste Wachter - LeeuwenhartEverless 1 - EverlessOnverschrokken 2 - OnoverwinnelijkDe onverklaarbare logica van mijn leven

Wat komen er deze maand toffe boeken uit! Allereerst kan ik niet wachten om Toren van Dagenraad te scoren. Ik wil de boeken van Sarah J Maas namelijk in beiden talen. Net als Everless. Die is zooo tof. Maar waar ik het meest naar uitkijk? Onoverwinnelijk! Ik vond deel één zo fantastisch!

Showstopper 1 - ShowstopperOnzuiverDe Gaia-trilogie 1 - Hart van glas

Uitgeverij DVP komt ook weer met een paar nieuwe boeken, maar ik weet niet zo goed of het wat voor mij is?  Showstopper lijkt me wel weer vet.

Engels

Ook in het Engels verschijnen er weer een aantal toffe boeken.

Immortal ReignDaughter of the Siren QueenEverlifeShadowsongFar From The Tree

Vooral veel vervolgen, waar ik zelf nog niet aan toe ben haha.

Between the Blade and the HeartThe BellesThe Wren HuntHeart of IronThe Greed

Ik ben super benieuwd naar Heart of Iron en Between the blade and the heart spreekt me ook enorm aan.

The Traitor PrinceA Girl Like ThatThe Bone WitchThe Calculus of ChangePeople Like Us

Bone witch en The traitor prince klinken wel als mijn ding.. Tja, fantasy he?

Qua Engelse boeken vind ik het niet heel bijzonder deze maand. Er zit niet echt iets tussen waarbij ink denk; ik moet hem nuuuuu hebben. Of ik heb een paar belangrijke boeken gemist, dat kan natuurlijk ook! Wederom; goede reden om mijn ongelezen boeken eens flink aan te gaan pakken!

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Deze blogpost bevat partnerlinks.

Tags: ,

Divider

6 responses to “Deze young adults komen uit in februari 2018

  1. Do

    Leuk weer om alle te verschijnen boeken op een rijtje te zien. Ik ben vooral erg benieuwd naar The Belles, Far from the Tree, A Girl Like That en People Like Us. Ook kijk ik uit naar het vervolg op Onverschrokken!

  2. Andrea

    Ik kijk het meest uit naar Onoverwinnelijk en Everless. Ik loop nog te ver achter met ToG om heel excited te zijn over Toren van Dageraad, maar die gaat wel op mijn verlanglijstje.

  3. Ik ben heel benieuwd naar Between the Blade and the Heart, omdat het over Noorse Mythologie gaat (van wat ik begrepen heb iig). Verder heb ik niet echt iets op mijn ‘radar’ staan…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.