Dagboek: Ik liep met alpaca’s

Geplaatst op 29 oktober 2018 door Emmy in Persoonlijk / 5 Comments

Deze week was best druk, maar ik krijg wel heel veel gedaan. Het is gewoon dat werk heel onrustig is, waardoor ik me wat vaker gejaagd voel. Het is dus nog belangrijker tijd voor mezelf in te plannen.

Maandag

Vandaag hoef ik niet naar Rotterdam, maar ben ik thuis aan het werk. We doen ‘s morgens nog even boodschappen en gaan naar het tuincentrum. Alles is al in kerstsfeer en ik word nu al helemaal leip van alle geluidjes en lichtjes.

In de middag maak ik nog wat kaarsen en begin ik als een malle met poetsen, maar het duurt langer dan ik dacht. Daarnaast is het ook nog gewoon een bende van Fantasy Fest nog, en allerlei zaken die binnenkwamen. Ik moet eerst wat opruimen, anders word ik helemaal gek.

In de middag ga ik een stukje lopen om mijn hoofd leeg te maken. Luisterboek op en lekker naar buiten. Lekker joh! Moet je ook eens proberen! Daarna zet ik er nog even de vaart achter. Niet echt kunnen lezen vandaag, al had ik me dat wel voorgenomen…

In de avond wel lekker D&D… we werken naar de Halloween special toe. Spannnenddddd

Dinsdag

Tijd om te werken! Niet alleen in de bieb, maar ook in de mediatheek vandaag. Een druk dagje dus! Ik maak een behapbare to do lijst en neem me voor vanmiddag kaarsen te poetsen en daarna te gaan lezen. Want ik hooooop dat Kingdom of Ash binnenkomt!

Uiteindelijk komt meteen de postbezorger 2,5 uur te laat, om kwart over zeven. Voordeel is wel dat mijn hele huis schoon is en alle kaarsen klaarstaan voor Celebrate Books.. Maar dan nog was het een beetje zuur.

Natuurlijk begin ik die avond meteen met lezen.

Woensdag

Vandaag ben ik vrij van werk en neem ik me voor om vooral lekker dingen voor mezelf te doen. Natuurlijk slaag ik hier half in. Allereerst maak ik wat kaarsen en daarna geef ik een uurtje bijles.

Daarna kijk ik serie en kom ik erachter dat Netflix af en toe random afleveringen overslaat. Echt WTF. Maarja..

Vervolgens cross ik naar het zwembad om een uurtje baantjes te trekken. Lekker joh!

En rond kwart over vijf rij ik weg naar de stad, want sinds vandaag doen enkele zaken in Den Bosch mee aan Too Good Too Go (kennen jullie dit concept? Zal ik er over schrijven?) en ik heb meteen twee bestellingen geplaatst. We hebben nu donuts voor het leven.

In de avond hebben we natuurlijk weer D&D en komen we ook hier steeds dichterbij de Halloween ontknoping.

Donderdag

Ik word wakker met een beetje hoofdpijn en dat blijft eigenlijk de hele dag een beetje doorzeuren, wat vooral komt door het feit dat het druk is op mijn werk. Ik moet veel zaken afhandelen en krijg heel veel leerlingen omdat mijn collega nog niet terug is. Ik vind het geen probleem en blijf rustig onder de situatie, maar het zijn soms wel veel prikkels te verwerken. Ik kijk er naar uit om vanavond lekker met mijn boek op de bank te zitten en expeditie robinson te kijken.

Ik doe mee met de Halloweenswap en mijn pakket komt binnen! Zo benieuwd wat er in gaat zitten!

Als ik klaar ben met huiswerk onder toezicht (dat doe ik daar ook), ga ik nog een pakketje wegbrengen en iets ophalen voor Rob. Daarna zak ik lekker op de bank. Lekker Expeditie Robinson kijken vanavond!

Vrijdag

Vandaag is het tijd om te werken. Ik werk vandaag korter en daar ben ik een beetje gestrest van. Er gaat ook vanalles mis. Nou ja, mis.. Er zijn wat dompertjes die ik even moet verwerken. Gelukkig werken de meeste leerlingen goed mee. Ik besluit dinsdagmiddag ook extra te komen.

Rond 1 uur ga ik weg, mijn zusje ophalen in Oss, zodat we naar de Alpaca wandeling kunnen die we mijn vader voor zijn verjaardag hebben gegeven. Het is zo leuk! Ik plaats er binnenkort een blogje over.

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij, maar ben ik niet lekker. Ik barst van de koppijn en dus doe ik het rustig aan. Ik doe boodschappen (en dat is erg rot) en er komen wat mensen kaarsen ophalen. In de middag lees ik en maak ik chocoladekikkers. In de avond hebben we een verjaardag.

Zondag

Vandaag moet ik werken. Ik ben natuurlijk wel eerder wakker vanwege de wintertijd. Liefde voor de wintertijd. In de ochtend maak ik chocokikkers, sport ik en lees ik lekker. Na mijn werk hoop ik lekker koekjes te bakken voor Halloween!

Gelezen

Op dinsdagavond lees ik in bed Like a river glorious uit. Wat een fijn boek. Ik hou er van!

Daarna weet ik niet zo goed wat ik wil gaan lezen, totdat Kingdom of ash binnenkomt. Daar begin ik in en ben ik de rest van de week mee bezig. Ik krijg hem niet eens uit; het boek vergt veel concentratie en SJM heeft nu niet bepaald een super vlotte pen. Een dieptepunt qua leesweek dus hahahaha

Nieuwe boeken

Natuurlijk kwam de nieuwe Sarah J Maas, Kingdom of Ash binnen. Ik ben benieuwd hoe lang ik over dit monster ga doen! Daarnaast kreeg ik twee boeken binnen over Amerika: de weg naar Suckerville en Sabotage.

Blogposts

 

Komende week is een drukke week met werken en de laatste voorbereiden voor een slaap-activiteit in de bibliotheek. dus dat wordt even doorbikkelen!

 

Tags:

Divider

5 responses to “Dagboek: Ik liep met alpaca’s

  1. Ik zou sowieso in die berg met bladeren duiken, haha!
    Ben benieuwd naar je wandeling met alpaca’s blogje – wandelen met alpaca’s is gewoon #goals

  2. Die alpaca’s hebben volgens mij meer effect dan alle Prozac in de wereld samen. Word je niet automatisch happy wanneer je met zo’n beestje op wandel bent? Die donut ziet er trouwens heerlijk uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.