Dagboek: Ik heb zowaar eens weekend

Geplaatst op 19 november 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Ook deze week was weer druk, maar ik had wel iets om naar uit te kijken; een vrij weekend! Jullie weten ondertussen wel dat dit – helaas – een zeldzaamheid is voor mij. Ik moet vaak werken in de bibliotheek, en anders hebben we wel een event waar we staan. Dit weekend was vrij en daar heb ik zo intens veel van genoten!

Maandag

Vandaag moet ik weer naar Rotterdam, dus pak ik mijn tas in (zwaaaar) en vertrek ik richting het westen. We moeten vandaag weer zo’n shuttle run doen, maar ik zit er niet lekker in en kan hem nog steeds niet uitrennen (huilen). Daarna dikkelen we door in de sportschool.

Rond half 7 ben ik thuis en heb ik al spierpijn. Gelukkig spelen we D&D!

Dinsdag

Ik begin de dag vandaag in de bibliotheek, waar ik op de jeugdafdeling werk. Ik zou ‘s middags eigenlijk nog een afspraak hebben, maar die gaat niet door. Dus doe ik boodschappen en daarna fiets ik naar het zwembad. In de avond doe ik rustig aan, maar werk ik wel aan producten voor de winterbox en aan nieuwe producten.

Woensdag

Woensdag, dus invaldag, maar niet voor ik een uurtje bijles heb gegeven. Op het werk is het rustig, maar ook weer niet. Ik heb nog wat zaken op te lossen, maar ik besluit dit door te schuiven tot morgen.

Na het werk reis ik af naar Eindhoven, waar ik af heb gesproken met Zwartraafje. Zij is deze periode een van mijn reps en zo konden we verzendkosten besparen! We kletsen even wat en dan stap ik weer in de trein naar huis.

In de avond spelen we weer D&D en dat is natuurlijk erg gezellig.

Ik begin deze week ook met deze nieuwe items!

Donderdag

Vroeg op! Vandaag een lange werkdag, want ik doe op donderdagen ook de huiswerk onder toezicht klas. Ik regel allerlei dingen en voor ik het weer is het alweer tijd om alles af te sluiten en om – wederom – naar Eindhoven te gaan. Ditmaal heb ik een overleg met Jeanette van Van Piere voor een zomerevent.

We bespreken niet alleen het zomerevent, maar ook het winterevent en de komende verjaardag van de Leesbeesten. Echt, als het doorgaat ga ik gillen. ZO LEUK!

Aan het begin van de avond ben ik weer thuis. Ik ben een beetje leeg en doe eigenlijk niks meer dan mijn boek uitlezen en Expeditie Robinson kijken.

Vrijdag

Als ik op werk aankom (ik ben altijd tien minuten te vroeg), staat de bieb al vol. Meteen gassen dus, maar ik kom er achter dat het systeem een storing heeft. Ik kan dus eigenlijk helemaal niks, behalve het opschrijven van alle uitleningen. Middeleeuwse mediatheek zo. Hopelijk doet alles straks het weer, anders zitten we volgende week met heel veel werk…

Gelukkig lost het zichzelf op en kan ik lekker knallen. Na werk ga ik zwemmen met Nikki en daarna begin ik met het maken van kaarsen. Lekker bezig!

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij! Ik maak heel veel kaarsen vandaag, poets er ook een zooitje, doe boodschappen en rond een uur of vier fietsen we naar de stad waar we heerlijk sushi gaan eten. Daarna gaan we naar de film, Fantastic Beasts en we sluiten de avond af in een Folk Pub met vrienden. Dat was gezellig!

Zondag

VRIJJJJJ! Het is zo lang geleden dat ik echt een weekend vrij had en dat mis ik wel. Vandaag duurt heerlijk lang, ook al slaap ik best wel uit. Ik heb wel een beetje koppijn vandaag. Ik poets kaarsen, maak de koelkast schoon, pak alvast wat in voor Dutch Comic Con, maak huiswerk, werk aan nieuwe items en lees vooral lekker veel.

Gelezen

Op maandag (her)lees ik Vuurvolk. Toen ik dit boek jaren terug las, deed het me niet zo veel, maar nu vond ik hem echt een stuk leuker!

Daarna begin ik in Wildcard van Marie Lu, een boek waar ik enorm naar uitkeek. Ik las hem donderdagavond uit. Daarna lees ik Rat – catcher, een soort Romeo & Julia adaptatie/fanfic. Op zondag duik ik vooral lekker in mijn boeken. Ik lees De Samenzwering en Expeditie Schetsblok. ‘s Avonds duik ik ook weer in een boek.

Nieuw

Op dinsdag ontvang ik een pakketje van Blossom Books met daarin De gevallen koningin. Ik ben zo benieuwd! Ik heb hoge verwachtingen.

Op woensdag krijg ik van Liesbet twee boeken van Rachel Caine, zo lief! Het gaat om Midnight Alley en The Dead Girls’ Dance. Ik kreeg deze omdat ik het eerste deel van de serie kreeg en Liesbet deze nog had liggen. ZO LIEF! Dankjewel.

Zaterdagavond kom ik thuis en dan ligt Expeditie Schetsboek van Cyarin op me te wachten.

Blogposts

Omdat ik net even te druk ben met vanalles, neem ik de komende week even blogvrij, zodat ik me even niet druk hoef te maken of er een blogpost verschijnt of dat ik hem nog moet afmaken. Dit geeft mij ruimte om me voor te bereiden op Dutch Comic Con, de Boeken Adventskalender en een beetje vooruit te werken. Excuses alvast! Er zijn vast nog een tal van andere blogjes die je terug zou kunnen lezen.

 

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Ik heb zowaar eens weekend

  1. Och nee, moest je de dag nadien terug naar Eindhoven en dan ook nog naar exact dezelfde locatie. Maar goed dat het voor ons booknerds geen opoffering is om in een boekenwinkel rond te slenteren. 🙂 We hebben die avond nog van heerlijke sushi genoten en eigenlijk heb ik daar nu alweer zin in.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.