Dagboek: Phoe.. bijslapen

Geplaatst op 12 november 2018 door Emmy in Persoonlijk / 6 Comments

Ik had een intens drukke week met maar een dag vrij. Ik kan me nu amper nog herinneren wat ik maandag deed, omdat ik de rest van de week gewoon maar door door door ben gegaan. Als ik dit type op zondag, besluit ik meteen om hierna lekker in bed te duiken met mijn boek.

Luv mijn boekenkast. (dit is maar een deel). Stiekem ligt het manuscript van Supernerd er ook tussen. Spot jij hem?

Maandag

Vandaag is mijn enige vrije dag voor de komende twee weken, geloof ik, dus ik neem me voor om niks te doen. Ik ben moe en heb spierpijn van het vele tillen het afgelopen weekend. Ik doe wel wat, want stilzitten zit niet in mijn lijf en ik baal een beetje dat de dag zo snel voorbij is. Maarja. Niks aan te doen natuurlijk. In de avond spelen we D&D, weer vol heerlijke intriges en WTF momenten.

Check mij shinen dan.

Dinsdag

Ik voel me moe en een beetje hoofdpijnig als ik wakker word. Ik sleep mezelf uit bed en knuffel mijn kat totdat ik weg moet naar werk. Op werk moet ik ook even op gang komen; wat kan en ga ik allemaal doen?

Woensdag

De wekker gaat vandaag op tijd, want ik val extra in op school vanwege een zieke collega. Best pittig, want zo wordt mijn week erg vol. Ik ben moe, terwijl dit pas dag twee is. Help. Maar goed, ik ga op het werk aan de slag en ik merk dat de leerlingen meer rust krijgen; ze zijn niet meer paniekerig en het lenen gaat soepeler. Phieuw. Nu kan ik beginnen aan wat zaken die nog liggen. Er komen ook echt leerlingen om boekentips vragen en dat is echt GOUD. Na werk ga ik even schilderen en daarna moet ik naar de bieb voor een vergadering. Ik sluit de dag af met D&D, dat was wel chill.. Maar het was echt wel een heel drukke dag zo.

Het is weer tijd voor mijn plekkie in de mediatheek.

Donderdag

Ook vandaag ben ik op school te vinden. Er is een 45-minuten rooster vanaf vandaag vanwege vergaderingen, dus dat is altijd even schuiven. Zo gaat huiswerkklas vandaag ook niet door en is het rond half 3 uitgestorven op school. Ik doe vandaag een hele boek; nota’s versturen, boeken bestellen en natuurlijk leerlingen helpen. Ik ben echt kapot! Rond 3 uur ga ik richting de supermarkt en doe ik snel wat boodschappen. Daarna cross ik naar het zwembad, waar ik lekker een uurtje baantjes trek. Heerlijk!

Daarna duik ik meteen de keuken in, want ik heb hongerrrrrrr. In de avond maak ik ontwerpjes voor een nieuw product, schilder ik verder en kijk ik expeditie robinson. Daarna duik ik meteen mijn bed in om nog even te lezen.

Ik heb deze mok nodig.

Ik schilder deze voor Esmee, nog voor haar verjaardag en voor haar nieuwe huisje. Ik vind hem zelf echt heel tof geworden. Hier is hij bijna af.

Hoe tof is dit getal!? Pageviews van de afgelopen 3 jaar.

Vrijdag

Oke, oke. Het is vrijwel. Jammer dat ik het weekend nog moet werken, maar goed. Vandaag weer werken en ik heb mega koppijn maar het is echt heel erg rustig. Langzaam wordt alles weer ‘normaal’ in de bieb. Ik heb alles weggewerkt wat er nog lag dus nu heb ik weer ruimte voor de normale dingen. Jammer dat ik nergens echt zin in heb, anders had ik kilometers kunnen schrijven. Helaas!

In de avond gaan we gezellig eten met de familie.

Zaterdag

Werk werk werk. Eigenlijk deed ik weinig anders…

Zondag

Vandaag werken. De stad was chaos want in Den Bosch wordt 11/11 enorm gevierd. Urgh. Ik was blij toen ik weer thuis was.

Ik heb nu al weer zin in yalfest! Natuurlijk heb ik weer een kraam.

Gelezen

Ik heb geen goede leesweek. Voor mijn doen dan he. Ik lees veel minder en kom er ook amper aan toe. Maar goed, dat ligt aan mijn situatie en dat is helemaal oke.

Op 6 november lees ik Schaduw van de vos uit en op 8 november Shadowsong.

Ook lees ik deze week Harry Potter en de steen der wijzen voor de zoveelste keer uit. Still love it.

Nieuw!

Wel heb ik deze week weer een aantal boeken aan mijn verzameling toegevoegd. Een deel daarvan was eigenlijk onverwacht! Laat ik echter beginnen bij de boeken die ik had verwacht. Allereerst Twister, dit prachtige boek kreeg ik toegestuurd van Best of YA. Ik ben dol op middlegrade en ik ben erg benieuwd naar dit magische verhaal. De kaft is in ieder geval al prachtig.

Vervolgens Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi. Het boek gaat over een Moslimmeisje dat opgroeit in de VS na 9/11. Ik ben erg benieuwd of dit verhaal mijn kopje thee gaat zijn, maar het is vast erg aangrijpend.

Vervolgens kreeg ik het vijfde en laatste deel van de Magisterium-serie, De gouden toren, toegestuurd van uitgeverij Moon. Ik vind de serie een beetje vlak, maar wie weet dat het laatste deel toch weet te verrassen.

Tevens kreeg ik ook Nagelaten, van Alexandra Bracken thuisgestuurd. Dit is het vierde deel en hij is mega dik! Nu heb ik alleen het eerste deel gelezen (twee keer) en die trok me gewoon niet voldoende. Ik heb gelukkig al een adoptieplaats voor het boek gevonden.

Het is niet het enige laatste boek in een serie terwijl ik de serie niet lees die ik kreeg trouwens, want clavis stuurde mij dertiende zegel, het derde deel van De kronieken van goud & bloed. Het schijnt een hele toffe serie te zijn, dat wel.

Tot slot kreeg ik De laatste slag van Melinda Salisbury. Ik kijk er naar uit om dit boek te herlezen in het Nederlands.

Ik kreeg ook mijn Celebrate Books bestelling binnen. Ik had onder andere deze toffe jar besteld. Mijn unboxing van het sintpakket zien jullie binnenkort op mijn blog

Blogposts

Komende week heb ik het weer aardig druk, maar komend weekend ben ik vrij en daar heb ik zin in. Ook heb ik deze week een aantal toffe afspraken staan en ga ik me voorbereiden op Dutch Comic Con. Ik heb nog veel items die ik wil maken, namelijk! Maar ik wil ook lezen en een stapje terug doen qua drukte. Dusssss niet deze week maar komende week neem ik ook hier een dagje vrij. 😉

Tags:

Divider

6 responses to “Dagboek: Phoe.. bijslapen

  1. Wauw, alweer zo’n drukke week. Hier ligt het leestempo ook behoorlijk laag. Doordat ik me amper op een boek kan concentreren ben ik al een hele poos in Schaduw van de Vos bezig. Ik blijf het gek vinden dat ik op zo’n moment wel fanfiction kan lezen. Niet goed voor mijn tbr maar ik heb dus wel nog steeds wat afleiding.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.