Halloween Swap Unboxing

Geplaatst op 6 november 2018 door Emmy in Haul / 3 Comments

Dit jaar organiseerde Kwante in Wonderland voor het eerst een Halloweenswap en aangezien ik wel zin had in een swap (pakketjes maken voor anderen is zo leuk!), deed ik met alle liefde mee. In een paar maanden tijd verzamelde ik vanalles voor mijn lootje en iemand anders stelde weer een pakket voor mij samen. Vandaag wil ik iedereen even laten zien wat voor fantastisch pakket ik heb mogen ontvangen. Lees, kijk en griezel je mee?

We mochten de box echt pas op Halloween openen, nadat we een trick or treat foto hadden gemaakt met tekst en kaarsje. Ik besloot een van mijn mislukte kaarsjes aan te steken (hij ruikt gewoon heerlijk, maar het blikje is te erg gedeukt). Er zat nog een zak omheen voor de verzending, maar deze versiering past natuurlijk perfect bij het griezelthema! Spinnen, web… Kom maar door!

Ik begon met deze leuke kaart, waar mijn lootje zich bekend maakte en waarbij ze me sterkte wenste met het uitpakken van de box. Thanks!

Nog meer spinnenweb! Leuk dat je niet meteen alle cadeautjes ziet!

Mijn lootje had enorm haar best gedaan de cadeautjes leuk in te pakken. Hou ik van!

Kijk dan wat veel! Zo leuk hoe iedereen z’n best doet om met een bepaald budget toch zo veel mogelijk te doen. Natuurlijk heb je wel een lijstje en een vragenlijst, maar soms is het heel erg lastig. Ik kan je vertellen dat ik echt heel erg verwend ben en echt toffe dingen in mijn pakketje heb gekregen die ook echt op mijn lijstje stonden. Mijn lootje heeft heel erg doorgevraagd en daarom kan ik nog steeds gillen van blijdschap.

Allereerst pakte ik The Seafarer’s Kiss van Julia Ember uit. Dit boek zag ik op YALC en ik was meteen verliefd; een retelling met de kleine zeemeermin maar dan mét vikingen? Kom maar door! Zo leuk dat ik dit nogal onbekende boek heb mogen krijgen! En die kaft is tof, toch!?

En toen pakte ik twee magnetische boekenleggers uit de hand van dit miniskeletje! WOEIIII. Ik hou van magnetische boekenleggers; ik hang ze op in mijn kast en dat vind ik zo leuk staan! Echt iets tofs om te sparen. Ik kreeg een Thor en een Hedwig en ik vind ze super! Ik vind Epik ook echt een hele leuke shop!

En een loki-bae

SOKKEN. Luv it.

Ik kreeg nog een boek, namelijk The fangirl’s guide to the galaxy door Sam Maggs. Ik heb hem meteen gelezen en ik vond hem heel erg leuk.

 

Dit was het geheel en ik vind het echt een heel leuk pakketje! Ik ben dol op sokken, hou van magnetische boekenleggers en ik heb gewoon twee boeken gekregen. ZO TOF! En de pompoen met lekkers komt vast ook wel op. Dankjewel lief lootje!

Ik heb meteen een extra lint gespannen voor de boekenleggers, want mijn andere touwtje was vol.

 

DANKJEWEL!

Tags: ,

Divider

3 responses to “Halloween Swap Unboxing

 1. Je had een mooi pakketje ♥ maar zelf ook een tof pakket gegeven! Wat een aparte cover heeft The Seafarer’s Kiss, en zeemeerminnen en Vikingen klinkt goed!

  The fangirl’s guide to the galaxy zag er in je insta stories ook erg leuk uit!

  Bedankt voor het meedoen weer ♥

  • Ja he? Ik zag de kaft op YALC en was meteen geïntrigeerd. In plaats van digitaal lijkt het wel alsof het paperart is. Zo tof! Ik kijk er erg naar uit om het boek te gaan lezen. The fangirl’s guide was echt heel erg leuk!
   Ik kijk nu alweer uit naar het samenstellen van de kerstswap.

 2. Super leuk pakketje heb je gekregen. Ik ben al een hele tijd super benieuwd naar The Seafarer’s Kiss. Ik heb een ander boek van dezelfde auteur gelezen en die vond ik wel heel leuk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.