Celebrate Book Sint Verrassingspakket Unboxing

Geplaatst op 17 november 2018 door Emmy in Haul / 2 Comments

Vorige week was ik aan het shoppen voor een van mijn lootjes van dit jaar en ik had verschillende opties waar ik dat geen wat ik wilde aan kon schaffen. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor Celebrate Books omdat ik daar natuurlijk goede ervaringen bij heb en omdat ik stiekem ook het Sint Verrassingspakket voor mezelf wilde kopen. Dat deed ik en niet veel later kwam mijn bestelling binnen. Ik heb gekozen voor het grootste pakket en daarnaast dus een aantal losse goodies. Op instagramstories heb ik mijn bestelling unboxt, maar ik wilde er ook graag wat over schrijven.

Twijfel je nog over het bestellen van de Sint verrassingspakket? Laat je dan overtuigen. Wil je niet weten wat er in zit? Lees dan niet verder. Wil je kort weten wat ik er van vond: heel tof en het geld zeker waard!

Bestel je sint verrassingspakket hier (er zijn 4 verschillende opties!)

Ik had natuurlijk kunnen wachten, maar ik en wachten zijn nu niet bepaald hele goede maatjes dus maakte ik de box alsnog open. Naast de verrassingsbox bestelde ik ook een Book Jar en spread the booklove en een cadeautje voor mijn lootje. De book jar zat verpakt in een vilten tas, ik weet dus niet precies of dit een extraatje was of onderdeel van de Sintbox, maar ik vind hem ideaal. Ik had hem nog niet en zo kan ik de tas gebruiken als booksleeve of als tas-in-tas.

er zaten heel wat cadeautjes in mijn box en ze waren superleuk ingepakt met vrolijk Sintpapier. Ik heb voor de box 22,75 euro betaald, exclusief verzendkosten.

Sorry voor de ietswat donkere foto’s. Het was al flink donker toen ik de box opende.

Het eerste pakketje wat ik opende was deze toffe ABC-cards doos. Hiermee kan je je eigen boekenslinger maken en ik vond het altijd al een tof item (hij zat in de Valentijnsbox), maar ik had hem nog niet. Nu wel! Dit doosje staat voor 6,95 in de shop.

Het tweede item wat ik opende was dit toffe echt zilveren armbandje, passend bij Iskari. Hij is echt heel mooi subtiel en niet te zwaar. Het armbandje staat voor 8,95 in de shop.

Woeiiii mooie boekenleggers heb je natuurlijk NOOIT genoeg!

YES. SOKKEN! Ik hou van sokken en ik vind deze echt heel fijn. Ik heb nu drie paar, maar mijn eerste paar heeft een gat. Ideaal. Enne… Ze zeggen tot 40, maar grote voeten passen er ook echt wel in. Deze sokken kosten 7,99 en daarmee heb je de box er dus al uit. Maar we zijn er nog niet!

Er zaten niet een maar twee emaille mokken in! Hoewel ik geen koffie drink (en dus misschien liever de thee versie had gehad), vind ik ze erg gaaf. En omdat het er twee zijn, heb je meteen een matchende set in je kast. Ik heb ze meteen ingewijd, natuurlijk. Ze staan voor 6,95 per stuk in de shop.

Thee is altijd een goed idee! Deze smaak had ik nog niet en hij klinkt heel erg lekker! Ook deze is van spread the booklove en elk zakje kost 4,75

Tot slot vond ik deze toffe a4 planner, waar ik altijd wel wat mee kan. De planner kost 4,50 en is door zijn grootte ideaal voor op je bureau. Je kan er veel op kwijt en daar hou ik van omdat ik vaak vrij groot schrijf. Het is ook een vrolijke vormgeving.

Totaal heeft de box een waarde van (exclusief de tas van vilt en de boekenlegger) 47,04 euro, wat dus meer dan het dubbele is dan wat je er voor betaald. WOW! Wat werd ik positief verrast door de inhoud en wat ben ik er blij mee. Celebrate Books heeft een aantal nieuwe items van hoge kwaliteit en hun samenwerking met Spread the Booklove maakt het dat het een van de meest complete boekengoodies website van Nederland is.

Ik ben dan ook heel blij dat Sandra is doorgegaan en nu bijzondere items maakt waar een booklover’s hart sneller van gaat kloppen. Het is van goede kwaliteit en als je je wilt laten verrassen, kan dat natuurlijk ook nog gewoon. Ik kijk uit naar mijn volgende verrassingspakket: de adventskalender. SPANNEND!

Tags: ,

Divider

2 responses to “Celebrate Book Sint Verrassingspakket Unboxing

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.