Dagboek: Hoe ik vet veel werkte en een vet dik boek las

Geplaatst op 20 augustus 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Deze week was echt insane druk. Zo druk, dat ik van mezelf wat minder moest focussen op mijn blog en mijn webshop en echt aan mezelf moest denken. De vrije tijd die ik had, besteedde ik dan vooral aan het rustig lezen van een boek. Lekker ontspannen! Toch heb ik mijn blog aardig kunnen bijhouden en ook weer wat toffe items in mijn webshop kunnen zetten. YAY

Oh en kijk vandaag op mijn instagram, want ik mag iets heel tofs weggeven!!

Maandag

Ik ga vandaag vroeg op weg om de auto van mama terug te brengen. Het idee hierachter is dat ik vroeg in de middag weer thuis ben en dan nog het een en ander kan doen voor ik een hele volle werkweek heb. Voor ik ga doe ik wat aan het huishouden en dan rijd ik naar Rhenen.

Ik op tijd bij de trein. Gaat ie niet. Twee weken werkzaamheden in verband met het nieuwe station Driebergen-Zeist. Met de bus dus.. Een ritje van een half uur wordt zo een busrit van 1,5 uur, waarin ik al snel te misselijk ben om te lezen. Mijn internet is ook nog eens op, dus ik heb enkel een luisterboek. Maar lekker voel ik me niet.

Ik ben dan ook vrij laat thuis en ga dan snel een pakketje wegbrengen en boodschappen doen. Daarna krijg ik een mega bui op mijn hoofd. Jakkie. De rest van de dag doe ik rustig aan; ik lees wat en plaats nieuwe items in mijn webshop. In de avond spelen we D&D en dat is weer heerlijk ontspannen.

De crew.

Dinsdag

Vanmorgen ben ik nog vrij. Yay! Ik begin de dag met een heerlijke ochtendwandeling, zodat ik de dag begin met 3700 stappen nog voor het ontbijt. Dit ga ik vaker doen als ik vrij ben! Daarna bestel ik nieuwe geuren en kleuren voor kaarsen en rommel ik wat aan. Voor ik het weet is het tijd om naar Rosmalen te fietsen, waar het best druk is. Ik moet weer even een ritme vinden in wat handig is daar; eerst opruimen, dan andere taken. De dag vliegt voorbij.

Vanavond ga ik lekker lezen, bloggen en thee inpakken, denk ik!

Woensdag

Op werk schrijf ik een lijst met YA boeken voor mijn collega’s en help ik een docent Nederlands aan toffe voorleesboeken voor haar klassen. Wat een fijn werk is dit.. Ik heb meteen weer zin om op mijn andere werk te beginnen!

Donderdag

Vandaag een gekke werkdag, want ik begin eerst in Rosmalen, waar ik open en het transpost wegwerk. Rond 2 uur ben ik thuis en lees ik voornamelijk wat en zet ik twee nieuwe producten online. Daarna fiets ik naar het centrum, waar ik nog een paar uur werk. Druk, vol en vermoeiend. Thuis doe ik dan ook niks meer.

Vrijdag

Vandaag weer een hele dag werken. Tussen 10 en 13 ben ik op de jeugdafdeling te vinden, waar ik vooral kinderen en hun ouders help om toffe boeken te vinden. Daarna werk ik tot kwart over zes in de service. De tijd gaat zoooo langzaam en ik ben echt helemaal kapot als ik thuis ben. Dat wordt wat, morgen.

Zaterdag

Vandaag werk ik ook de hele dag. Het is best druk, maar de mensen zijn heel erg relaxt. We krijgen vandaag ook allemaal lekkers aangeboden, maar het meeste sla ik af. Vet goed van mij!

Rond kwart voor zeven ben ik thuis en ben ik moeeeee. Daarna lekker anime kijken en chillen.

Zondag

Yessss vandaag vrij! De komende week moet ik alle dagen behalve zondag werken, dus vandaag ga ik lekker genieten. Maar stilzitten? Dat doe ik niet. Ik besluit ‘s morgens lekker te gaan zwemmen.

Vanmiddag hebben we een picknick met wat leesbeesten en vanavond ga ik lekker sushi eten met Rob. Zin in!

Gelezen

Omdat ik deze week veel werk en een beetje pech had met de trein, lees ik eigenlijk alleen maar in Allerzielen. Die heb ik zaterdag uit en dan heb ik een beetje keuzestress.. Ik besluit maar gewoon verder te gaan in Bright we burn, waar ik al in begonnen was. Deze lees ik zondag uit en daarna begin ik in Furyborn. Het boek begint goed!

Haul

Deze week was goed voor mijn TBR, want ik kreeg maar een boek! Het tweede deel van Droomwandelaar. Ik ben erg benieuwd!

Blogposts

Volgende week weer een drukke werkweek van zes dagen, maar gelukkig ook wat halve, dus dat scheelt. Nog even rustig aan doen in mijn vrije tijd, zodat ik daarna weer kan knallen. Nieuwe armbanden maken, bijvoorbeeld. Ze worden zoooo leuk!

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: Hoe ik vet veel werkte en een vet dik boek las

  1. Dan van het misselijk worden op bus en tram had ik deze week nog en ik vind dat zo’n zonde was het is een gemiste kans om te lezen. Na enkele bladzijden heb ik er al last van. Gelukkig heb ik het niet op de trein dus komende vrijdag ga ik wel kunnen lezen wanneer ik naar Breda reis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.