Levensboom hanger

Geplaatst op 15 augustus 2018 door Emmy in Spiritueel / 1 Comment

Ik heb een aantal volgers die mij vanaf het begin van mijn blogperiode – nog vóór ik over boeken blogde – volgen (en ik hen). Geeske van Aardekracht Sieraden was daar een van. Ik genoot van haar creaties die zij op instagram zette, want ik ben dol op zelfgemaakte dingen én dol op kristallen en edelstenen. Verlekkerd keek ik altijd naar haar levensboom kettingen; ik vond ze zó mooi!

De levensboom komt terug in vele mythologische stromingen en de bekendste hierin is denk ik de Yggdrasil, van de Noren en Germanen. De boom staat symbool voor alle werelden en de verbintenis tussen hemel en aarde en de levensboom heeft mij altijd al aangetrokken.

Een toen werd er op instagram aangekondigd dat Geeske op zoek was naar brandreps, mensen die haar producten konden aanprijzen. Ik besloot meteen een berichtje te sturen! Want hoewel ik natuurlijk voornamelijk over boeken schrijf, is symboliek, spiritualiteit en mythologie iets wat heel diep in mijn leven verweven is en waar ik misschien ook wel weer vaker over zou willen schrijven.

Als brandrep mocht ik een bestelling plaatsen in de webshop en bestelde ik een zilver kettinkje, maar veel belangrijker nog; mijn eigen levensboom hanger! Ik kon hierbij kiezen uit een tal van mogelijke kristallen, mineralen en edelstenen. Hoewel ik natuurlijk op kleur had kunnen kijken (die amethist is zooo mooi), besloot ik om voor een steen te gaan die me al mijn hele leven trekt en waar ik de laatste tijd geen hanger meer had: De maansteen.De maansteen is meer dan ooit mijn steen, want het is naast een van mijn sterrenbeeld stenen, ook een steen van vruchtbaarheid (de link met de maan enzo). Jullie weten immers in welk traject ik zit. De maansteen staat voor Vrouwelijke energie, vruchtbaarheid en intuïtie. Meer weten? Lees dan deze  pagina  even door.

Mijn levensboom met maansteen was binnen aan paar dagen binnen en in het echt was hij nog mooier. Er zit een lange suède ketting bij, waardoor de hanger mooi valt. Het is natuurlijk simpel te verwisselen met bijvoorbeeld de zilveren ketting die ik erbij kocht.

De levensboomhanger is verkrijgbaar in twee maken. Ik kocht een kleine.

Daarnaast heeft Aardekracht ook nog andere soorten kettingen, armbanden, hangers, sleutelhangers en losse stenen. En zelfs aan Harry Potter fans is gedacht.

Wil jij ook je eigen handgemaakte sieraad vol liefde en met de magie van kristallen? Met de code zonenmaan krijg je 10% korting op je bestelling! Deze code is geldig tot en met 30 september.

Hou jij van sieraden met een betekenis? 

 

Tags: ,

Divider

One response to “Levensboom hanger

  1. Priscilla

    Ik vind de ketting ontzettend mooi 🙂
    Ik ga toch wat weer onderzoek doen naar edelstenen en mineralen. Thuis hebben we er heel veel, maar ik weinig sieraden met edelstenen en die vind ik toch altijd wel heel mooi.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.