Dagboek: En toen ging ik weer hardlopen?? Wow.

Geplaatst op 2 juli 2018 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Hey hoi! Er is weer een week voorbij en na deze week zitten we over de helft van het jaar. SAY WHAT. Over minder dan een week ben ik gewoon alweer jarig. Maar laten we niet al teveel vooruit kijken. Afgelopen week was een week waarin ik veel bewoog, minder werkte en meer las. Ik heb het even nodig om wat rustiger te hebben want hoewel ik mijn blog en webshop niet altijd meetel, werk ik daar ook altijd vele uren aan.

Maandag

Tijd om naar Rotterdam te gaan! Voor ik ga schrijf ik nog wat aan Supernerd. Ik ben een beetje huiverig vandaag, want ik heb afgelopen week best wel wat dagen gehad waarop ik minder goed heb gegeten. Toch mag ik tevreden zijn. We gaan boxen bij het sporten en dat is me toch chill (woensdag heb ik wel dikke spierpijn, maar worth it!). In de avond spelen we eindelijk weer D&D.

Dinsdag

Vandaag ben ik vrij en normaal ga ik op dinsdag altijd zwemmen, maar ik heb er eventjes geen zin in. ‘s Middags besluit ik wel om te gaan hardlopen.. Vet trots! Een half jaar geleden had ik dit echt never nooit niet gedaan.

In de avond hebben we een meeting voor de sleepover in de bieb van dit jaar; het gaat weer heel tof worden. Vandaag maak ik ook wat kaarsjes, onder andere als traktatie voor in Rotterdam. We mogen bij onze verjaardag best trakteren, maar niets wat met eten te maken heeft. Echt goed. We associëren trakteren altijd met wat lekkers, maar het kan ook gewoon een kleinigheidje zijn, toch?

Nikki stuurt dit door. Kijk hoe tof!

Dit vind ik ook heel tof.

Woensdag

Ook deze week moet ik in de ochtend werken in de bieb. Ik voel me prima; lekker opruimen en heel veel complimentjes krijgen van mijn collega’s: je begint het namelijk echt te zien dat ik aan het afvallen ben. Zo nice! Ik ga iets eerder naar huis en in de middag doe ik lekker rustig aan (ik leer eindelijk dat ik ook dan genoeg doe!); Ik lees, wandel een stukje, bestel nieuwe geuren en kleuren voor kaarsen en maak een blogplanning voor de komende weken. In de avond hebben we weer D&D.

Donderdag

Vandaag werkte ik in de mediatheek, maar het was enorm rustig omdat dit eigenlijk de laatste dag was dat er leerlingen zijn. Vooral veel boeken die worden teruggebracht. Ook sprak ik met een docent Nederlands over PWS en hoe zij het bijvoorbeeld over de bibliotheek kunnen schrijven. Dat was wel interessant. Verder een rustige dag.

Ik wil een bepaalde foto maken. Vet veel werk.

Maar het resultaat is vet.

Ha.

Vrijdag

Vandaag ben ik vrij, omdat er geen leerlingen zijn. We hebben nog een paar dagen waarin we alle boeken gaan scannen (of ik onderschat het enorm en het is echt zoveel werk, of mijn collega denkt dat het heel lang gaat duren). Ik ga zwemmen en doe boodschappen. En op een gegeven moment word ik gebeld door een onbekend nummer.

‘Mam, ik kom wat later, mag dat?’ ‘eh.. Je hebt een verkeerd nummer denk ik?’ ‘Mam, doe niet zo flauw.’ ‘Nee, echt. Ik heet Emmy.’

Zo’n vreemde ervaring. Hmm.

Daarna word ik opgehaald door Annabel en haar moeder voor de Leesbeesten Leesclub. Het is de laatste van dit seizoen en we zullen elkaar pas weer in september zien. Balen! We hebben wel een heel leuke en vooral actieve bespreken over De Hemel in het IJs. Yay!

Wist je dat we nu ook een instagram hebben voor de leesbeesten? Leesbeesten_leesclub.

Zaterdag

Droomde dat ik een heel groot huis had met Rob en al onze vrienden mochten er komen wonen. En toen werd ik zwanger en werd ik wakker. Gek gevoel man.

Waaah, deze is zo lekker! En maar 20 kcal per flesje en amper suiker. Nice.

‘S Morgens doen we wat boodschapjes, brengen we post weg en gaan we naar de action. Daarna verlies ik de dag een beetje. Ik lees wat, poets de woonkamer en dan is het opeens al vier uur. Ik wilde vandaag heel veel bloggen, maar ik heb echt geen zin om recensies te typen. Dus ik ga nog even wat proberen te lezen. Vanavond gaan we namelijk naar de film. De nieuwe Jurassic World. Ik zou echt sterven van angst als ik in die wereld zat. De film was wel oke, maar op sommige vlakken te ver gezocht en het had nogal wat plotholes. Maar he, naar Chris kijken is geen straf.

We eten trouwens bij de mac en ik eet onder andere een salade. Hij is niet eens zo heel smerig.

Summer swap pakketje op de post doen!

Zondag

Ik ben vroeg wakker en ga even trainen; dit doe ik nu meestal twee keer in de week, lekker thuis. Je hoeft namelijk niet naar de sportschool om bepaalde oefeningen te kunnen doen. Via de fysio hebben we namelijk een elastische band gekregen en ik heb een matje gekocht; daar doe ik nu krachttraining mee. Gewoon even tussendoor. Werkt prima en de smoes ‘geen tijd om naar de sportschool te gaan’ is meteen van de baan.

Deze pantoffels zijn goals.

Daarna ga ik lekker bloggen – want nu heb ik wel zin! En schrijf ik onder andere dit dagboekje af. Ik denk dat ik nog wat blogposts afmaak en dan lekker wat ga lezen. Of een klein stukje wandelen! In de middag ga ik namelijk naar Van Piere voor het Summer event. Terwijl iedereen lekker bij de film zit, ga ik mijn kraampje opbouwen en mijn workshop voorbereiden. Ik geef een workshop illustreren, waarbij ik iedereen vooral lekker aan het werk ga zetten. Ik hoop ook lekker wat te kunnen verkopen natuurlijk. Het wordt een lange dag, maar ik heb er wel zin in!

FML.

NIFFFIEEE <3333

Haul

Op vrijdag adopteer ik twee boeken: opstand, iko2, welke ik bij Van Piere koop en het boek wat Annabel voor me scoorde in Rotterdam: The exticition trials. Zij was daar erg enthousiast over, dus ik ben benieuwd.

Het kan dus zijn dat ik zondag ook met wat nieuwe boeken thuiskom… Maar welke? Dat laat ik een andere keer wel zien.

Gelezen

Nu ik mezelf wat meer rust gun, gaat het lezen ook beter. Op maandag lees ik maar liefst twee boeken uit: Tocht der schaduwen en Ash & Quill (waar ik wel al in was begonnen!). Op woensdag lees ik Heerestraat & Rozenlaan uit, waar ik dinsdag al in ben begonnen.

Daarna begin ik in een van de boeken die ik van Clavis heb gekregen een aantal weken terug: Circe. Helaas was dit boek niet helemaal mijn ding en wilde ik hem een paar keer wegleggen. Uiteindelijk is het me toch gelukt het boek uit te lezen.

Vrijdagavond begin ik nog in Iko 2: Opstand. Deze lees ik zaterdag uit en was echt weer heerlijk. Ik wil meer! 🙁 Daarna ben ik begonnen in The Book Jumper. Of ik die uitkrijg? Geen idee.. Maandag heb ik hem sowieso wel uit. Ik ben trouwens ook nog bezig in een informatief boek over Vikingen.

Al met al was dit echt een prima leesweek! Ik hoop dat er de komende tijd nog veel van dit soort weken zullen volgen!

Blogposts


 

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek: En toen ging ik weer hardlopen?? Wow.

  1. Andrea

    Ik heb toevallig vorige week Iko2 gekocht 🙂
    En ooo, dat telefoontje 😮 Het lijkt wel een soort teken. Ze (of hij) heeft een beetje vertraging, maar het komt goed <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.