Deze young adults komen uit in juli

Geplaatst op 29 juni 2018 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Hoewel ik meer een liefhebber van de herfst ben, is juli toch altijd een leuke maand; ik ben jarig, de vakantie begint en ik ga weer naar YALC. Oh, en ik sta een weekend op Magic Fair! En naast al dit leuks verschijnen er ook weer een aantal Young Adults in het Nederlands en Engels. Wat minder dan andere maanden, maar het zijn niet te minste boeken. Kijk je mee?

Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

De beproevingen van Apollo 3 - De brandende DoolhofRoyalsLux - OnyxThree Dark Crowns 1 - KoninginnenThe White Rabbit Chronicles 4 - Zombie Party

Woeiiii een nieuw Apollo! En naar Onyx kijk ik ook erg uit. Koninginnen wil ik ook lezen, want de Engelse drong niet enorm tot me door.

De Vleugelstrilogie 3 - Verstrengelde vleugelsBrave New LoveNeverworld WakeDuw me weg, houd me vast

Verstrengelde vleugels heb ik zelf al twee keer mogen lezen en is een hele fijne afsluiter van de trilogie. Brave new lover hoop ik zeker eens te lezen, maar heeft voor mij nog geen haast.

Engels

Smoke and IronSea WitchBright RuinThe Emerald SeaBright We Burn

Smoke and Iron is het volgende boek van Ink and Bone.. Het toeval leert dat ik deed drie net heb gelezen.. Kan ik mooi door! Hopelijk hebben ze hem op YALC! Ook Bright we burn wil ik daar echt scoren.. Ik vind die serie ZO gaaf.

All These Beautiful Strangers

Er komen nog meer Engelse boeken uit, maar bij het gebrek aan de kaft heb ik ze er even uitgelaten.

Juli is altijd een maand waarin er niet heel veel verschijnt, mede door de vakanties. Dit is natuurlijk erg fijn voor je TBR.. lekker in de vakantie je ongelezen boekenplank een beetje leger lezen.. Dat is mijn doel in ieder geval.

Naar welk juliboek kijk jij het meeste uit?

Tags: ,

Divider

2 responses to “Deze young adults komen uit in juli

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.