Oktober wrap-up

Geplaatst op 30 oktober 2021 door Emmy in Boeken, TBR / 0 Comments

Oktober is voorbij gevlogen en heeft intens veel van me gevraagd. De laatste weken voor een vakantie zijn altijd chaos en dat niet alleen: ik was ook druk met mijn studie én met het herschrijven van Supernerd 2. Ik loop op dit moment gigantisch tegen mezelf aan, waardoor ik weinig energie heb om te lezen en te bloggen.

Gelezen

Onderstaande afbeelding was mijn TBR voor oktober en afgezien Empire of the vampire heb ik hem helemaal gelezen. Ik heb ook nog een paar andere boeken gelezen. Ik wilde vooral lezen waar ik zin in had en dat was soms best lastig kiezen! Uiteraard schuif ik Empire of the vampire door! En ja ja, ook Een echo in de tijd heb ik bijna uit. Als ik dit schrijf hoef ik nog maar een aantal pagina’s dus ik kan me echt niet voorstellen dat ik het niet ga halen.

Minder dan ik van mezelf gewend ben, maar dat is oke. Het is allemaal oke.

Nieuwe boeken

Ook deze maand voegde ik weer een aantal boeken toe aan mijn verzameling. Ik kocht er meer dan ik wilde.. oeps!

Gekocht: heks in het groen, the witch haven, precious catastrophe, basic witches, payback’s a witch, bone criers moon, dagelijkse hekserij & the invisisable life of Addie LaRue (anniversary edition).

Ik zie een thema, jullie ook? Ik geef Halloween de schuld. Het laatste boek kocht ik trouwens door de leesclub en omdat ik te weinig zelfbeheersing heb.

Gekregen: Legen van schaduw & storm en Ellowyns toren.

TBR

Een deel van mijn TBR voor de komende maand had je natuurlijk al een klein beetje kunnen aflezen uit mijn vijf boeken over heksen die ik wilde lezen. Ik heb besloten alle boeken die ik nog niet gelezen heb meteen op mijn TBR te laten staan. Ook heb ik Empire of the vampire dus doorgeschoven omdat ik daar echt niet aan toe ben gekomen. Of ik deze maand uberhaupt veel aan lezen toekom is nog maar de vraag: ik heb het heel druk met mijn werk, doe deze maand examen én Dutch Comic Con is komende maand.

Ik wil gaan lezen:

  • Scythe (leesclub, reread)
  • Ellowyn’s toren (recensie-exemplaar)
  • Dagelijkse hekserij
  • Precious catastrophe
  • This poison heart
  • The Witch Haven
  • Middernachtsbibliotheek (van school)
  • Empire of the vampire.

Wat was jou favoriete boek de afgelopen maand?

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.