New In Augustus

Geplaatst op 30 augustus 2014 door Emmy in Boeken, Haul / 14 Comments

Ook deze maand heb ik weer een haul voor jullie! Net zoals de vorige keer sta ik weer verbaast hoe veel nieuwe boeken ik heb mogen ontvangen, gekocht en gekregen heb. Daar word ik ontzettend blij van en deels komt dat omdat jullie mijn blog zo trouw bezoeken! Ik merk dat jullie hauls altijd erg leuk vinden, dus ik laat graag weer zien welk nieuwe pareltjes ik mijn kast kan zetten. Inclusief foto’s natuurlijk!

foto 2

Zoals ik in mijn post van vorige maand al schreef, won ik op Nathalie’s Library een waar boekenpakket! Toen ik terugkwam van vakantie, kon ik dit pakket ophalen bij de onderbuurvrouw en ik heb me toch staan stuiteren! Want man, wat een pakket!

IMG_5206

Naast heerlijke M&M’s, een super leuke kaart, wat handige pennen en een super leuk notitieboekje, zat het leuk ingepakte pakketje vol met boeken. JUM! Ik won het pakket wat ik graag wilde hebben, dus ik was extra blij. Dit zat er in:

Tess Gerritsen – Incendio. Het cadeautje van de thrillermaand. Ben ik wel benieuwd naar, maar heeft geen haast.

John Boyne – De jongen in de gestreepte pyjama. Een van de boeken die ik graag wilde hebben! Ik heb al aardig wat van John Boyne gelezen, maar dit boek dus nog niet (schande!). Wel de film gezien overigens. Ik ben er erg benieuwd naar.

Jane Fallan – Krijg je wel . Een chicklit geloof ik. Normaal niet echt mijn genre, maar ik ga hem uiteraard wel gewoon proberen. Misschien iets voor na een werkdag.. Buiten koud? Binnen met een dekentje en een kop warme choco?

Philipa Gregory – Hannah’s Gave. Een van de boeken waarom ik mee deed. Ik hou van historische verhalen en alle boeken die ik tot nu toe van deze schrijfster heb gelezen is me erg bevallen. Ik wil zeker meer en kan niet wachten tot ik deze kan lezen. En het is een lekkere dikkerd!

Sophie Kinsella – de tennisparty. Ook een chicklit. Ik ben er wel benieuwd naar. Het is niet een boek dat ik zelf uit zou zoeken, maar he.. Nieuwe dingen proberen is altijd goed!

Femke Roobol – Springtij. Jaaaaa.. Deze wilde ik ook! Na het ontmoeten van Femke zelf (lief mens!) wilde ik dit boek erg graag lezen. Haar debuut heb ik hier in de kast staan en die was me erg goed bevallen. Weer een historisch verhaal.

Kathleen MacMahon – En toen vond ik jou. Geen idee of dit wat is. Proeven moet altijd!

Nou, als dat geen fantastisch pakket is?!

Op Castlefest (mijn vakantie) kocht ik overigens het boek van Patricia Bonilla, Verslaving. Dit boek heb ik al gelezen en de recensie kunnen jullie hier vinden.

IMG_5236

Daarna kreeg ik van Harlequin hun nieuwste Young Adult binnen. Een boek waar ik ook heel erg benieuwd naar was, namelijk: Het Godinnenoffer van Aimée Carter. Dit is het derde en laatste deel uit de Godinnentest trilogie en ook dit boek heb ik al gelezen. De link naar de recensie vind je hier.

IMG_5205

In juli schreef ik ook over de winactie van Killing my Darlings. Ik won daar het boek Onsterfelijk van Jessica Khoury. Ik las het boek al een hele tijd terug, maar ik hoopte dat ik dit boek ooit in mijn boekenkast zou mogen zetten. En ja hoor.. Nu kon het eindelijk! Echt zo leuk! Al mijn clavis boeken staan bij elkaar, omdat het zulke mooie hardcovers zijn.

Ik kon namelijk nóg een Clavis boek toevoegen: Vitro, ook van Jessica Khoury. Dit is een boek dat zich afspeelt in dezelfde ‘wereld’ als onsterfelijk. Een erg mooi boek waarvan mijn recensie al verschenen is.

foto-4

En toen verscheen er een mysterieus pakje op mijn PostNL app… Wat zou het zijn? Een paar dagen later werd het afgeleverd en scheurde ik de envelop open. YES! Brug der getijden boek 1: water en vuur van David Hair. Dit boek stond al sinds zijn aankondiging op zjin wishlist en toen bleek ik hem via Hebban gewonnen te hebben. Sweet! Daar ga ik denk ik heel erg van genieten, want ik hou natuurlijk ook erg veel van Fantasy.

Ook mocht ik het manuscript van een nieuwe young adult sensatie ontvangen: Water en vuur van Victorie Scott. Dit boek was echt heel erg leuk en op 2 september verschijnt mijn recensie. Dan verschijnt het boek als het goed is ook. En geloof me, het is een AANRADER. Zeker als je van de hungergames hebt genoten. Overigens zag het manuscript er ook heel verzorgd uit, waardoor hij een mooi plekje in mijn kast zal krijgen.

IMG_5312

Van uitgeverij Callenbach ontving ik hun nieuwste Young Adult: Hot Shot van Jennifer Brown. Dit boek ontving ik samen met magneetjes en een leuk klein blocknoteje. Super leuk! Ik ben meteen gaan lezen en de recensie lees je hier!

Een ander boek dat ik snel hoop te kunnen lezen en ik ter recensie ontving is het boek Heksenwaan geschreven & getekend door Martijn Adelmund en Iris Compiet. Ik heb er al doorheen gebladerd en die laatste paar pagina’s beloven zo veel! Het is vrij dun, maar toch hoop ik dat het een heerlijk verhaal zal zijn.

foto 1

Ik had net deze foto gemaakt toen de deurbel ging en er nog iets geleverd werd! Waaah! Alsof de stapel niet gigantisch genoeg was!? Ik kreeg namelijk ook nog het boek van James Dashner waarvan de film in september gaat verschijnen. Dan heb ik het natuurlijk over De Labyrint Renner! Ondanks dat ik de titel een beetje gek vind, ben ik wel erg benieuwd! Het schijnt echt een heel goed boek te zijn!

foto 4

Ik kan in ieder geval weer vooruit! Maar ik vrees dat september ook weer heel wat boeken gaat opleveren: ik heb namelijk nog verjaardagsgeld en het boekenfestijn komt er weer aan. En daarvoor: Manuscripta! Wellicht dat ik mijn aankoopjes eerder al laat zien.. Wat vinden jullie?

Oh… Krijg ik nog een boek binnen… Ik sta meteen te stuiteren. Dus hier een ‘ik kom net van mijn werk en ik heb geen conditie met de fiets’ selfie met het langverwachte Het Boek Des Levens van Deborah Harkness. AAAAAAAAH.

Foto op 28-08-14 om 15.30

Sorren van mijn rode hoofd en mijn dom zittende haar. En nee, ik eet het boek niet op.

 

Tags: , ,

Divider

14 responses to “New In Augustus

  1. Dat is weer een flinke haul, maar wat een leuke boeken! Je Clavis boeken staan echt leuk bij elkaar zo in de kast!
    En grappig dat je twee keer een boek hebt gekregen dat ‘water en vuur’ heet, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.