New In | Juli

Geplaatst op 30 juli 2014 door Emmy in Haul / 18 Comments

Ook in juli mocht ik weer wat super toffe boeken toevoegen aan mijn boekenlijst. Ik had me voorgenomen mijn TBR plank een stuk leger te lezen.. Maar met al die nieuwe boeken lukt dat niet zo goed. Maar dat krijg je als je naar Londen gaat… *smoesjes*. Ook mocht ik weer een aantal recensie-exemplaren ontvangen. Zo lief!

IMG_5125

– Het examen van Joelle Charbonneau kreeg ik omdat ik mee had gedaan met een actie. We kregen hem wat vertraagd, maar toch. Krijgen is krijgen natuurlijk. Ik vond het boek alleen wat tegenvallen.

– Geraakt van Margje Woodrow kreeg ik van de uitgever als recensie-exemplaar. Hij is gesigneerd, want ik ging ook naar de boekpresentatie. Super tof vind ik het dat ik voor mijn blog het hele land mag doorreizen.

– Gebroken van Jennefer Mellink. Deze kreeg ik bij de Borrel van Clavis. Ook deze is gesigneerd. Wat een mooi debuut! En weer zo’n mooie hardcover zoals we van Clavis gewend zijn.

– Rood als bloed van Salla Simukka. Dit boek zocht ik uit toen Patty aangaf dat we nog een boek mee mochten nemen. We werden zo verwend! Ik koos dit boek omdat ik er zo ontzettend nieuwsgierig naar was geworden.

– Zwaartekracht van Iris Boter kreeg ik van mijn verjaardag van Unieboek het Spectrum, omdat ik in het Best of YA team zit. Is dat niet lief?

IMG_5126

– De selectie van Kiera Cass kreeg ik als recensie-exemplaar voor het Best of YA team. Ik heb me toch genoten van dat boek! En die cover. Pretty pretty.

– Deep blue van Jennifer Donnelly lezen we met de Leesbeester Leesclub.

– Overdosis van Helen Vreeswijk zat in een goodiebag die ik kreeg nadat ik had geholpen bij een Best of YA event. Ik ben benieuwd deze net zo indrukwekkend is als ‘Eerwraak’.

– Verdoofd van Cis Meijer vroeg ik aan nadat ik Cis zelf ontmoet had. Ik was zo benieuwd! Leuk he, dat bandje?!

IMG_5127

Nadat ik dus heel veel boeken kreeg, kocht ik er ook nog heel wat (gelukkig!)

– Witch Finder van Ruth Warburton, omdat ik al heel wat mensen enthousiast had horen praten over dit boek. En hij stond ook al heel lang op mijn TBR lijst op goodreads. Ik kocht deze op Comic Con.

– A Witch in Winter, ook van Ruth Warburton kocht ik ook op Comic Con. Dit boek stond ook al op mijn lijst op Goodreads en ze leken me beide mega leuk. En ik kon ze meteen laten signeren… Hoe tof is dat?!

– The Elites van Nathasha Ngan kocht ik ook op Comic Con. En is ook gesigneerd. Lijkt me een heel tof boek!

– Ook Breathe van hoe heet ze ook al weer… Sarah Crossan leek me heel indrukwekkend. Joany zei dat het een heel spannend boek was. En tja.. Dan kan ik het niet laten he? Als ik er dan toch was.. (Op Comic Con)

– Crown of Midnight van Sarah J Maas, deel 2 van de Throne of Glass serie, kocht ik in een boekhandeltje op Waterloo Station. Doe mij ook op elk station een boekhandel. Doe eens.

IMG_4817

Deze twee boeken kocht ik in een Londense Waterstones. Siege and Storm van Leigh Bardugo (deel 2 van de Grisha) en The Assassin’s Blade door Sarah J Maas (deel 0,1 t/m 0,5 van Throne of glass). Kijk hoe mooi die covers! Deze boeken stonden echt heeeeeel hoog op mijn wishlist. Happy happy!

IMG_4987IMG_4985

Ook kocht ik het eerste seizoen van Once Upon A Time (meteen verslaafd!) want ik was zooo nieuwsgierig. En hij was maar 13 euro bij bol.com. Ik kocht er meteen City of Heavenly Fire van Cassandra Clare bij om aan de 20 euro te komen. En eerlijk gezegd moest ik dat boek ook gewoon hebben. Dat ik nog 17,50 aan bol.com bonnen had, maakte het winkelen natuurlijk nog leuker.

Van mama kreeg ik deze vans. LIEFDE. Thanks mam! <3

IMG_5040IMG_4735

Ook won ik op Nine Sisters het boekenpakket met de Matched trilogie. Ik kan niet wachten om verder te gaan met Crossed.

En tot slot won ik dit awesome Blossom Books iPhone hoesje! Hij is echt heel gaaf, al beschadigd hij helaas wel heel gemakkelijk. Maar mijn telefoon is nu wel in stijl.

Ook won ik nog een boekenpakket bij Nathalie’s Library met de volgende boeken:
– Incendio van Tess Gerritsen
– De jongen in de gestreepte pyjama van John Boyne
– Krijg je wel van Jane Fallon
– De tennisparty van Madeleine Wickham
– Springtij van Femke Roobol
– Hannah’s Gave van Philippa Gregory
– En toen vond ik jou van Kathleen Macmahon

Deze boeken heb ik alleen nog niet binnen, dus tel ik ze nog niet echt mee. Ik vind het zo tof dat ik heb gewonnen, want er zitten een aantal boeken bij die ik echt al zo lang wil lezen! Mogen jullie gokken welke dat zijn!

Ook won ik op Killing my darlings het boek ‘Onsterfelijk’ van Jessica Khoury. Dit boek heb ik vorig jaar ergens al eens gelezen en het heeft zo veel indruk heb gemaakt dat ik letterlijk een dansje deed toen ik las dat ik hem won. Eindelijk kan ik hem in de kast zetten! Dat boek is prachtig! Ook deze heb ik nog niet binnen, dus telt nog niet echt mee… Dus jullie zien hem volgende maand terug! Oh en ik kan ook echt niet wachten op Vitro!

Nou mensen.. Dat wordt keihard lezen geblazen… Misschien eens wat minder lenen van de bieb en meer lezen op de plank… Maar aan de andere kant: ik heb niet voor niets lekker vakantie. Ik ben wel benieuwd van welk boek jullie graag een recensie van zien verschijnen!

 

Tags: , ,

Divider

18 responses to “New In | Juli

  • Matched heb ik al gelezen, die vond ik best gaaf, het idee van het overheidssyteem vond ik erg interessant! Gebroken heb ik gerecenseerd voor YoungAdultBooks en die staat al online, was alleen wat minder enthousiast dan alle andere boekenbloggers, maar smaken verschillen πŸ™‚ Nog 2 boeken lezen en dan is De Donkere Kroon (Glazen Troon deel 2) aan de beurt!

 1. Wooow, gaaf zeg! Wat een hoop mooie boeken!

  Overdosis is echtfantastisch! Ik heb zooo genoten van dat boek! Beter als eerwraak ( benieuwd of jij dat ook vind)

 2. Wauw, wat een hoop boeken weer πŸ˜€ Super gaaf! Wanneer komt boekenkast nummer 4, haha πŸ˜› En ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar; die Vans zijn liefde ^^

 3. Das een flinke en zeer vette verzameling nieuwe boeken! Had je daar ook niet meteen een nieuwe boekenkast bij nodig?
  Witch Finder is echt goed!!! Ik ben nu het vervolg daarop, Witch Hunt aan het lezen.
  De Matched-Trilogie staat ook nog op mijn TBR. Ben benieuwd hoe je die vindt!

 4. Wat een aanwinsten! Vooral bij de boeken die je zelf hebt gekocht zitten er verschillende bij die mij ook aanspreken. Ik ben daarnet trouwens geschrokken van het aantal boeken dat ik zelf heb gekocht/gekregen deze maand. De komende weken zal ik alleszins niet zonder leesvoer vallen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.