December wrap-up

Geplaatst op 29 december 2020 door Emmy in Boeken, Haul, TBR / 1 Comment

December was een bizarre maand: druk natuurlijk, voor het eerst de feestmaand met een klein meisje onder onze hoede en ook heel heftig, toen bleek dat de scholen eerder dicht moesten. Ik heb deze maand veel stress ervaren en ben door mijn lijf en hoofd terug gevloten. Rustiger aandoen, jij! Deze maand heb ik toch aardig wat kunnen lezen en ook een aantal mooie boeken aan mijn verzameling mogen toevoegen! Lees je mee?

Gelezen

Bovenstaande foto wat mijn TBR voor de afgelopen maand. Het is me bijna helemaal gelukt: er kwamen wat andere boeken tussendoor die ik toch voor wilde laten gaan. Alleen Ik geef je de zon en Circle of Shadows is me niet gelukt. In de laatste ben ik wel bezig trouwens. Watertrappelen heb ik tijdens het schrijven van deze blogpost ook nog niet uit, maar ik verwacht wel dat ik daar nog aan toe kom.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2 – Elena Favilli
Harry Potters & de steen der wijzen – JK Rowling*
De prinses kan zich prima zelf redden – Amanda Lovelace
Tussen de beesten en wilde rozen – Ashley Poston
The steel prince – V.E. Schwab
Sterke verhalen en hoe je ze schrijft – Rebecca Stern
De gevallen koning – Holly Black*
Verliefd, verloofd, verkleumd – Vanessa Gerrits
Bram en het droomengeltje – Lucinda Riley
Traitor to the throne – Alwyn Hamilton*
Ace of Shades – Amanda Foody
Bijna echt – Lisa van Campenhout
Het onzichtbare leven van Addie laRue – V.E. Schwab
De twaalf – Justin Cronin
Watertrappelen

* = reread

Ik mocht het nieuwe boek van Schwab alvast lezen en dat vond ik echt ontzettend goed! Ook Verliefd, verloofd, verkleumd vond ik top. En tja, met HP maak je me altijd gelukkig.

Nieuwe boeken

De afgelopen maand verschenen er niet heel veel boeken. Deze maand kreeg ik wel een aantal boeken cadeau die ik jullie natuurlijk graag laat zien! Ook nam ik 4 boeken mee van school voor tijdens de lockdown: er liggen toch een aantal boeken in de mediatheek die ik ooit wil lezen. Ja, daar hoort ook Nederlandse literatuur bij. Ik wil mijn leerlingen namelijk een nog beter advies kunnen geven.

Kingdom of Back – Marie Lu, welke ik kreeg ik van Annabel

Van Sinterklaas kreeg ik: I was born for this, de Minilima editie van Harry Potter 1. This Coven won’t break, the steel prince en Witch 17.

Ook mocht ik een recensie-exemplaar van Elle & Darcy ontvangen. Dankjewel!

Een bescheiden haul deze maand! Ik heb ook nog wat bonnen gekregen, maar die bewaar ik nog even. Ik wil mijn TBR immers nog steeds tackelen en ik kan op dit moment niet echt kiezen wat ik zou willen hebben.

Oh en ik kreeg nog een paar hele leuke schriftjes binnen deze maand die ik jullie ook nog even wil laten zien!

TBR

Afgelopen maand lukte het me niet helemaal om mijn TBR weg te lezen, dus ik schuif wat boeken door. In een paar boeken ben ik ook al bezig, maar heb ik niet uit kunnen lezen in december.

De geur van groen – Pamela Sharon (bieb)
Elle & Darcy – Alexandria Bellefreur (recensie-exemplaar)
Magnus – Arjen Lubach (bieb)
Ik geef je de zon – Jandy Nelson (swap)
Kat(rina) – Marjolein Claeys (recensie-exemplaar)
Ik omhels je met duizend armen – Ronald Giphart (bieb, geen idee wat me bezielde).
Witch 17
Girls of paper and fire – Natasha Ngan (al mee begonnen)
Circle of shadows – Evelyn Skye (al mee begonnen).

Ik denk dat deze stapel prima haalbaar moet zijn, vooral omdat het niet heel dikke boeken zijn en ik er al in twee ben begonnen.

Welke boeken hoop jij in januari te lezen?

Tags: , , ,

Divider

One response to “December wrap-up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.