Dagboek: Zwemmend naar huis

Geplaatst op 28 mei 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Wat een weer! Ik kan echt amper geloven dat het pas mei is… Het is nu al zo warm! Meestal heb ik er heel veel last van, maar omdat ik me er tot nu toe minder druk over maak, valt het wel mee (of zou het die -10 kg zijn? hmmm).

Maandag

Vandaag is iedereen vrij. Jippie. Ik geef bijles en ga boodschappen doen. Daarna voel ik me een beetje rusteloos. Ik poets het hele huis en twijfel dan; kaarsen maken, boekenleggers maken, bloggen.. Lezen? Ik besluit het laatste te gaan doen, al heb ik vandaag ook heel wat kaarsen gemaakt. ‘S Avonds hebben we D&D en we kunnen lekker buiten zitten. Chill.

Dinsdag

Ik maakte donderdag toch maar nieuwe…

Ik ben dus echt heel erg bank voor onweer.

 

Ik moet vandaag de hele dag werken in Rosmalen. Eerst laat ik pasfoto’s maken en die worden echt heel lelijk. Ik kijk weer eens scheel. URGH. Gelukkig kijk ik niet zo vaak in mijn paspoort. Daarna aan het werk. Het is heel erg druk met transportboeken, waardoor ik tegen de tijd dat het pauze is al zoiets heb van pffffff. Even volhouden!

Rond vijven begint het zo hard te regenen dat er al snel lekkage is in de bieb. OEPS. Het regent en onweert zo hard, dat ik besluit met de bus naar huis te gaan. Maar de bus komt niet. In paniek zit ik in het bushokje. Argh.

Na bijna een uur wachten is de regen bijna weg en de onweer ook, dus haal ik mijn fiets toch op en fiets ik naar huis. Hele wegen zijn afgezet vanwege de wateroverlast en ik moet zelf ook door een hele diepe plas ploeteren.

‘S Avonds ben ik nog steeds van slag… En dan komt er ‘s nachts ook nog eens een heftige storm over Den Bosch. FML.

Woensdag

Ik maak bananenpannenkoekjes.. Voor het eerst. ZO LEKKER.

Vandaag heb ik vrij, maar ook wel weer veel te doen. Allereerst komt er een monteur langs en daarna ga ik zwemmen. Na het zwemmen wacht ik op de post. Ik voel me niet zo lekker ‘s middags; niet zo lekker in mijn vel, moe van het slechte slapen… Ik besluit D&D dan ook af te zeggen en op tijd naar bed te gaan.

Donderdag

Vandaag heb ik een lang en vol dagje. Allereerst cross ik naar Rosmalen voor een nieuw paspoort.. Ik besluit toch nog even nieuwe foto’s te maken omdat ik de eerste echt te lelijk vindt. Daarna heb ik dus de afspraak met de gemeente en wat blijkt? Onze trouwambtenaar helpt me. Keileuk! Daarna fiets ik even langs de markt en langs een UPS punt voor een pakketje. Dan is het tijd om naar school te gaan; een uurtje lesgeven en daarna de mediatheek. De tijd gaat vet snel.

Daarna ga ik richting oma, want die is vandaag jarig. Het is heel gezellig om iedereen weer te zien en oma heeft weer heerlijk gekookt.

Ik ga wel weer een beetje op tijd naar huis, zodat ik rond kwart voor tien weer thuis ben. Thuis liggen er mega veel pakketjes op me te wachten.. OEEEEH. Onder andere: nieuwe bedels, drukwerk voor de Parabatai Box en MIJN PINS. Omg, zo blij met het resultaat. Love it.

LOVE IT

Vrijdag

Werken in de mediatheek is chill. Ik krijg allemaal leuke reacties vandaag. ‘Zo leuk dat je leerlingen zo goed ontvangt in de mediatheek’ en een andere docent kwam ook weer even buurten. Ik voel me hier zo welkom! Ik heb het echt het gevoel dat ik een verschil kan maken.

Thuis besluit ik nog even door te werken aan onder andere boekenleggers…

Nieuwe!

Zaterdag

Vandaag de hele dag werken. ZO WARM IN DE BIEB. ‘s Avonds gaan we nog naar een verjaardag en laat op de avond lees ik nog even mijn boek uit.

Zondag

Vandaag vieren we Robs verjaardag een beetje. Niet groot, want we besloten niet zo veel mensen uit te nodigen.. Gewoon rustig. ‘s Morgens maak ik taart en werk ik aan mijn blog en dat soort dingen. Hopelijk kan ik nog wat lezen vandaag… Morgenochtend moet ik vroeg op, trouwens.. Ziekenhuis…

Gelezen

Maandag is een vrije dag, maar om nu te zeggen dat ik volledig kan lezen? Nee. Ik begin in twee boeken, de graphic novel Watchmen en Verstrengelde vleugels. Verstrengelde vleugels lees ik op woensdag uit. Op donderdag begin ik in twee boeken, want ik maar een flinke treinreis: Verschoppelingen, die ik ook uitlees en Zwart water, waar ik ongeveer tot de helft op kom. Dit boek lees ik zaterdagavond uit. Hopelijk (ik type dit zondagochtend al), lukt het me om de comic vandaag ook uit te lezen.

Haul

Op maandag ploft er een boek op de mat.. Blijkbaar is de bezorger wat aan het inhalen. Daarin zit Verstrengelde vleugels van Vanessa Gerrits. Yay! Ik heb het boek al proefgelezen, maar ik ben superbenieuwd naar het eindwerk.

Op woensdag komt er een boek voor me binnen, Shadowsong. Ik bestelde het bij Bol om aan de 20 euro te komen voor iets anders dat ik kocht. Liever een paar euro meer betalen en iets krijgen dan 2,50 verzendkosten.

Blogposts

 

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Zwemmend naar huis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.