Dagboek: nul concentratie

Geplaatst op 27 augustus 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Ik ben echt kapot moe als ik deze blogpost in plan; het is een volle dag geweest nadat ik zes dagen heb gewerkt. Ik ben ongesteld en chagrijnig en heb nul concentratie haha.

Maandag

Phoe, die dag vrij is snel gegaan! Om kwart voor negen ben ik op school, voor de openingsvergadering. Rond half 11 ben ik thuis en wandel ik nog een stukje en lees ik wat. Voor ik het weet is het tijd om naar Rosmalen te fietsen, waar ik in de jeugdbieb werk. Het is echt heel druk; veel boeken terug en ik moet ook nog wat schoonmaken. Uitgeput val ik thuis op de bank. Maar D&D begint zo, dus ik moet ook weer gaan koken. D&D is wel weer heel erg tof. Ik vind het zo leuk!

DInsdag

In de ochtend ben ik vrij en loop ik lekker een stukje om mijn hoofd leeg te laten. Daarna ga ik met mijn agenda zitten om wat te schuiven in mijn agenda. Morgen werk ik namelijk langer. Tot kwart over 6 ipv tot half 2. Prima, want meer geld, maar ik moet mijn zwemplan even verplaatsen. Verder lees ik wat, schrijf ik een nieuwsbrief en zet ik nieuwe items online. Daarna krijg ik mega koppijn, maar ik moet werken. Op het werk pak ik het even anders aan; iets meer rust pakken.

Vanavond heb ik namelijk ook nog een culinaire wandeling. Ik stress hem van te voren al enorm, omdat ik tijdens het hoofdgerecht pas aan zal komen en ik geen idee heb bij wie ik ben ingedeeld. Hopelijk wordt het gezellig!

Het werd heel gezellig en ik heb heel goed gegeten. Het was leuk om op deze manier toch wat meer collega’s te leren kennen. Veel kenden mij nog niet, dus het is maar goed ook dat ik dit jaar twee dagen aanwezig zal zijn.

Morgen weer vroeg op, want ik heb weer een volle dag.

Woensdag

Vandaag begin ik de dag met het geven van bijles. Daarna fiets ik door naar de stad. Het is zo goor warm vandaag en ik kan me daardoor heel slecht concentreren en ben ook nog eens heel sloom. Gelukkig mag ik uiteindelijk eerder weg. Zo chill. Ik doe boodschappen en ‘s avonds gaan we nog lekker even BBQ’en.

Pauze!

Donderdag

Yay, vandaag begin ik weer op school en ik heb er vet veel zin in. Ik heb geen idee hoe druk ik het kan verwachten deze week, maar leerlingen lijken blij te zijn dat ik er weer ben. Ik krijg veel vragen en kan veel leerlingen aan een boek helpen. Precies wat ik wil, dus! Ook liggen er wat klusjes klaar, waardoor ik bij lange na niet alles gedaan krijg wat ik wilde.. Maar wel veel! Ik schrijf vandaag ook weer een stuk aan supernerd (yay, het gaat zo goed!) en ik regel een webwinkelkeurmerk voor Letters & Lights.
Na het werk ga ik snel pakketjes wegbrengen en daarna zwemmen. Ik hoor ook dat het zwembad binnenkort (voor mij) gunstigere openingstijden gaat krijgen. ZO FIJN!

Voor ik ga zwemmen even wat energie kopen.

En daarna ga ik thuis eten en To all the boys I loved before kijken. Ik vind de film heel cute, maar de tweede helft best sloom. Misschien komt dat door mijn slechte concentratie, hoor! Daarna ben ik kapot moe en ga ik vroeg naar bed. Dan maar niet lezen.

Vrijdag

Yay, weer werken! Vandaag is een voortzetting van gisteren, behalve dat ik voor mijn gevoel meer voor elkaar krijg. Ik ruim de boel netjes op en maak veel plannen voor de komende tijd. Zin in! Ook komt Melisa snel wat spulletjes ophalen en dan is het alweer tijd om richting mijn moeder te gaan, de auto ophalen!

We eten haar heerlijke bietjesstampot (ga ik binnenkort ook maar eens maken!) en ik help haar met instagram.

Zaterdag

Vandaag werk ik en ‘s avonds kijken we Dance, dance, dance. Ik vind dat programma echt heerlijk om te kijken.

Zondag

Wakker met dikke migraine, maar drukke dag. Want vandaag hebben we twee verjaardagen. Aan het einde van de dag ben ik volgegeten en kapot moe. Maar ik heb wel hertjes mogen aaien.

Gelezen

Ik begin maandag in een nieuw boek: Thunderhead. Tijdens het wandelen is ook eindelijk mijn luisterboek afgelopen, Half A King en begin ik in een nieuwe. De keuze valt op The Witch’s Blood. Op mijn ereader lees ik verder in Furyborn en op mijn telefoon verder in Crooked Kingdom. Ik lees en luister echt vanalles voor elkaar. Maar ik lees deze week dus uit: Half A King en op zaterdagavond Thunderhead.

Mijn concentratie is een beetje brak deze week, en ik heb natuurlijk ook zes dagen gewerkt. Oh wacht… deze week heb ik Crooked kingdom ook eindelijk uitgelezen!

Haul

Deze week heb ik best wel veel boeken mogen toevoegen aan mijn verzameling. Meer dan ik had verwacht! Ik ontvang op maandag Zwartkracht van uitgeverij Harper Collins. Dankjewel! Vervolgens krijg ik het boek De liefdesbrieven van Abelard & Lily van Laura Creedle opgestuurd door Gottmer.

Tot slot krijg ik nog een heel pakket toegestuurd vanwege een blogtour. Wow, er zit zo veel in de doos, inclusief twee boeken. Allereerst Hart-Slag van Joanne Carlton en ten tweede Loopgravenhel(d) van Sandra J. Paul en Marc Geyens. Dankjulliewel allemaal!

Blogposts

Volgende week heb ik een wat rustigere week. Fijn, want ik heb het nodig, heb ik zo’n gevoel. Vandaag (maandag) begint het hele Rotterdamtraject ook weer. Hopelijk kan ik komende week meer lezen en ook wat rust pakken.

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: nul concentratie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.