Dagboek: Een paar dagen vrij

Geplaatst op 14 mei 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Tijd voor een nieuw overzicht van de afgelopen week! Zo nam ik een paar dagen echt vrij en had ik op de andere dagen toch wel weer genoeg te doen. Dat vrij nemen was echt even nodig.. En het kan zijn de er wat minder blogposts zullen verschijnen de komende tijd.. Jullie snappen vast wel waarom. 😉

Maandag

Vandaag doe ik een paar kleine klusjes voor ik echt vrij-vrij neem. Zo maak ik eerst een nieuwe quotekaart voor Celebrate Books en ga ik daarna zwemmen. Maar ik heb zo’n koppijn dat ik het niet eens een uur volhoud. De hoofdpijn wordt zo erg dat ik na het ophalen van mijn Harry Potter box en doen van boodschappen (ik vergeet de helft) alleen nog maar met de gordijnen dicht op de bank kan liggen. Gelukkig trekt het tijdens D&D een beetje weg. Pffff. Heb ik weer.. Ben ik vrij…

Ik ben geen fan van de nominaties voor de jongeren boekenprijs… Ik vind dat de focus veel te veel ligt op Lezen voor de lijst, en ik vind deze lijsten ook niet de beste manier van leesonderwijs.

Dinsdag

Eerst was het vandaag het plan te gaan zwemmen, maar omdat het zwembad vandaag dicht is, verplaatste ik het naar gisteren. Vandaag ben ik echt de hele dag vrij en dat is ZO lekker. Ik schrijf behoorlijk wat – vooral aan een nieuw project – en lees een heel boek uit. Ook schrijf ik wat blogjes. Lekker joh.

Woensdag

Vandaag gaat de wekker om 5 uur. Jeetjeeee wat vroeg. Tegen de tijd dat mijn man uit bed stapt, ben ik vast al klaar. Ik moet namelijk naar het ziekenhuis in Rotterdam en dat is altijd een behoorlijke trip. Ondertussen hebben jullie al kunnen lezen op mijn blog hoe en wat. Ik lees lekker in de trein en ben best vroeg ook alweer thuis, omdat mijn afspraak maar 10 minuten duurde. Na het doen van boodschappen en een tripje naar de action is het rond kwart over 11 als ik thuis ben. De rest van de dag ben ik ook weer lekker vrij. Ik ben er zo aan toen om vrij te zijn. ’s Avonds denk ik ook; had ik nog maar wat dagen echt vrij! Deze week was op dat vlak echt even een overwinning.

’s Avonds spelen we weer D&D en dat is natuurlijk weer erg gezellig. Wat wel balen is, is dat ik ’s avonds gigantisch door mijn rug ga. Kak.

OMG!

Donderdag

Ik word wakker en het is heel vroeg, dus ik probeer nog te slapen. Ik heb last van mijn rug en voel me een beetje down. Ik rommel vandaag dan ook maar wat aan.

Even wat nieuwe photoshop brushes testen.

Vrijdag

Vandaag een lang dagje, want ik werk voor een collega. Het is ook echt superdruk, drukker dan een gemiddelde zaterdag, dus ik loop me mijn longen uit mijn lijf ; kar na kar na kar. Ik ben wel blij als het voorbij is… Ik cross dan naar huis, doe even wat boodschappen (en breng een pakketje weg) en kan dan thuis even rustig eten voor ik weer op de fiets moet springen. Voor de leesclub in Den Bosch dit keer. Het is erg gezellig en ik kon mijn mond natuurlijk weer niet houden. ’s Avonds heb ik bijna een ongeluk, omdat een of andere droeftoeter niet oplet op de rotonde. Gelukkig was ik zelf oplettend!

Nog meer OMG

Op vrijdag loop ik behoorlijk wat!

Zaterdag

Vandaag moet ik eerst even werken en daarna rijden we richting Alphen a/d Rijn. Mijn opa en oma zijn namelijk 25 jaar getrouwd en vieren een gezellig etentje met de hele familie. Het is super gezellig en door het weer kunnen we heerlijk buiten zitten. Mijn nichtje, zusje en ik hadden een quiz gemaakt voor de familie.

Rond half 11 waren we thuis; kon ik meteen aanschuiven bij het songfestival. Ik hou echt intens van dit festival en ik ben ook heel blij met de winnaar en haar boodschap. Wel jammer dat Nederland zo laag is geëindigd.

Vandaag kwam ook de blogpost online over mijn ‘aandoening’. Ik heb zo veel mooie, fijne, motiverende en lieve berichten gehad. Ik ben echt wel drie keer in huilen uitgebarsten. Thanks allemaal! <3

Zondag

Whoooop. Vandaag is het moederdag én onze trouwdag. We gaan vanavond gourmetten bij mijn schoonmoeder, en omdat ik morgen vroeg weg moet, maar ik dit dagboekje nu al af. Verder doen we rustig aan; ik lees wat en doe wat kleine taken die ik graag nog af wil hebben voor een vrij drukke komende week aan zal breken.

Haul

Deze week krijg ik vooral pakketjes binnen voor de webshop. En de Geek Gear box, natuurlijk. Verder geen boeken, dus dat is goed voor mijn TBR.

Gelezen

Echt vrij nemen zorgt er natuurlijk voor dat ik mezelf meer ruimte geef om te lezen. Ik lees op maandag Het gewicht van water uit. Zo mooi! Daarna lees ik Chaotic good. Heerlijk! Op dinsdag lees ik Sky in the deep en dat boek is zooo goed. Op woensdag lees ik De Strijdmagier.

Daarna ben ik te druk met andere dingen om echt te lezen.. Ik begin wel in een nieuw boek, maar ik kom maar een hoofdstuk ver. Oeps. Gelukkig heb ik volgende week wat treinreizen voor de boeg!

Blogposts

Komende week is weer wat drukker. Maandag moet ik natuurlijk naar Rotterdam, maar ik ga ook de auto terugbrengen naar mama. Dinsdag heb ik de hele dag training. Woensdag ben ik lekker vrij (maar moet ik freelancewerk doen), donderdag geef ik weer les én geef ik een workshop bij de OBA en vrijdag begint mijn werk op school weer en heb ik leesclub. Het weekend ben ik voor de verandering lekker vrij. Yay!

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: Een paar dagen vrij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.