Fairyloot + Celebrate Books + Harry Potter geek gear box unboxing

Geplaatst op 10 mei 2018 door Emmy in Haul / 2 Comments

Ik heb al een tijdje geen unboxing meer gedaan; meestal beperk ik me tot instastories, waar ik de boxen meteen voor jullie kan unboxen. Echter ontving ik van de week drie toffe boxen die ik ook de niet-instagram gebruikers niet wil onthouden en daarom besloot ik er toch een unboxingpost van te maken. Ik zal het niet te lang maken en niet teveel doodgooien met foto’s, maar het gewoon laten zien en beschrijven wat ik er van vind. Overigens heb ik ook besloten de komende tijd wat minder boxen te kopen, omdat het me toch een kostbare bedoeling werd, en wanneer je een 0-uren contract hebt, is dat natuurlijk altijd wel een risico (en ik wil een beetje sparen voor YALC). En me focussen op mijn eigen boxen.. Ach ja. Laten we beginnen!

Fairyloot

Ik besloot de Fairyloot van april vooral te kopen omdat ik wist welk boek er in zou zitten en ik enorm uitkeek naar dit boek. Een mix tussen Ierland, Vikingen en Kelten? Hallo hallo hallo, is er een boek wat nóg beter bij me past? Het was natuurlijk Beyond a darkened shore en naast het boek zat er een bookplate, een sticker, een mooie artprint en een brief van de auteur bij. Beide plakkers heb ik meteen in het boek geplakt en ik kan niet wachten om hem te gaan lezen.

Passend bij het boek zat er ook een kaars in met het thema Leif’s ship. Love it. De geur is heel apart maar wel lekker en tja.. Vikingschip.

In deze box zouden er behoorlijk wat items zitten van fandoms die ik leuk vindt. Zo zit er een mooie totebag in met een quote van Tolkien (The hobbit), een toffe koffie/thee beker van Narnia (moet ik nog lezen), Een bag-tag van Fantastic Beasts en een pin van Percy Jacons. Deze items vond ik echt heel tof!  Ook zat er een button bij, van Ace of Shades (nog niet gelezen) en een notitieblokje van The Darkest Minds (boek is niet mijn ding). Natuurlijk mogen er ook geen boekenleggers ontbreken. En een fandomprint met wegwijsbordjes. Een soortgelijk ontwerp heeft ook in de allereerste Celebrate Books box gezeten, al is de vormgeving wel weer heel anders (ik maakte die voor Celebrate Books) en staan er wat andere fandoms op.

Ik vond de box heel leuk, en ik heb de box van mei ook besteld. Maar ondanks dat Fairyloot qua boeken steeds meer exclusieve uitgaves heeft, ga ik hem denk ik wel wat minder vaak bestellen, alleen als ik het boek echt echt echt heel graag wil hebben. Ik vind de meeste boxen namelijk erg op elkaar lijken qua inhoud en tja.. soms heb je eventjes genoeg? En ik heb gewoon echt het geld niet voor een abonnement. Maar dat is oke.

Celebrate Books

Ik kocht ook de Sarah J Maas special van Celebrate Books, die tegelijk met de Fairyloot binnenkwam. Ondanks dat de box vanwege de uitgever wat vertraging had, was het wat mij betreft het wachten helemaal waard. Ik vond de box erg leuk! Naast een mooie hardcover van  A court of Frost and starlight zat er weer een mooie quotekaart (al zeg ik het zelf!) bij en een parelmoerachtige boekenlegger met art uit de special edition. Ik vind die art bijzonder en daarom ben ik blij dat we deze toch een beetje hebben. Ook zat er weer een kwartetset bij. Verder had deze box ook weer de nodige fanart. Love fanart, en ze passen enorm goed.

Daarnaast zatten er ook weer wat grotere dingen in de box, te beginnen met het vooraf aangekondigde dekentje. Hierdoor paste alles niet in een box en werd het verstuurd als zak. Ik vind dat een prima keuze; het uitpakplezier wordt er immers niet minder om.

Ik vind het dekentjes heerlijk! Lekker zacht en een toffe kleur! De print heb ik zelf gemaakt, dus daar kan ik natuurlijk niet echt over oordelen: ik hoop dat mensen hem mooi vinden.

Verder zit er een toffe mok in, waarvan ik het fijn vind dat hij compleet gedrukt is, al is het rode misschien minder mijn ding?  En een lippenbalsem waarbij je verschillende opties had, ik had Rhys met de smaak van citroen. Ik ben echt heel blij met deze box.

Geek Gear

Tot slot ontving ik van de week de Harry Potter geek gear box van april. Nog voor ik de box kreeg, heb ik mijn abonnement stopgezet. Hoe tof ik hem ook vind, het is toch weer 30 euro per maand en ik vond dat ik even genoeg spulletjes had; ik doe immers niet met alles wat en ik had nog twee maanden aan boxen bijna onaangeroerd staan. Dat is zonde.

Natuurlijk zit er in deze box ook weer een t-shirt, maar dit heb ik aan mijn man gegeven, omdat ik hem niet zo heel bijzonder vond. Hij is zwart met death eaters maskers…

In deze box zaten twee artprints, waarbij je ook een exclusieve versie (oplage 1000) kon krijgen, en die had ik allebei! Die van Hagrid is ook nog eens gesigneerd door de maker. Verder zat er weer een toverstok in (van Sirius), al heb ik er al een van sirius. Ik vind de toverstokken echt heel tof.

Verder ook weer twee recepten voor in het receptenboekje en een toffe sleutelhanger van een bezem. Al is hij vrij groot en zwaar. Oh en placemats! Die wil ik zeker wel gaan gebruiken!

Tot slot zat er ook een stropdas en een dasspeld in. Ik heb zelf een slytherin stropdas voor bij mijn kostuur, maar wat ik met deze moet, weet ik nog niet zo goed. Als ik tiener was geweest – en toen nog alto – dan zou ik helemaal blij zijn. Maar nu? Twijfels.

Ik vond deze box best leuk, maar ik heb leukere geek gear boxen gehad. Maar dat is nu eenmaal het risico van boxen en ik heb absoluut geen spijt!

Welke boxen ontvang jij graag?

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Fairyloot + Celebrate Books + Harry Potter geek gear box unboxing

  1. Andrea

    Ik vind Fairyloot meestal supertof. Het is imao wel de beste bookbox.
    De Celebrate Books Box van ACOFAS ziet er ook goed uit. Ik heb de Nederlandse besteld. Dus ik moet nog even wachten (ik was al gespoilerd 😀 ).
    Ik heb vorig jaar een paar keer Geek Gear gehad. Deze ziet er wel weer tof uit, maar ik mis de box niet. Ik merkte dat ik te veel Harry Potter spulletjes kreeg (gasp! hoe kun je nu ooit te veel ervan hebben? lol) Omdat ik zo’n HP fan ben, waren mijn verwachtingen altijd hoog en dan viel het toch weer een beetje tegen. En ik kreeg dus te veel items dat ik wel oké maar niet super vond. Eigenlijk wil ik weer eens terug naar de boeken, want daar is het allemaal mee begonnen.

  2. Jij bent nog steeds de enige bij wie ik al een box heb besteld. 😉
    Unboxings kijken en ondertussen denken ‘Oh, deze had ik wel leuk gevonden!’ doe ik dan weer wel heel vaak.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.