Dagboek: CKV, pakketjes en bijna naar Schotland

Geplaatst op 12 maart 2018 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Wat een drukke week was dit! Omdat wij bijna op vakantie gaan (even lekker een paar daagjes weg, naar Edinburg!) en ik direct na mijn vakantie meteen wat evenementen heb en een box om te versturen, was het belangrijk dat ik een aantal dingen op tijd af zou hebben. Ook had ik behoorlijk wat afspraken staan. Eerst wilde ik mijn dagboek skippen, maar ik besloot toch een editie te maken en in te plannen voor ik wegging. Benieuwd? Lees dan mee

Maandag

Vandaag eindelijk weer een keertje zwemmen.. En wat is het mooi weer! ZOOO lekker! Ik besluit dan ook om na het zwemmen nog lekker een stukje te gaan wandelen. Verder heb ik natuurlijk Dungeons & Dragons vandaag en maak ik nog snel wat ontwerpen, in de hoop dat ze nog op tijd geleverd kunnen worden voor we weg zijn! Zo bestel ik een kaartmolen, een banner en spul voor kaarsen.

Dinsdag

Vandaag maak ik heel erg veel kaarsen. Bijvoorbeeld voor Celebrate Books. Het is een beetje passen en meten, maar ik krijg alles op tijd af en krijg mijn kaartenmolen vandaag al binnen! Evenals nieuwe geuren en kleuren voor de kaarsen én het drukwerk voor de Marissa Meyer box die ik eerder al bestelde.

Woensdag

Na het geven van een bijles voel ik een beetje kriebels in mijn buik voor morgen, als ik mijn les voorbereid. Ik maakte wat ontwerpen en blogde wat en ging toen een stukje wandelen om mijn hoofd lekker leeg te maken. Het is zulk lekker wandelweer nu! Rond een uur of 5 moest ik weg, want ik mocht het pauzeprogramma bij de Read2me voorleeswedstrijd in Tilburg verzorgen! Als ik dat niet had gehad, was ik bij die van Den Bosch aan de slag gegaan.. Ook tof! De avond was echt geslaagd! De negen deelnemers waren allemaal supergoed en ik ben blij dat ik geen winnaar hoefde te kiezen! Tijdens het juryberaad was het mijn tijd om een interactieve quiz te houden.. Helaas viel halverwege de computer uit (heb ik weer), maar daar raak ik niet gestrest van. Roeien met de riemen die je hebt, heet dat. Met een mooie bos bloemen en een boek van de presentator (Anton Wolvekamp) in mijn handen keerde ik terug naar huis, waar ik wachtte tot mijn man thuis zou komen.

Donderdag

Vandaag was een beetje een spannende dag, want ik zou voor het eerst sinds 1,5 jaar (wow, het voelt echt zo kort geleden) weer echt voor de klas staan. Ik ben vorige week gevraagd of ik interesse had in het geven van een uur CKV, om een docent te vervangen. Ondanks dat ik het vak CKV nooit zelf heb gegeven (wel meegelopen), had ik daar heel veel zin in. Vandaag was het zover. En wat was het leuk! Het is een heel leuk klasje en ze zijn met een interessante opdracht bezig. Ik kijk nu al uit naar hun presentaties. Het uur vloog echt voorbij en toen was ik alweer klaar. Vet gek. Gelukkig is de school dichtbij. Ik ben zo blij dat ik zo snel al deze kans heb gekregen!

Zo blij met mijn nieuwe banner!

Hierna ging ik even snel boodschappen doen, zodat ik thuis nog even tijd zou hebben om wat dingen af te maken. Zo poetste ik nog wat kaarsen, maakte ik wat ontwerpen af, ontving ik mijn toffe banner en deed ik heel veel in het huishouden en deed ik wat dingen voor mijn blog. Ook probeerde ik mijn mail zo ver mogelijk weggewerkt te hebben. Vervolgens was het alweer tijd om met een enorme doos kaarsen voor Celebrate Books in de trein te stappen. Bij uitgeverij Blossom Books mocht ik namelijk naar een secret YALFest meet waarbij we met een paar bloggers alle ins and outs over het komende festival kregen te horen. Zo kreeg ik te horen welke auteur ik mag interviewen en kreeg ik een fantastische prijs om te verloten. Twijfel je nog over YALFest of wil je meer weten, kom dan volgende week maandag zeker even langs op mijn blog, want dan heb ik heel leuk nieuws voor je. *hint hint hint*.

Samen met Joost ben ik terug naar Den Bosch gereisd en daar moest ik een half uur op de bus wachten. Vet zonde. Maar he… Het was een productieve dag waar ik echt tevreden over kan zijn.

Vrijdag

Vandaag een werkdag! Ik sta op tijd op en pak mijn tas in. Vanavond eet ik bij mijn moeder, dus ik moet niet vergeten om voldoende leesvoer mee te nemen voor in de trein.

Eten bij mama is erg gezellig, ze maakt mijn lievelings stampot met bietjes.

Ik pak alvast wat boxen in, zodat ik ze na mijn vakantie makkelijk kan opsturen.

Trusten!

Zaterdag

Vandaag werken! Het is een best drukke dag en de tijd gaat heel snel. ’s Avonds pak ik mijn koffer in en ga ik klaarzitten voor Wie is de mol. Ben benieuwd of ik dit keer wel goed zit…

Niet dus…. Maar wat heeft hij het goed gedaan. De beste mol in jaren.

Zondag

Vandaag vertrekken we, dus dit komt in het volgende verslagje. Doeiiii! 🙂

Gelezen

Ik heb geen hele goede leesweek gehad; ik ben in veel boeken bezig maar het gaat allemaal niet zo snel. Bezig ben ik in: het luisterboek The truth and lies of Ella Black, het ebook van Bloed & Beenderen en het ebook Traitor’s blade. Omdat deze week eerder afgekapt is, kan het zomaar zijn dat ik een deel van deze boeken alsnog uitheb aan het eind van de week.

Welke ik wel uit heb zijn: allereerst Magic Burns, waar het luisterboek van afgelopen was en vervolgens een Yu-gi-oh! bundel met daarin drie volumes. Deze kocht ik goedkoop in Londen en ik heb toch wel een zwak voor deze manga/anime. Op woensdag ben ik begonnen in Koud vuur, maar daar ga ik trager doorheen dan ik dacht.

Koud vuur lees ik op vrijdagavond uit en daarna ga ik verder met Traitor’s blade, welke ik op zaterdagavond na Wie is de Mol uitlees.

 

Nieuwe boeken

Deze week was erg rustig qua nieuwe boeken, maar ik kon ook niet echt zeggen dat ik veel gelezen heb om een echte inhaalslag te maken met betrekking tot mijn TBR. Tijdens de voorleeswedstrijd van Read2Me krijg ik van de presentator – tevens auteur – Anton Wolvekamp zijn gloednieuwe young adult mee; zielsverwan.

Ik kreeg ook nog een ander boek, maar dat is een vijfde deel en die beloof ik aan Esmee, omdat zij de andere delen wel heeft.

Blogposts

Tot volgende week, wanneer ik weer helemaal ben opgeladen en weer wat avonturen rijker ben!

 

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: CKV, pakketjes en bijna naar Schotland

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.