Dagboek: Ben jij ook zo nat geregend?

Geplaatst op 10 december 2018 door Emmy in Uncategorized / 3 Comments

Maandag

Ik ben vrij maar word om kwart over zeven wakker. Dus ga ik sporten, ruim ik wat op en maak ik alvast wat kaarsen. Ik werk aan mijn blog en daarna ga ik lopend boodschappen doen.. Zo ben ik de rest van de dag lekker vrij!

Ik krijg heel veel gedaan vandaag en daar word ik blij van. Toch kijk ik ook wel uit naar een dag waarop ik echt zonder schaamte op de bank kan liggen.

Dinsdag

Ik word wakker met koppijn en normaal bijt ik me gemakkelijk door een paar uur werk heen, maar vandaag is dat wel zwaar. Ik werk namelijk de hele dag en ga daarna meteen door naar mijn vader. Inclusief zware boekentas, want ik moest en zou de boeken meenemen voor de mediatheek.

Woensdag

Die boekentas zeulde ik mee omdat ik vandaag de Paarse Vrijdag tafel ga opbouwen. Op 14 december is het paarse vrijdag (trek wat paars aan) en daar ga ik in de mediatheek ook flink aandacht aan besteden. Ik heb vet veel toffe boeken naar de mediatheek laten komen, swag gescoord en vandaag iets moois gebouwd.

Rond een uur of een sluit ik de mediatheek af, omdat het dan echt uitgestorven is vanwege de schakelweek (een soort activiteiten/toetsweek). Ik lees thuis lekker mijn boek uit, ga een stuk wandelen en begin met het inpakken van de winterboxen. Yay! Morgen ga ik de eerste versturen.

In de avond voel ik me niet zo lekker. Ik probeer nog wat te werken en te lezen en ga dan gewoon naar bed.

Donderdag

Vandaag komt mijn collega een uurtje terug om te kijken hoe het gaat, maar veel doen we niet. Ik laat zien wat ik heb gedaan en help een paar leerlingen. Dan gaat ze weer naar huis en kan ik zelf ook een beetje aan de slag. Het is deze week dus schakelweek, dus ik ben eerder klaar. Kan ik thuis mooi nog wat bergen verzetten, zoals het verzenden van allerlei pakketjes! Ik fiets twee keer op en neer en ’s avonds eten we bij Annabel voor we D&D gaan spelen.

Vrijdag

Vandaag werk ik tot een uur of een, waar ik eigenlijk helemaal niet gedaan krijg wat ik wilde doen. Daarna ga ik snel naar huis en dan ga ik naar het zwembad. Ik word enorm natgeregend op de heen en terugweg, dus ik voel me een beetje zielig als ik thuis ben.

Zaterdag

Eerst een beetje thuis aan het werk en daarna lekker met Thyrze naar Esmee. We aten pannenkoeken en het was super gezellig. De trein naar huis deed rot, dat wel.

Zondag

Ik wilde vet veel doen voor ik zou gaan werken maar ik las alleen maar mijn boek uit. Na het werk was ik moe en leeg.

Gelezen

Op maandag lees ik De gevangen koningin uit. Wat een fijn boek! Daarna begin ik in de manga van The seven deadly sins en deze lees ik dinsdag uit. Vervolgens begin ik in De laatste slag van Melinda Salisbury. Deze lees ik woensdag uit en daarna lees ik de eerste manga van Sailor Moon. In de avond begin ik in Een bijna eindeloze afstand. Deze lees ik uit op zaterdag en daarna kan ik beginnen in Opal, welke ik zondag uitlees. Op zondagavond hoop ik nog te beginnen in Runenvuur.
Al met al een prima leesweek!

Nieuw

Vorige week was ik vergeten te vertellen dat ik nog een boek kreeg: White witch black curse, van Kim Harrisson. Ik vind deze serie fantastisch, maar ik ben nooit verder gegaan nadat de Nederlandse vertaling stopte.

Vervolgens kreeg ik nog twee boeken toegestuurd van uitgevers. Clean en De dag van Eden. 

Tot slot kreeg ik ook nog boeken van Andrea en Thyrze voor de Boeken Adventskalender, maar die moet ik allemaal nog goed bestuderen wat ik daar mee ga doen. 🙂

Blogposts

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Ben jij ook zo nat geregend?

  1. The Hollows is echt een goede serie! Het heeft bij mij ook eventjes geduurd toen ze stopten met vertalen, maar inmiddels ben ik er in het Engels ook weer ingekomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.