Ik ben intens verwend door sinterklaas

Geplaatst op 7 december 2018 door Emmy in Haul / 5 Comments

Elk jaar vieren we met mijn schoonfamilie sinterklaas. Uitgebreid sinterklaas, want in plaats van dat de lootjes trekken, kopen we cadeautjes voor iedereen. Het resultaat is een enorme berg cadeautjes en vele uren uitpakplezier. Ook dit jaar werd ik intens verwend, en heb ik echt enorm veel van mijn verlanglijstje mogen krijgen. Benieuwd naar mijn monsterbuit? Lees dan vooral verder!

Mijn verlanglijst bestaat meestal voor 80 procent uit boeken. Vet saai voor mijn familieleden, maar je maakt me er echt blij mee. Toch had ik er dit jaar ook weer wat andere dingen op staan; dingen die ik goed kan gebruiken of gewoon nuttig zijn. Ik hou van nuttige cadeautjes. Zo vroeg ik eens voor kerst alleen maar sokken, en toen kreeg ik 11 paar. Ik was me toch een blije huiself.

Maar goed, dit jaar vroeg ik dus naast boeken bijvoorbeeld ook plantjes voor in huis. Ik heb het plantenvirus namelijk ook een beetje opgelopen; ik vind het heerlijk om groen in huis te hebben. Het maakt een huis levend en het geeft me rust. Ik kreeg dan ook drie mooie plantjes in kekke gele potjes. Love it. Ze staan ondertussen te pronken in onze woonkamer.

Ook vroeg ik een lunchtrommel. Ik ben helemaal klaar met al die overbodige plastic zakjes en geplette boterhammen. Ik heb er nu een met meerdere vakjes, zodat ik mijn groente en fruit ook makkelijk mee kan nemen.

Daarnaast kreeg ik sokken (YES), toffe uilen memoblaadjes (altijd handig!) en een vet schattige Castiel sleutelhanger. Love it. Over supernatural gesproken; ik kan eindelijk seizoen 12 aan onze verzameling toevoegen! Yay.

De twee boeken op deze foto zijn de twee boeken waar ik al heel lang erg benieuwd naar ben; Zilvergaren, wat hopelijk net zo’n magisch verhaal is geworden als Ontworteld en Meester Legende, het lang verwachtte vervolg op Caraval. 

Op deze foto voornamelijk de boeken die ik heb gekregen. Toch wil ik even beginnen met de niet-boeken. Allereerst mijn lievelings douchegel, van treacle moon. Ik kan helaas erg slecht tegen sterke parfums en chemische troep, dus veel geurende douchegel moet ik niet gebruiken, tenzij ik heel graag een pijnlijke en jeukende huid wil. Bij dit merk heb ik er geen last van en het ruikt heerlijk.

Ik kreeg ook de dvd van The last kingdom, seizoen 1 en 2. Ja, ik weet dat ze ook op Netflix staan, maar netflix verandert nog wel eens en wat als we ooit met deze dienst stoppen? Ik ben nog niet ver in de serie, maar ik vind hem tot nu toe erg leuk.

Ook kreeg ik een prachtige nieuwe dobbelsteenset van mijn man; blauw met paars en glitters. Love it. Oh en een kattenspeeltje.

En dan nu de boeken! Laat ik beginnen met de twee manga’s. Zo nu en dan vind ik het heerlijk om manga’s te leven, al doe ik het veel minder frequent dan vroeger. Het leek me echter de juiste tijd om de boekjes van twee van mijn favoriete anime ook te gaan verzamelen; The seven deadly sins en Sailor moon. Van beide series kreeg ik het eerste deel. Wat dat betreft ben ik vet blij dat Sailor Moon weer in print is, want toen ik veel manga las, was dit niet zo.

Dan blijven er vijf Engelstalige boeken over. Allereerst de prachtige hardcover editie van Nevermoor, waar ik dankzij Annabel verliefd op werd. Ook Red Sister stond al lang op mijn interesse lijstje. Ik ga kennis maken met een nieuwe serie door The half drowned king (yay, Vikings!) en een serie afsluiten met Into the bright unknown. Tot slot kan ik me eindelijk eens goed gaan verdiepen in de Griekse mythologie met Mythos. 

Wat ben ik ontzettend verwend zeg! Wow. Dankjewel! Ik kan in ieder geval weer enorm vooruit op het gebied van lezen en ik denk dat ook dat ik me de eerste week van januari (wanneer ik echt vrij ben!) compleet ga verstoppen om boeken te lezen.

Welk boek zal ik als eerste oppakken? 

Tags:

Divider

5 responses to “Ik ben intens verwend door sinterklaas

  1. Ahh, wat een leuke boeken heb je gekregen! Van jouw stapel ben ik vooral erg benieuwd naar Mythos, want wat je zegt – Griekse mythologie! <3 Ik vraag me af of het wat is en of het het waard is.

  2. Petra W

    Heerlijke cadeautjes! Ik las Mythos en vond het geweldig. Je hóórt gewoon de stem van Stephen Fry tijdens het lezen. Maaaaar kleine stukjes tegelijk want het is ook taai en héél veel informatie tegelijk. Ik ben benieuwd naar het vervolg over de helden: Heroes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.