Augustus wrap-up

Geplaatst op 1 september 2020 door Emmy in Boeken, Haul, TBR / 1 Comment

Hiep hoi! De scholen zijn weer begonnen en ik heb vet veel zin om al die leerlingen weer te helpen met leesbevordering. En ik heb er ook veel zin in om weer een beetje een ritme te hebben. Leuk zo’n vakantie, maar eigenlijk vond ik het maar mwah. Anyhowssss, vandaag laat ik zien wat ik in augustus las en welke boeken ik mocht verwelkomen én laat ik mijn TBR voor volgende maand zien.

Gelezen

Ik had voor augustus een TBR en deze heb ik ook allemaal kunnen lezen! Echt fijn. Ik heb echter nog meer gelezen.

We hunt the flame – Hafsah Faizal
Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman
Five dark fates – Kendare Blake
De bromance boekenclub – Lyssa Kay Adams
Het volk van Danu – Margareth Hol
Twilight – Stephanie Meyer
De naamloze koningin – Rebecca McLaughin
Het meisje in de toren – Katherine Arden
Love je lijf – Fariha Roisin
Project Z – Marloes Morshuis
IJzerhart – Mara Li
Helende bladeren – Claudia Boon
Verbonden – Suzanne Roelofs

Ik ben nog steeds bezig in Nevelen van avalon en ik lees ook De Supperclub. Via storytel luister ik A world without princes.

Nieuwe boeken

Ik heb een aantal nieuwe boeken mogen toevoegen aan mijn kast de afgelopen maand. Een paar van die boeken zie je ook terug in mijn TBR voor volgende maand, trouwens!

Ik kocht Jong gehekst en Wundersmith over van iemand. Zelf kocht ik Rood, wit en koningsblauw en Bookish and the beast en Bach-bloesemtherapie. Ik kreeg twee boeken: Helende bladeren en IJzerhart, welke ik ook allebei al las.

TBR

Voor september heb ik een vrij ambitieuze TBR samengesteld. Laten we bovenaan beginnen.

Allereerst wil ik mij verder verdiepen in Bach-bloesemtherapie. Ik heb hier het een en ander over geleerd tijdens mijn cursus Aura- en chakrahealing en ik vond het zo interessant dat ik een set met bloesems overweeg te kopen. Voor ik dat besluit, wil ik er meer over lezen. Ik vond dit boekje de afgelopen maand bij de Boekenvoordeel en besloot het mee te nemen.

Vervolgens wil ik Een stuk meer lezen voor school. We hebben hier een aantal exemplaren en ik hoop dat ik mijn collega’s op die manier nog beter kan ondersteunen.

Vervolgens wil ik Rood, wit en koningsblauw lezen voor de eerste fysieke Leesbeesten Leesclub sinds Corona. Ik vind het vet spannend om weer bij elkaar te komen, maar ik heb er wel zin in. Ook om dit boek te lezen, trouwens.

Vervolgens herlees ik Stad van beenderen voor een swap. Ik hou mijn hart vast, want ik las hem in 2012 en ik ben heel bang dat ik het niet meer zo leuk ga vinden. We zullen zien!

Vervolgens hoop ik mijn man blij te maken door eindelijk Jurassic Park te lezen. Rob, wees trots op mij.

Ook Nieuwe maan staat als reread op de planning.

En tot slot wil ik zowel Wereldvrouwen als Wereldkinderen lezen.

Flink ambitieus, maar ik heb er vertrouwen in! We gaan ook twee weekenden weg in september, dus dan kan ik vast ook wel een beetje lezen.

Tags: , ,

Divider

One response to “Augustus wrap-up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.