Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) – Lisette Jonkman

Geplaatst op 14 augustus 2020 door Emmy in Boeken, Recensie / 4 Comments

Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) – Lisette JonkmanOnbegrensde liefde door Lisette Jonkman
Ook door deze auteur: Glazuur
Serie: Onbreekbaar #2
Andere boeken in deze serie: Buren with benefits
Uitgever: LS Amsterdam | Juli 2020
Genres: Feelgood
Aantal pagina's: 258
ISBN: 7252100154395
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-half-stars

Onbegrensde Liefde is deel 2 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot! Als je Audrey Carlan of Samantha Young hebt gelezen, mag je deze serie niet missen.

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen.

En dan, net als Abby zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er op haar kwetsbaarste moment helemaal alleen voor…

Dat Lisette Jonkman een feelgood koningin, wist ik natuurlijk al jaren. Ik hou van haar humor en van haar fantastische personages, waarvan velen een plaatsje in mijn hart hebben gekregen. Ik was erg blij toen bleek dat de Onbreekbaar serie ook als paperback verscheen en ik een exemplaar ontving voor een recensie. Ik wist dat dit boek wat zwaarden zou zijn, dus met die bloedhitte leek het me een goed idee mezelf te laten overrijden door een trein aan emoties.

Ferdi en Abby hadden besloten om alleen maar wat met elkaar te scharrelen. Ze moeten echter allebei erkennen dat ze verliefd aan het worden zijn. Ferdi zou het liefst meteen volop in een roze dolk van relaties duiken, terwijl Abby de boot een beetje af wil houden. Ze heeft immers haar modellenwerk om zich op te focussen. Maar net als Abby voor Ferdi wil gaan, breekt hij haar hart.

Onbegrensde liefde is feelgood met diepgang. Abby wordt geconfronteerd met een aantal zaken die ik zelf heel heftig vond. Ik heb dan ook tweemaal pauze moeten nemen van het lezen. Ondanks dat ik dit zwaar vond, paste het goed bij het verhaal en heeft het ook daadwerkelijk toegevoegde waarde. Het zit er niet zomaar in, puur voor de drama. Het gaf de personages nog meer diepgang. En door Lisette’s humor, blijft het ergens ook een beetje luchtig. Deze auteur heeft al eerder bewezen dat ze je hart kan breken en de volgende pagina weer kan laten kraaien van plezier. Dit boek is geen uitzondering.

Ik genoot van Fredi en Abby. Ferdi is een lul, maar toch vind ik hem leuk. Hij lijkt een oppervlakkige klootzak, maar dat is hij niet en dat vond ik fijn.

Ik ben er echt niet klaar voor om binnenkort afscheid te moeten nemen van deze serie. Ik voel me zo vertrouwd tussen al die personages en het gaat vreemd zijn als hun verhaal klaar blijkt te zijn. Onbegrensde liefde is namelijk pure guily pleasure en bewijst dat ik feelgood ook echt wel leuk kan vinden.

Ideaal boek voor naast het zwembad. Neem een zonnebril mee zodat niemand je kan zien huilen.

Nu is het 37 graden buiten, dus ik sluit mijn recensie af. Dit boek is fijn. Deze serie is fijn. Lisette Jonkman schrijft hoe dan ook fijn en stelt nooit teleur.

four-half-stars

Tags:

Divider

4 responses to “Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) – Lisette Jonkman

  1. Helemaal mee eens! Lisette Jonkman schrijft fantastisch. Ik wil aan de ene kant heel graag de serie uitlezen, maar aan de andere kant wil ik er nog niet klaar mee zijn, haha. Struggles.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.