Undercover Bromance (Bromance Book Club #2) – Lyssa Kay Adams

Geplaatst op 15 november 2020 door Emmy in Boeken, Recensie / 0 Comments

Undercover Bromance (Bromance Book Club #2) – Lyssa Kay AdamsUndercover bromance door Lyssa Kay Adams
Ook door deze auteur: De Bromance Bookclub
Serie: Bromance Book Club #2
Andere boeken in deze serie: De Bromance Bookclub
Uitgever: Berkley | Maart 2020
Genres: Romantiek, Contemporary
Aantal pagina's: 352
ISBN: 9781984806116
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

Braden Mack thinks reading romance novels makes him an expert in love, but he’ll soon discover that real life is better than fiction.

Liv Papandreas has a dream job as a sous chef at Nashville’s hottest restaurant. Too bad the celebrity chef owner is less than charming behind kitchen doors. After she catches him harassing a young hostess, she confronts him and gets fired. Liv vows revenge, but she’ll need assistance to take on the powerful chef.

Unfortunately, that means turning to Braden Mack. When Liv’s blackballed from the restaurant scene, the charismatic nightclub entrepreneur offers to help expose her ex-boss, but she is suspicious of his motives. He’ll need to call in reinforcements: the Bromance Book Club.

Inspired by the romantic suspense novel they’re reading, the book club assist Liv in setting up a sting operation to take down the chef. But they’re just as eager to help Mack figure out the way to Liv’s heart… even while she’s determined to squelch the sparks between them before she gets burned.

De Bromance boekenclub heb ik leren kennen dankzij vriendinnen, die echt lyrisch waren over de boeken. Ik vond het eerste deel echt veel leuker dan ik ooit had verwacht en keek er dus naar uit het tweede deel, Undercover Bromance, ook te kunnen lezen. Gelukkig mocht ik hem van Annabel lenen!

undercover bromance

Braden Mack denkt dat hij een expert in romantiek is na al die gelezen romantische boeken. Totdat hij Liv tegenkomt. Liv werkt als sous chef in een fantastisch restarant, totdat ze de eigenaar betrapt op seksuele intimidatie. Ze wordt ontslagen en zal er alles aan doen om wraak te nemen. De eigenaar is echter een machtig man in de culinaire wereld. Braden Mack heeft zijn eigen zaak en wil haar wel helpen, ook al levert dit misschien problemen op. Al snel voelt hij meer voor haar. Maar hoe pakt hij het aan als niks uit zijn boeken lijkt te helpen? De rest van zijn leesclub komt hem helpen.

Thema’s: seksuele intimidatie, romantiek, humor, afpersing, huiselijk geweld.

Undercover bromance gaat over een andere hoofdpersoon, maar personages uit het eerste boek komen zeker terug. Dit keer speelt de zus uit het eerste deel een grote rol en daar waar ik haar behoorlijk irritant vond in het eerste boek, vond ik haar nu een stuk leuker.

Ook in dit boek genoot ik van de humor. Hoe tof is het om die mannen te zien stuntelen en hulp te zoeken in boeken om het hart van de vrouw van hun dromen te kunnen winnen. De vriendschappen, de passie.. doe mij ook zo’n boekenclub. Wacht. Die heb ik al.

Wat ik mooi vind is dat dit boek inzoomt op genderproblematiek en het meteen aanpakt. Seksuele intimidatie speelt bijvoorbeeld een grote rol in het boek, evenals afpersing. Helaas komen die zaken nog veelvuldig voor in het leven en vaak draait het dan om seks. In Undercover bromance laten de vrouwen zien dat je dit niet hoeft te pikken en de mannen zien dat je ook gevoelig mag zijn. Daar hou ik van. Het is een vorm van feminisme dat ik toejuich.

Net als in het vorige boek lezen de mannen ook dit keer weer een boek. En – ja ja – ze gaan het boek fysiek kopen om hun schaamte te doorbreken. Dat stuk vond ik FANTASTISCH. Wel miste ik de passages uit het boek zelf, wat we in het eerste deel wel hadden.

Undercover bromance was een heerlijk luchtig en humoristisch verhaal waar ik op het moment van lezen enorm veel behoefte aan had. Ik vloog door het boek heen en ik moet bekennen dat ik dit soort boeken toch heel erg leuk begin te vinden. Ik kijk nu al uit naar het derde deel. Even Annabel lief aankijken!

four-stars

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.