TBR | Oktober

Geplaatst op 1 oktober 2014 door Emmy in TBR / 8 Comments

Vandaag breekt de 10e maand van dit jaar al weer aan. Vinden jullie ook niet dat het belachelijk snel gaat? Voor je het weet is het weer kerst! Net als afgelopen maand heb ik ook deze keer weer 5 boeken van mijn TBR plank uitgezocht die ik deze maand hoe dan ook wil lezen. Beetje jammer is alleen dat die plank niet leger lijkt te worden, wat te zien is aan mijn enorme hauls. Oeps! Maar gelukkig lukt het me altijd wel om meer dan vijf boeken te lezen!

Komende maand verwacht ik dat ik toch wel aardig wat boeken weg kan lezen, zeker door het feit dat ik op vakantie ga. Ik ga namelijk naar Amerika om mijn zusje op te zoeken! Tijdens de vliegreis van zo’n 15 uur verwacht ik zeker wel wat pagina’s te kunnen verslinden.. Daarom verschijnt er tegen de tijd dat ik ga ook een blogje met de boeken die ik uiteindelijk in mijn koffer zal stoppen. Ik heb namelijk nog niet gekozen. Wel heb ik de vijf TBR boeken van deze maand gekozen.. En die zal ik jullie nu laten zien.

foto 1

Zoals jullie kunnen zien is het een vrij diverse stapel (haha not), maar wel allemaal boeken die ik heel erg graag wil lezen.

Bovenaan de stapel zien jullie De Oceaan aan het einde van het Pad van Neil Gaimen staan. Dit boek stond al een eeuwigheid op mijn wishlist en toen ik hem op het boekenfestijn tegenkwam heb ik gedanst. Ik ben zoooo blij dat ik deze mooie hardcovereditie heb! Ik ben erg benieuwd of het net zo’n topper is als andere boeken die ik van zijn hand heb. Ik hoor er namelijk behoorlijk wisselende dingen over.

Vervolgen A Witch in Winter van Ruth Warburton. Ik las onlangs het eerste deel van een van haar series, Witch Finder, en ik ben benieuwd of ik dit eerste deel ook zo leuk vindt! Ik heb nog niet echt van andere boekbloggers vernomen dat ze dit boek hebben gelezen, dus ik ben wel benieuwd. Ook wel leuk, helemaal zonder verwachtingen aan een boek beginnen!

Ook ga ik Finale lezen, van Marie Lu. Dit is een recensie-exemplaar voor de Leesbeesten Leesclub en ik ben echt mega benieuwd. Onlangs las ik Wonderkind, wat ik een erg tof boek vond. Ik ben benieuwd naar de ontknoping van deze – nogal weinig aandacht krijgende – trilogie. Heerlijk, een serie afsluiten!

Een boek waar ik ook om heb staan springen en waarvan ik erg blij ben dat het naar Nederland komt is Wisselkind en diens vervolg: Stormbrenger. Ik las Changeling met veel plezier en daarom ben ik erg nieuwsgierig wat Philipa Gregory van dit tweede deel heeft gemaakt. Eind oktober liggen de boeken in de winkel, dus halverwege oktober kunnen jullie zeker een recensie verwachten!

Tot slot staat er een andere afsluiter van een trilogie op het programma, namelijk Ruin & Rising van Leigh Bardugo. Ik vind het stiekem heel erg jammer dat het dan ‘over’ is, terwijl ik toch sta te trappelen om verder te lezen. Mijn verwachtingen zijn erg hoog.. Dus tja. We zullen het zien!

foto 2

Naar welke recensie kijken jullie het meeste uit?

Tags: ,

Divider

8 responses to “TBR | Oktober

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.