Changeling komt naar Nederland!

Geplaatst op 10 september 2014 door Emmy in Boeken / 9 Comments

Een van de super leuke nieuwtjes die ik op Manuscripta ter gehore kreeg, is dat de Young Adult serie die Philippa Gregory heeft geschreven en die iedereen zo massaal op het boekenfestijn heeft gekocht naar Nederland gaat komen! Ja jullie horen het goed, we zullen een awesome nieuwe historische young adult krijgen. En het gave? Niet alleen deel 1 maar ook deel 2 zullen in oktober verschijnen! Is dat niet ontzettend vet?! Nu kan ik toch verder lezen, zonder dat ik al te veel moeite hoef te doen om de vervolgdelen te vinden. En ik ben er echt ontzettend blij mee dat ik dit jullie mag vertellen! Toen ik het zelf hoorde, heb ik nog net geen dansje gedaan (misschien maar beter ook, omdat ik niet kan dansen).

9789044739374 9789044739381

Halverwege dit jaar las ik Changeling, waar ik erg enthousiast over was. Ik ben blij dat ik nu kan melden dat ook de mensen die liever niet in het Engels lezen kennis kunnen maken met dit boek; wat op YA gebied is er niet zo veel op historisch vlak.

De boeken zullen gaan verschijnen bij uitgeverij Deltas in oktober voor €15,95. Deel 1, Wisselkind, EN deel 2, Stormbrenger. Dus je kan meteen lekker doorlezen, ook de mensen die deel 1 al hebben aangeschaft op onze favoriete boekenmarkt.

Echt, woorden kunnen amper omschrijven hoe blij ik ben dat er nog elke maand ontzettend toffe en leuke boeken op de Nederlandse markt verschijnen.

Tags: ,

Divider

9 responses to “Changeling komt naar Nederland!

  1. Jaaa, dit vind ik ook heel goed nieuws, ik lees haar boeken heel graag maar liever niet in het Engels omdat ik dat een beetje té complex vind worden, dus dit is heeel fijn!

  2. Haha, ik ben één van die mensen die dit boek dus op het boekenfestijn heeft gekocht, haha. Ik ben er echt zoooooo benieuwd naar. Al wist ik niet dat het ook een vervolg had, dus nu wordt ik nog nieuwsgieriger naar het boek ^^
    Wel heel gaaf dat het naar Nederland komt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.