TBR | September

Geplaatst op 31 augustus 2014 door Emmy in Boeken, TBR / 10 Comments

Minimaal 5 boeken lezen van mijn ‘nog te lezen plank’ buiten mijn biebboeken en recensie-exemplaren om. Eitje, aldus de afgelopen maanden. Maar toch had het ook een keerzijde.. ‘Ja, dit boek MOET ik nu lezen.’ Nee.. Ik moet niks, maar toch.. Moet moet moet moet. In mijn hoofd. Bah, daar had ik even geen zin meer in. Daarom heb ik besloten het nog wel te doen, maar het inclusief biebboeken en recensie-exemplaren te vernoemen. Drie boeken moeten het van mijn plank zijn.. En drie? Tja, dat voelt een stuk relaxter aan. En dan lees ik die andere boeken van mijn plank wel naar eigen keuze.

School, werk en hopelijk ook snel stage zullen immers heel wat tijd gaan vragen.. En dat is prima, maar ik zal dan veel minder kunnen lezen. Zo’n luxepositie als vorig jaar? Dat is voorbij. Maar geen nood, want ik blijf gewoon lekker lezen! Kijk je mee naar mijn TBR lijst voor september?

foto 1

De Wraak van de Wandelhoer – Iny Lorenz. Deze gaf ik vorige maand al aan als ‘misschien’, maar ik ben er niet aan toegekomen. Dus ik ga hem in september lezen! Ik ben benieuwd hoe het verder gaat en ik kan niet wachten om weer in het verleden te duiken. Dit boek stond trouwens al een hele lange tijd op mijn ’te lezen plank’.

De brug der getijden boek 1: water en vuur – David Hair. Dit boek won ik bij Hebban en ik stond al sinds ik van het bestaan had gehoord te springen om het boek. Het is nog niet zo lang uit, dus dat vind ik een goede reden om het snel te lezen, zodat ik jullie met een recensie kan overhalen het boek ook te lezen (HAHA)

Breathe – Sarah Crossan. Een van de boeken die ik samen met Books United in Londen kocht. Het boek is gesigneerd en het lijkt me echt bloedje spannend. Het is een van de twee Engelse boeken in mijn TBR lijst van deze maand.

Verbrand – P.C. & Kirstin Cast. Dit boek heb ik geleend van de bibliotheek. Ik besloot toch maar verder te lezen in deze serie zonder de boeken eerst te kopen. Dit is deel 7 al weer, en ik heb deel 8 en 9 al klaarliggen in het Engels (want die had ik al). Ik ben benieuwd of ik dit boek leuker ga vinden dan diens voorganger.

En tot slot het tweede Engelse boek: Witch Finder – Ruth Warburton. Dit boek kocht ik ook in Londen en ik ben ZO benieuwd.

foto 3

Uiteraard lees ik vast wel meer, zoals het Boek des Levens van Deborah Harkness en De Labyrint renner van James Dasher, welke ik kreeg als recensie-exemplaar. Ik hoor natuurlijk graag van jullie welke recensie jullie binnenkort willen terugzien!

Tags: ,

Divider

10 responses to “TBR | September

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.