November wrap-up

Geplaatst op 30 november 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

November was een chaotische maand. Er gebeurde vanalles en de maand vloog voorbij, maar ging ook langzaam. Ik had goede en minder goede dagen. Dagen waarop ik heel graag las en dagen waarop ik vooral worstelde om een boek op te pakken.

Gelezen in november

Hier kwam niet zo veel van terecht

Ik begon de maand met een boek dat ik niet uitlas. Zoals ik al zei: worstelen.

Daarna begon ik de maand gelukkig goed… ik las:

 • Langste. kerst. ooit. – Lisette Jonkman
 • Het gefluister achter de deur – TJ Klune
 • Hine – Lotte Kok
 • De jongen uit het woud – Leigh Bardugo
 • Ga gewoon wat leuks doen – Aafke Romeijn
 • HP en de halfbloedprins
 • Amalia – Claudia de Breij
 • Wintermagie
 • Vliegen – Paulien Weikamp
 • A river enchanted – Rebecco Ross
 • Het verdwenen woud – Matthew X Dyer.

Nieuwe boeken in november

November was niet bepaald goed voor mijn TBR, want ik heb echt méga veel boeken toegevoegd aan mijn kast. Tja, ik ben nu eenmaal een sucker voor deals. Mijn TBR is op dit moment ‘All is lost’.

Ik kreeg de volgende boeken

Van uitgeverij Boekerij kreeg ik de nieuwe editie van Het negende huis. Hij past zo goed bij de Dark Academia Aesthetics. Echt supermooi.

Ik kreeg van diverse uitgevers ook: De jongen uit het woud, stroomstoring, creatief met cricut en The bastard’s son and the devil himself (Dit is een heruitgave van Half-zwart)

En door een samenwerking met Voordeelboekenonline kreeg ik een hele stapel: Een wereld vol bomen, drie keer kloppen, Noot en voor altijd, Ketting van goud, De toren van Nero en Echo.

Ik kocht de volgende boeken

Bij de boekhandel kocht ik Belladonna, omdat ik dit boek al vaak zag langskomen.

Tijdens Black Friday besloot ik tóch boeken te kopen, en bestelde ik een hele stapel bij het boekenfestijn: The Nobleman’s guide to scandal and shipwreck, A lesson in Vengeance, The gifts that bind us, Fairy tale, Rijk van vlees en vuur, Met het bloed van mijn hart 2 en Vertel het de bijen 1 en 2.

Mega veel dus. Het past niet meer op mijn TBR planken. Oeps.

Wil ik lezen in december

Niks dus. Grapje. Ik wil heel graag lezen, maar ik wil mezelf niet vastpinnen op een paar titels. Dat vind ik namelijk zonde en ik merk dat ik afgelopen maand een beetje heb zitten worstelen met wat ik nou wil lezen. Ik heb natuurlijk ook echt superveel nieuwe boeken binnengehad.

Maar toch.

Ik wil komende maand lezen wat ik wil en wanneer ik wil. Geen dwang. Geen moeten. Tuurlijk zou ik het tof vinden om 150 gelezen boeken te hebben (en wil ik HP 7 lezen, zodat ik in een heel jaar de hele serie heb herlezen). Maar als dat niet lukt: prima.

Hoe was jouw leesmaand?

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.