New In | November

Geplaatst op 26 november 2014 door Emmy in Boeken, Haul / 21 Comments

Net als vorige maand heb ik weer een groot aantal nieuwe boeken mogen verwelkomen in mijn kast. Wat probeer ik elke keer toch om het aantal een beetje laag te houden, maar wat is dit weer mislukt. Oeps! Ik heb deze maand een aantal boeken gekocht en weer een aantal boeken gekregen. Kijk je mee?

26

Deze boeken kreeg ik nog in oktober, toen mijn vorige post al geplaatst was. Allereerst ontving ik Jills Talisman van Dieter Ryckewaert als recensie-exemplaar. Mijn recensie is al online verschenen.

Ook Geek Girl 3 – Perfect Plaatje, kreeg ik ter recensie. Ook van dit boek is er al een recensie verschenen.

Vervolgens verraste Clavis me met niet alleen Boy Nobody, maar ook met het vervolg erop. Het eerste deel heb ik al gelezen en vond ik echt heel erg leuk. Ten tijde dat dit bericht online komt heb ik deel 2 vast ook al gelezen.
25

Vervolgens ging ik eind oktober naar het boekenfestijn, waar ik ook een aantal boeken kocht (goh). Jullie hebben ze natuurlijk al gezien in de haul, maar mocht je die gemist hebben, dan zie je ze hier nogmaals.

Bovenaan zie je Middernacht – Dylan van Lara Adrian liggen. Ik heb deel 3 nog niet, maar ik kon dit vierde deel echt niet laten liggen. Het duurt helaas nog wel even voordat ik deze kan lezen.

Vervolgens kocht ik Anna dressed in blood en Girl of nightmares. Van beide heb ik al veel goeds gehoord en ik ga Anna komende maand lezen.

Vervolgens nog een boek waarvan ik heel erg hoopte dat ik hem zou vinden: Dreiging het laatste deel van de Hush, hush serie. Deze ga ik komende maand ook lezen. Zin in! Ik heb gehoord dat het echt een goed einde heeft.

Tot slot Burned van P.C. Cast, welke ik al eens gelezen heb, maar nog niet in de kast kon zetten. Nu wel!

24

Van LS Amsterdam ontving ik het boek’Overlevers van regisseur Chris Weitz. Ik was meteen benieuwd of hij een goed boek neer kon zetten. Gisteren is de recensie online verschenen, dus kunnen jullie gemakkelijk lezen wat ik er van vond.

Ook De One kreeg ik, want ik zit nu nog in het Best of YA promoteam en we mochten Kiera Cass ontmoeten en onze boeken laten signeren nog voor het Best of YA event. Natuurlijk ben ik meteen gaan lezen. De recensie vind je hier.

In de Goodiebag van Best of YA zaten twee boeken: Promille, welke ik nog niet gelezen heb en Een wereld zonder hemel, welke ik ooit van de bieb leende. Zo blij mee, want die nieuwe uitgave is MOOI. Deel 2 heb ik voor Sinterklaas gevraagd. Het verhaal is echt heel tof en ik raad het iedereen van harte aan.

Onderop ligt Alice in Zombieland, waar ik belachelijk nieuwsgierig naar was. De uitgave is echt prachtig, maar het boek wist me niet helemaal te overtuigen. Waarom? Lees dat hier! Benieuwd naar dit boek? Hou de site dan in de gaten.

28

Ik mocht – zoals jullie weten – naar de Antwerpse boekenbeurs komen om daar Cassandra Clare en Holly Black te interviewen. Omdat ik de serie compleet in het Engels wilde hebben, kocht ik nog even snel City of Bones en ook een boek van Holly Black: Black Heart. Ik geef eerlijk toe dat ik liever wat andere boeken van haar wilde kopen, maar helaas was de levertijd van deze boeken te lang. Zo balen!

Op de beurs zelf wisselde ik een boek uit met Joany, zodoende kan ik nu ook Days of Blood and Shadows tot mijn verzameling rekenen. Dit is het tweede deel, die er natuurlijk ook in het Nederlands is, maar ik vond dit een deal die ik niet kon laten liggen.

Vervolgens kreeg ik van uitgeverij Kramat twee boeken mee op de boekenbeurs (THANKS!) namelijk: Gestolen zielen en De Maansteen. De eerste heb ik al gelezen en De Maansteen ga ik komende maand lezen.

27

Worden jullie al gek van al die foto’s? Ik vind het elke keer weer een schok als ik ze allemaal uit mijn kast verzamel, hoor!

We beginnen nu even onderop. Daar zie je namelijk een stripboek liggen: De Druiden deel 5. Deze kocht ik ook op de boekenbeurs. Ik verzamel dit soort mooie stripboeken altijd vrij langzaam, maar ik geniet er altijd heel erg veel van om ze te lezen. Ik ga deze denk ik ook in december lezen. Lekker in een weekend of op een avond als ik lekker op de bank zit. Chocolademelk erbij? Klinkt goed toch?

De volgende drie boeken kocht ik bij Bol.com. Het was 3 halen, 2 betalen bij een aantal Engelse boeken en ik had nog een boekenbon van 15 euro die ik won bij Clavis. Ik besloot dat ik het zou doen als ik drie boeken zou vinden die ik echt graag zou willen hebben, en dat lukte! Als eerste koos ik voor We were liars. Ik had echt mega spijt dat ik dit boek niet in Londen kocht.. Het schijnt echt een heel goed verhaal te zijn: ik ga het volgende maand ook zeker lezen. Oh.. en dit boek gaat naar Nederland komen bij uitgeverij De Fontein!

Ook kocht ik het 12e en laatste deel van the House of Night serie: Redeemed. Ik vond het een wonder dat hij in de actie zit en ook al heb ik nog een aantal delen niet: deze actie was te veel waard om het niet te doen!

Het laatste boek van de drie was er ook eentje waar ik niet op kon wachten. Jammer dat hij uitkwam net nadat ik Cassandra mocht ontmoeten. Ik heb het dan over de Bane Chronicles. Wie houdt er nou niet van Magnus? Ik kijk er naar uit om al die korte verhalen te lezen.. Hopelijk zijn te echt mega tof!

Vervolgens ontving ik Denubia. Ik hou van geschiedenis en ben echt ZO benieuwd! Ik hoop dat de winnaar van de winactie er net zo veel van gaat genieten als ik van plan ben te gaan doen.

Tot slot mocht ik na het helpen bij een boekhandelaar een boek uitkiezen uit een bak met boeken en daar lag Dag 21 tussen! Ik twijfelde even tussen deze en wat anderen, maar besloot toch voor Dag 21 te kiezen. Ik hoorde pas dat het toch meer boeken gaat krijgen, wat ik wel jammer vind. Maar ik ben benieuwd!

29

Dat waren de boeken voor deze maand (eventuele last minutes zal ik meenemen naar volgende maand), maar ik wil graag afsluiten met dit fantastische t-shirt dat ik kocht! Hij komt van Qwertee, dit is een website waar er op aanvraag t-shirts worden gedrukt: elke dag is er een ander ontwerp en aan de hand van de vraag worden er shirts gemaakt. Hierdoor is het best goedkoop: 10 euro exclusief verzendkosten. Als je van nerdy shirts houdt, moet je er zeker gaan kijken!

Stiekem heb ik nog wel meer pakjes gekregen, maar dat zijn allemaal prijzen voor de Boeken Adventskalender, dus die hou ik lekker geheim.

Naar welk boek zijn jullie het meest nieuwsgierig?

Tags: , , , ,

Divider

21 responses to “New In | November

  1. We Were Liars en de Bane Chronicles lijken me heel interessant πŸ™‚ Boy Nobody De Opdracht is hopelijk net zo leuk als het eerste deel, ik wil hem ook hebben! De boeken van Anna zijn echt fantastisch (moet nog deel 2 lezen) en ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar het laatste deel van House of Night, hoewel ik de serie echt vreselijk vind…

  2. Amy

    Oeh! Ben benieuwd wat je van Dreiging gaat vinden, ik heb dit boek in het Engels gelezen (het laatste deel was nog niet vertaald en ik moest echt het einde lezen) en daarna nog eens in het Nederlands. Ook kijk ik uit naar je review van Dag 21, die lijkt mij erg leuk!

  3. Wat een leuke aanwinsten. Leuk om zeker te zijn dat je niet snel zonder leesvoer zult vallen. πŸ˜‰ Ik moet toch maar eens die Qwertee bezoeken. Eerst maar even uitdokteren welke maat ik bij hen zou moeten bestellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.