Deze boekbloggers moet je kennen #5

Geplaatst op 15 december 2015 door Emmy in Blogspiratie / 10 Comments

Elke maand probeer ik drie boekbloggers in het zonnetje te zetten. Ik volg namelijk vrijwel alleen (young adult) boekbloggers. Waarom? Omdat dit mijn passie is; een passie die we delen. En ik wil met mijn blog de kans bieden om jullie ook kennis te laten maken met die andere boekbloggers.

Eerlijk is eerlijk, ik vind het soms best wel lastig om een boekblogger uit te zoeken. Er zijn er zo veel, maar ook weer maar weinig die er voor mij echt ‘uit’ springen. Niet negatief bedoeld natuurlijk! Daarom roep ik nog wel eens de hulp in van anderen. Ditmaal was het vooral Esmee die een aantal van haar favoriete boekbloggers opperde, en ik kan het er alleen maar mee eens zijn dat deze inderdaad op de lijst horen te staan.

Voor we beginnen aan de drie boekbloggers van deze maand: hier kan je de vier voorgaande blogposts terugvinden.

1, 2, 3 en 4.

killingmydarlings

Tim is terug! En daar ben ik heel erg blij mee. Tim blogt op Killing my darlings; een blog met een heel bijzondere en professionele look. Hij ontwikkeld zichzelf en zijn blog constant door goed te kijken naar wat zijn lezers missen. Daarnaast zijn de recensies die hij plaatst lekker eerlijk en zitten ze vol details. Soms zijn ze net iets te lang, maar dat vergeef ik de lieverd natuurlijk. Tim straalt zijn passie uit en dat merk je aan de inhoud.

burnmybook

De tweede blog van deze maand is van Lindsey, die de blog van Burn my book. Lindsey blogt vooral over YA en NA, wat voor mij een goede reden is om haar blog te volgen. Ook Lindsey is duidelijk flink bezig met de ontwikkeling van haar blog. Ze stapte onlangs over op een eigen domein en is lekker bezig met haar layout. Ik volg haar recensies graag en hoop dat ze in de toekomst ook meer non-recensie berichten op haar blog gaat plaatsen. Daar ben ik namelijk erg benieuwd naar.

iheartbooks

Deze maand sluiten we af met de blog van Nynke-Boudien, I heart books. Nynke-Boudien is nu aan het verhuizen, en dat mogen we als lezer lekker meemaken. Heerlijk die persoonlijkheid! Op I heart books worden niet altijd recensies geplaatst van boeken die mij liggen, maar toch lees ik ze graag; wie weet vind ik namelijk toch nog een topper die ik wil verslinden. Daarnaast biedt ze op haar blog veel afwisseling, en daar hou ik van!

Welke blog zou jij graag in de spotlights willen zien?

Tags:

Divider

10 responses to “Deze boekbloggers moet je kennen #5

  1. Ah ik volg ze allemaal al, fijn 🙂
    Ik heb even gekeken welke blogs ik nog als suggestie zou geven en heb de volgende drie voor je: Leave No Story Behind, Mijn Brein is een Boekenkast (Mijn B.I.E.B.) en Dream to Read.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.