Deze boekbloggers moet je kennen #2

Geplaatst op 15 september 2015 door Emmy in Blogspiratie / 15 Comments

Ik bezoek vrijwel alleen maar boekenblogs, en dat heeft een reden. Ik heb niks met beauty, fashion of gesponsorde lifestyle en tja.. wel heel veel met boeken. Ik volg er dan ook een heel zooitje via bloglovin’ en kan daarom elke morgen weer genieten van nieuwe recensies, boeken nieuws en de prachtigste foto’s.

Vorige maand begon ik deze categorie en ik wil deze graag elke maand laten terugkomen, om zo steeds drie bloggers in het zonnetje te zettten. Want een van de meest toffe dingen van het boekblogger zijn is het feit dat we elkaar dingen gunnen en dat andere boekbloggers graag gevolgd worden. Vandaag deel ik weer drie bloggers die het waard zijn om te bezoeken! Mocht je nou zelf een blogger willen nomineren voor volgende maand, laat dit dan weten in de reacties. Wie weet zie je deze volgende maand dan terug!

bookdiaries

The Book Diaries is de blog van Madelon, die heeft besloten zelf een blog op te starten. Haar blog is nog niet zo groot, maar ze blogt wel met een kwaliteit en doorzettingsvermogen die kenmerkend is voor iemand die er al veel ervaring mee heeft. Het lijkt mij mega lastig om ‘opnieuw’ te moeten beginnen, maar je merkt met elke blog die ze schrijft dat ze er voor gaat. Wat ik zo sterk vind aan haar blog en wat ook de reden is dat ik The Book Diaries heb uitgezocht is dat Madelon weet wat ze wil en wat ze leuk vindt en dit ook uitstraalt.

oogopdetoekomst

Wie denkt dat er binnen het boekblogniche van de blogwereld niet nog meer nichewerk bestaat, heeft het mis. Ikzelf noem mijn blog een YA/fantasy blog, wat nogal breed is… Marcia heeft met haar blog juist een ode aan haar favoriete genre gebracht: dystopia en sciencefiction. Ben je op zoek naar de bekende en onbekende dystopische parels? Dan raad ik je Met het oog op de toekomst, enorm aan! Ik ben fan van de foto’s, de manier waarop deze in de layout passen en de boeken die ze uitkiest. Echt… als er een blog is die mijn TBR nu het meest laat groeien, dan is het Met het oog op de toekomst wel.

booknuts

BookNuts is een blog die wordt beheerd door vijf meiden. Hoewel er wel meer blogs zijn die door meerdere dames wordt gerund (al zijn er nog maar weinig echt gericht op YA), vind ik Booknuts zo sterk omdat zij heel veel samen doen; elke tag wordt door alle dames ingevuld… Zo leer je ze goed kennen en komt hun persoonlijke stem goed naar voren. Ik zie het zelf altijd als een uitdaging om te gokken wie van de vijf een artikel heeft geschreven, en meestal klopt dit wel. En dat vind ik een enorm goed teken; ondanks dat het een groepsproject is, blijft ieders eigen input bewaakt. En dat vind ik nu kwaliteit.

Dit waren ze weer alle drie? Kende jij ze al?

Tags: ,

Divider

15 responses to “Deze boekbloggers moet je kennen #2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.