Deze boekbloggers moet je kennen #1

Geplaatst op 15 augustus 2015 door Emmy in Blogspiratie / 24 Comments

Ik bezoek vrijwel alleen maar boekenblogs, en dat heeft een reden. Ik heb niks met beauty, fashion of gesponsorde lifestyle en tja.. wel heel veel met boeken. Ik volg er dan ook een heel zooitje via bloglovin’ en kan daarom elke morgen weer genieten van nieuwe recensies, boeken nieuws en de prachtigste foto’s.

Met deze nieuwe categorie wil ik graag andere bloggers in het zonnetje zetten. Want een van de meest toffe dingen van het boekblogger zijn is het feit dat we elkaar dingen gunnen. Vandaag wil ik drie boekbloggers met jullie delen die ik graag bezoek.

Leesmee

Schermafbeelding 2015-08-13 om 16.01.32

De blog van Esmee vind ik zo leuk omdat Esmee altijd zichzelf is. Ik vind haar recensies heel erg sterk en haar boekensmaak komt erg overeen met de mijne. Esmee is heel goed in het aangeven in wat ze leuk vind in een boek en welke boeken ze tof vind. Ook kan ik lekker met Esmee babbelen en vind haar blog heel erg rustgevend. Niet over de top uitbundig, maar juist heel gedegen. Leesmee is overzichtelijk, rustig en van constante kwaliteit!

That Blonde Woman

Schermafbeelding 2015-08-13 om 16.01.53

De tweede blog die ik voor deze eerste editie heb gekozen, is de blog van Katja. Wederom een blog waar ik een rol heb gespeeld in de vormgeving. Katja’s blog vind ik fijn omdat zij divers blogt; niet alleen maar over boeken. Ze plaats ook andere blogposts die bij haar persoonlijkheid passen. Alles wat zij schrijft, is volledig vanuit haar eigen persoonlijkheid. Persoonlijkheid vind ik een van de meest belangrijke kwaliteiten van een blogger. Ik vind ook dat Katja enorm aan het groeien is qua blogposts en ik vind het super leuk om te zien hoe ze aan het experimenteren is met beeld. Elke keer word ik weer blij als die roze schoenen in beeld komen.

Reviews & Roses

Schermafbeelding 2015-08-13 om 16.02.04

Ik had keuze uit zo ontzettend veel blogs.. Maar ik heb uiteindelijk gekozen om als derde blogger te kiezen voor Jessica. Naast dat Jessica altijd de meest belachelijk mooie foto’s plaatst, vind ik dat haar blog ook een constante kwaliteit uitstraalt. De afbeeldingen, de tekst, de layout; alles past perfect bij elkaar. De inhoud vind ik ook erg sterk. Daarnaast motiveert Jessica me heel erg om meer series te gaan kijken en om kritischer naar mijn eigen teksten en foto’s te kijken. Heerlijk vind ik dat, om inspireert te raken door blogcollega’s!

Volgende keer weer drie andere bloggers. Welke boekblogger vind jij dat er in deel 2 vernoemd moet worden? En waarom? Nomineer je favoriete blog in een reactie!

Tags:

Divider

24 responses to “Deze boekbloggers moet je kennen #1

 1. Leuke blogs noem je Emmy! Ik lees zelf ontzettend veel en graag en ik vind het daarom ook heel leuk om boekenblogs te lezen.
  Reviews & Roses ken en volg ik al, maar de andere twee zijn nieuw voor mij. Zij hebben er nu een volger bij 😉

 2. Wauw, echt superlief dat je mijn blog noemt! Ik voel me helemaal vereerd om in deze eerste editie te mogen staan en word helemaal verlegen van jouw mooie complimenten. Echt heel leuk om te lezen, dankjewel! 😀

  Esmee en Katja volg ik ook erg graag 😀

 3. Haha, lifestyle is niet altijd gesponsord hoor. Maar leuke rubriek! Ik volg ze alle 3 al, ben benieuwd of er de volgende keer blogs bij zitten die ik nog niet ken. 🙂

 4. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe boekenblogs, dus vind het erg leuk om te lezen welke jij graag bezoekt. Ik zal bij alle drie eens een kijkje gaan nemen 🙂

  De link naar That Blonde Woman werkt trouwens niet.

 5. Wat een leuke rubriek! Ik volg deze blogs ook alle drie, en daarnaast vind ik jouw blog (niet om te slijmen hoor, haha), Booknuts, Dutch Book Chick, Craving Pages en Book Babbles ook erg leuk.

 6. Kende alleen het blog van Jessica, maar ik ga nu zeker de andere blogs met een bezoekje vereren! Misschien kan ik ook nog wat leren! Waarschijnlijk groeit mijn wishlist dan ook weer….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.