Deze boekbloggers moet je kennen #3

Geplaatst op 15 oktober 2015 door Emmy in Blogspiratie / 9 Comments

Ik bezoek vrijwel alleen maar boekenblogs, en dat heeft een reden. Ik heb niks met beauty, fashion of gesponsorde lifestyle en tja.. wel heel veel met boeken. Ik volg er dan ook een heel zooitje via bloglovin’ en kan daarom elke morgen weer genieten van nieuwe recensies, boeken nieuws en de prachtigste foto’s.

Na een succesvolle eerste en tweede editie, is hier alweer de derde. En stiekem had ik best wel veel moeite om een keuze te maken. Er is het afgelopen jaar namelijk zo veel veranderd in boekbloggers land. Ik zou het dan ook erg leuk vinden als jullie jullie favoriete boekenblogs delen in een reactie. Wie weet zet ik deze dan volgende maand in het zonnetje.

Schermafbeelding 2015-10-12 om 16.31.19

Allereerst zet ik deze maand Angelica’s blog Feel the Future in het zonnetje. Angelica blogde eerste bij Oh my book! en had van alle meiden de meest overeenkomende smaak. Toen ik erachter kwam dat zij ook haar eigen blog had, besloot ik deze meteen te gaan volgen. Angelica leest graag boeken die ik vaak ook graag lees, dus ik zit er eigenlijk altijd goed. Ik denk zeker dat Angelica het in zich heeft om een heel persoonlijke boekenblog te worden met echt een eigen stem. En dat is immers iets wat ik aanmoedig!

Schermafbeelding 2015-10-12 om 16.31.07

De tweede blog van deze maand is Door Ellis, geschreven door – wat een verrassing – Ellis. Ellis is de koningin van de boekenvlogs (vind ik dan) en is heel erg zichzelf. Ze weet heel duidelijk wat ze wel tof vindt en wat minder en dat vind ik prettig. Het is nu wat stiller omdat Ellis het druk heeft met school, maar ze weet toch een constante kwaliteit over te brengen. Held.

Schermafbeelding 2015-10-12 om 16.39.01

Tot slot een blog van twee dames van het nieuwe Best of YA promoteam: The spine breakers. Deze dames gaan boekbloggend Nederland veroveren. Let maar op! Hoewel ik hun layout niet zo prettig lezen vind (sorry), zijn hun recensies wel erg goed. Lekker afwisselend tussen de soorten boeken. Niet alleen Nederlands en niet alleen nieuwe en hippe boeken.

Weer drie blogs die het bekijken waard zijn! Kende jij ze al?

Tags:

Divider

9 responses to “Deze boekbloggers moet je kennen #3

  1. Ik volg alledrie deze blogs met plezier. Van The Spinebreakers ben ik (ondanks de lay-out) groot fan omdat de recensies altijd heel persoonlijk geschreven zijn. En er komen vaak boeken voorbij die ik ook graag wil lezen of al gelezen heb; oftewel mijn boekensmaak komt erg goed overeen met deze blog en dat is altijd een pluspunt!

  2. Ik kan mij 100% vinden in wat je over de blogs verteld, en volg ze dan ook alle drie (ondanks dat ook ik de lay-out van The Spine Breakers niet zo prettig vind lezen).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.