Deze boekbloggers moet je kennen #4

Geplaatst op 15 november 2015 door Emmy in Blogspiratie / 10 Comments

Ik bezoek vrijwel alleen maar boekenblogs, en dat heeft een reden. Ik ben nu eenmaal geen make-up meisje, draag kleding zonder merkje en tja.. ik heb ook niet zo veel met lifestyle. En wel heel veel met boeken. Daarom volg ik er een hele berg via bloglovin’ en lees elke morgen een hele berg blogjes. Toch was het wel lastig hoor, om na een succesvolle 1e, 2e en 3e editie weer drie blogs uit te zoeken waarvan ik het (op dit moment) echt waard vind dat je ze moet bezoeken. Er zijn heel veel blogs, grote, kleine.. Maar ik een blog moet me wat doen. Ik wil persoonlijkheid en een bepaalde nuttigheid? Ik weet het niet..

The Book Review

thebookreview

De eerste blog die ik vandaag wil aanhalen is de boekenblog van Vivian: The Book Review. Ze is nog niet heel lang bezig, maar wat ik vooral sterk vind, zijn haar opiniestukken. Ze zijn aardig lang, maar wel erg goed onderbouwd en ook erg actueel. Zonder al te stellig over te komen brengt ze haar mening en geeft ze je als lezer ook een mogelijkheid om je stem uit te brengen.

Make it personal

makeitpersonal

De blog van Lieke, Make it personal, lees ik graag omdat het niet alleen maar over boeken gaat, maar ook over andere nerdy dingen. We hebben wat dat betreft heel veel dezelfde smaak, want ik ben ook helemaal gek van Funko-pop’s, manga en een game op z’n tijd. Lieke schrijft heel persoonlijk, maar niet overdreven uitbundig. Dat vind ik heel prettig.

Het leven van een boekenworm

hetlevenvaneenboekenworm

Last but not least, wil ik deze maand Annabel van Het leven van een boekenworm, in het zonnetje zetten. En niet alleen omdat ik haar header maakte. Onze smaak komt behoorlijk overeen en daarom lees ik haar recensies graag. Ook ben ik van mening dat zij echt aan het ontwikkelen is als blogger, en daarom ook mee bezoekers verdiend.

Laat vooral weten welke blog jij niet wilt missen in de volgende editie!

 

Tags:

Divider

10 responses to “Deze boekbloggers moet je kennen #4

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.