De verbannen koningin book-tag

Geplaatst op 13 april 2021 door Emmy in TAG / 0 Comments

Het is echt al heel erg lang geleden dat ik een book-tag heb ingevuld. Een aantal jaar geleden was dit nog echt een ding onder bloggers en ik genoot er enorm van om ze in te vullen. Nu ik samen met Nathalie (Books and Sparkles) Rosanna (The Queen of Geek), Merel (Books, Beers & Beyond) en Joost (Nerdy Geeky Fanboy) ambassadeur ben voor de Elfhame-trilogie voor uitgeverij Boekerij, willen we de verschijning van De verbanning koningin extra onder de aandacht brengen. Rosanna bedacht deze tag en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook wilde invullen.

Highly anticipated: Een boek waar je heel lang op hebt gewacht na een heftige cliffhanger

Hiervoor kies ik het vervolg op het onlangs verschenen De erfenis. Ik zal nog even moeten wachten op het vervolg, maar DAMN die cliffhanger. Dit boek was een enorme verrassing en ik móet gewoon weten hoe het afloopt. Het is lang geleden dat ik dit gevoel echt had.

Slang: Je favoriete boek met een slang op de cover

Leigh Bardugo’s Het Negende huis is een boek dat meteen in mijn gedachten komt. Dit is echt een tof en spannend boek.

Love letter: Een boek waarbij brieven een rol spelen

Er zijn natuurlijk wel meer boeken waarin brieven een rol spelen. Ik denk dat de meeste logische keuze To all the boys I’ve loved before is.

Een duistere vloek op Elfhame: Een boek met vervloekingen

Oeh, ik hou van vervloekingen! Een vloek zo eenzaam is hierin een mooi voorbeeld.

Cardan de verrader: Een karakter dat je met volle overtuiging haat

Umbridge. Echt. Ik haat haar met een passie. Over alle andere personages die je zou kunnen benoemen kan je wel iets van een motief verzinnen of een verklaring waarom ze zo verdorven zijn. Maar zij? Nee. Zij is gewoon in en in slecht. Pure kwaadaardigheid.

De enige echte Queen Jude: Een karakter dat echt een ‘queen’ is

Ik hou er wel van wanneer een onverwacht personage haar rug recht en het opneemt voor iedereen met een kleine stem. Gelukkig zijn veel vrouwelijke hoofdpersonen zo en daarom wil ik eigenlijk niet kiezen.

Steamy romance: Een stelletje waar je het maar al te warm van krijgt

Ik ga hier denk ik voor de meiden Elle & Darcy uit het gelijknamige boek. Maar ook de personages uit Spoiler Alert wisten mijn wangetjes rood te kleuren.

Wil je deze tag ook invullen? Doen! Mocht je een mooi antwoord bij een van deze vragen hebben: laat dan een reactie achter!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.