Dagboek: Let it snowwwww

Geplaatst op 11 december 2017 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Ligt er bij jullie ook zo veel sneeuw? Hier wel! Het ideale weer om met een boek en een dekentje op de bank te kruipen. Deze week werkte ik echt wel veel, zette ik de kerstboom op en viel er een pak sneeuw. Lees je mee naar wat ik allemaal meemaakte en las?

Maandag

Maandagochtend ben ik eigenlijk van plan heel veel voor mezelf te gaan doen en te gaan zwemmen, zodat ik morgen echt vrij kan nemen, maar een collega is ziek; of ik wil invallen in Rosmalen. Dus ga ik ‘s morgens voor mezelf aan de slag en ‘s middags in de bibliotheek. Morgen dan maar zwemmen!

ZOOOOO leuk! De eerste pakketjes zijn al aangekomen!

Dinsdag

Hoewel ik vandaag eigenlijk vrij wilde houden, verandert daar toch het een en ander aan. Ik ga zwemmen en na het zwemmen werk ik nog een paar uurtjes. ‘s Avonds doe ik weinig, behalve wat kleine dingetjes op mijn to do list.

Woensdag

Vandaag werk ik… Het is druk en ik ben moe. Gelukkig mag ik een uurtje eerder weg. ‘s Avonds plof ik op de bank en ik kom er niet meer af. Ik ben moe en mijn rug is stijf en ik wil gewoon slapen.

Zo irritant dit.

Donderdag

Donderdagochtend ga ik rustig aan de slag. Ik doe boodschappen, haal de kerstboom naar beneden, maak een bende van alles, maak een paar tekeningen en dan is het alweer tijd om naar mijn werk te fietsen. Man man man wat waait het!

Op het werk is het rustig maar gezellig.

Ik kijk hier nu al naar uit. Love Loki.

Vrijdag

Vandaag hoef ik niet te werken in de bieb, maar ik heb nog genoeg te doen. Zo begin ik de dag met een telefonisch overleg over een samenwerking en heb ik nog wat tekeningen af te maken en pakketjes te versturen. ‘s Avonds gaan we naar het tuincentrum… Wat een beleving al die kerstspullen!

ZON EN MAAN!

Zaterdag

Het is vandaag een werkdag. ‘s Avonds kijk ik tv en het wordt veel te laat, waardoor ik ‘s nachts een migraineaanval krijg. Sukkel die ik ben.

Af!

Zondag

WAAAAH. Migraine. Klotezooi. Ben ik eindelijk een keertje vrij. Ik slaap zo veel mogelijk tot Annabel en haar vader mij op komen halen. We hebben vandaag namelijk het feestje bij Van Piere. Helaas blijkt het als we daar zijn niet door te gaan. Gelukkig is het wel gezellig. Ik koop een dekentje bij de Primark en we eten gezellig wat.

Voordeel; ik ben wel vroeg thuis en de hoofdpijn is weg. Lekker lezen!

Met mijn nieuwe dekentje!

Nieuwe boeken

So close :’)

Ik leende vet veel boeken bij de bieb. Sorry TBR. #sorrynotsorry en ik kreeg een paar boeken binnen. Allereerst Het lot van de Tearling, het derde deel van de serie. Ik ben er ZO benieuwd naar! Ook krijg ik het vervolg op Out There binnen. Bedankt!

Tot slot krijg ik nog De slapende prins binnen van Melinda Salisbury!

Gelezen

Op maandag lees ik verder in Onruststokers. Ik kom er niet helemaal in, maar ik ben natuurlijk vastbesloten hem wel uit te lezen.

Deze week ben ik ook weer aan het proeflezen. Ik ben niet zo’n goede proeflezer geloof ik (voor mezelf dan), omdat ik altijd super veel opmerkingen maak en er daardoor heel lang mee bezig ben. Oeps.

Op woensdag lees ik Één uit, van Sarah Crossan waar ik dinsdag na het uitlezen van Onruststokers aan ben begonnen. Wat een aangrijpend boek! Ik verwachtte dat ik moest huilen en dat moest ik ook. Daarna is het tijd om te beginnen in Bemind.

‘s Avonds lees ik trouwens in bed een ander boek: Now I Rise. Ik kom al best ver richting het einde gedurende de week.

Ook heb ik deze week een luisterboek afgeluisterd; Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum. Daarna ben ik begonnen aan The Young Elites.

Bemind lees ik op zondag uit. Ik deed er wat langer over dan ik dacht… Waarom? Dat lees je binnenkort in mijn recensie. Daarna ben ik begonnen in N.22.

Ik las dus 4 boeken uit (waarvan 1 luisterboek) en ik ben er in nog 3 bezig (waarvan 1 luisterboek)

Blogposts

Tot volgende week!

PS. vergeet niet mee te doen aan alle toffe acties!

 

Tags: ,

Divider

8 responses to “Dagboek: Let it snowwwww

  1. Femke

    Ik had zo uitgekeken naar de boekpresentatie van Marieke Nijkamp! Het weer viel alleen vies tegen. Hopelijk kunnen we het binnenkort inhalen 🙂

    En sinds kort ben ik ook aan de luisterboeken gegaan. Ik kan niet echt goed lezen in de trein en een luisterboek is dan echt een uitkomst! Ik heb Aristoteles & Dante ook geluisterd, die is zo mooi! (En ook mooi voorgelezen)

  2. Andrea

    Ik had het pakket van de winter swap afgelopen week al verstuurd en vandaag kwam de mijne binnen. Superleuk! 😀 Misschien had ik 1 pakje moeten bewaren voor onder de kerstboom, maar ik was zo nieuwsgierig. Haha.

  3. Oei, want jammer dat jullie niet verwittigd waren over het gecancellede event. Nu zijn jullie eerst nog met de auto door die sneeuw heen gereden. Beschouwt Ember het nu als haar levensdoel om die kerstboom neer te halen? Ik vind het altijd grappig om bij mensen te zien dat hun katten de kerstboom als een soort ballenbad voor katten beschouwen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.