Herinneringen herbeleven in Rhenen

Geplaatst op 22 april 2024 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

Een weekendje ’thuis’, zo zou ik het ook kunnen noemen. Dankzij mijn vader mochten wij een weekend verblijven op een vakantiepark in Rhenen, waarvan lezers van het eerste uur vast nog wel weten dat ik daar ben geboren en een groot deel van mijn leven heb gewoond. Ik mis de bossen rondom Rhenen met regelmaat, dus het feit dat ik er weer langer dan een paar uur kon verblijven, maakte het dat ik ontzettend veel zin had in deze minivakantie.

Grafheuvels bij Elst.

Het was sowieso heerlijk om er even uit te zijn. De meivakantie staat voor de deur, maar daarin staan ook aardig wat dingen gepland, dus dit was even een soort vakantie vooraf. Op vrijdag haalde ik Lily op van de bso en ik heb haar maandag thuisgehouden van school. Nu ze nog geen vijf is, mag dat namelijk gewoon!

Het huisje waarin we verbleven was echt helemaal top. Super luxe en van alle gemakken voorzien. Het park zelf was kleinschalig en lag middenin de bossen. Ultiem genieten.

Jippie, het Uilenbos had nog steeds een kinderboerderij!

Wat voor mij het weekend waardevol maakte was dat ik mijn gezin (en ook wat vrienden) mee kon nemen naar plekken uit mijn jeugd. Plekjes waar ik mooie herinneringen aan heb en die ik graag door wil geven. Waar ik samen nieuwe herinneringen kan maken. Zo gingen we naar het Uilenbos in Lunteren en nam ik vriendinnen mee naar een paar grafheuvels. Rob nam Lily mee naar een legendarische ijszaak en toen hij op maandagmorgen al naar zijn werk was en ik moest uitchecken, nam ik Lily mee naar Kwintelooyen voordat ik naar mijn moeder doorreed.

Ga maar even in de grote zandbak spelen, Lily.

We hebben zo ontzettend genoten. Ik heb plekjes kunnen laten zien die Rob en Lily anders nooit hadden ontdekt en het smaakt naar meer. Misschien dat we de volgende keer een wat langere vakantie kunnen plannen, dan kan ik mooi nog wat tripjes uit mijn mouw schudden!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.