Februari wrap-up

Geplaatst op 28 februari 2024 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Februari is voor mij ontzettend snel gegaan. Natuurlijk komt dit ook door de carnavalsvakantie (die ik steevast voorjaarsvakantie blijf noemen), maar ook omdat het een drukke maand was waarin vanalles gebeurde. Tijd om even terug te blikken.

Gelezen boeken

 • Nooit en voor altijd – Cressida Cowell
 • House of flame and shadow – Sarah J. Maas
 • Little house on the prairie – Laura Ingalls Wilder
 • You are your own fairy tale – Amanda Lovelace
 • Woorden van glas – Pamela Sharon
 • That time I got drunk and saved a demon – Kimberly Lemming
 • Tunnel van bloed – VE Schwab
 • Til death do us bard – Rose Black
 • A broken blade – Melissa Blair
 • The serpent and the wing of night – Carissa Broadbent
 • Het negende huis – Leigh Bardugo
 • De sprookjes van Grimm (hier heb ik echt heel lang over gedaan, totdat ik mezelf dwong elke dag een sprookje te lezen).

Ik was dus bezig met een reread van Het negende huis om het vervolg te kunnen gaan lezen (en dat is maar goed ook, want er was mega veel weggezakt) en ik besloot het boek te luisteren. Ik had mijn storytel abonnement opgezegd (ik wilde besparen) en ik dacht dat hij tot de 27e zou lopen, maar het was dus eerder. Dus ik heb het boek verder uitgelezen.

Nieuwe boeken

In februari heb ik behoorlijk wat nieuwe boeken toegevoegd aan mijn collectie. Met TBR blijft gelukkig redelijk stabiel en ik neem weer wat meer tijd voor het lezen zonder het als een verplichting te voelen. Ik heb deze maand ook best wel aardig wat boeken gekregen van uitgevers. Dankjewel daarvoor!

 • Tunnel van botten – VE Schwab
 • Crescent city 3 (in het Engels (gekocht) en in het Nederlands (gekregen)) – Sarah J Maas
 • De eeuwige nacht – Lisette Kuijt
 • The house witch – Emily Nikota
 • Kiki’s delivery service – Eiko Kadono
 • A fate inked in blood – Danielle L. Jensen
 • Heidens! – Marcel de Cleene
 • Terug naar redawn – Brandon Sanderson
 • De koning van de hel – Kerri Maniscalco

Ik denk dat het stuk voor stuk toffe boeken zijn en ik kijk er enorm naar uit om ze te gaan lezen. Ik zou er keuzestress van krijgen. Grapje. Nee, geen grapje. Ik vind het soms verrekte lastig om een nieuw boek uit te zoeken.

Series gekeken die ik even wil benoemen

In februari keek ik eindelijk wat afleveringen verder van Vikings, maar bingede ik Hazbin Hotel en de nieuwe Avatar the Last Airbender. Van beiden heb ik enorm genoten!

Andere dingen

Februari was ook de maand waarin Lily 4 werd en dus naar school ging. Dat vond zij heel spannend en ik heel pittig. Vooral de tweede dag, waar ik haar hartverscheurend huilend moest achterlaten, vond ik heel heftig. Ze is nu de kleinste, heeft allemaal nieuwe mensen om zich heen, zo veel meer prikkels en een compleet ander ochtendritme. Dat is heel wat voor zo’n kleintje!

Daarnaast stopte ik met bepaalde medicatie na een foute diagnose (wat een feest), liet ik een nieuwe tattoo zetten en mocht ik plots zelf als auteur op klasbezoek. Dat was echt even schakelen, want eigenlijk zou er een andere schrijfster komen, maar die bleek ziek. Een intense maand, kan je wel zeggen.

Tags:

Divider

One response to “Februari wrap-up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.